Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω εδώ και 2+ χρόνια το realme x2, από το οποίο είμαι ικανοποιημένος. Έκαναν δώρο στην αδερφή μου το samsung galaxy a33 5g από Γερμανό και επειδή δεν το θέλει το κάνει δώρο με τη σειρά της σε εμένα. 

Αξίζει να αλλάξω το x2 με το galaxy; ή να το αλλάξω από Γερμανό με κάποιο άλλο; αποσο βλέπω έχει 329, αν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι 400 θα το σκεφτόμουν (αλλά και στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά δε θα έλεγα όχι) 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400 ευρώ (329 + 70)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; μόνο από Γερμανό 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες 
5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); nfc, fast charge, 5g είναι στα συν, αλλά όχι απαραίτητο 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι, με ότι περιορισμούς υπάρχουν λόγω budget 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; 1 μέρα να βγαίνει 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) επικοινωνία, φωτογραφίες, social / forums, casual παιχνίδια, podcasts, βίντεο (YouTube), μουσική (Spotify) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα να δεις αν είναι δώρο ΟΚ, αλλα δεν ξέρω αν είναι καν αναβάθμιση από Χ2 σε Α33, δεν είναι και κάνα κινητό δυναμίτης... Σίγουρα σε αυτά τα λεφτα ούτε με σφαίρες, κάπου εκεί παίζει και το Α52s που είναι πολύ πιο ασφαλης επιλογή. 

Βέβαια αν πας για αλλαγή οι τιμές είναι τραγικές έως εξοργηστικες! Ενδεικτικά το A52S 100 ευρώ πάνω!! Που δεν φοβάσαι τιποτα κιόλας αφού η εγγύηση αντιπροσωπείας καλύπτει και τα σκρουτζομαγαζα!

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Aναλογα αν  ενδιαφέρουν συγκεκριμένες λειτουργίες ή όχι σε ένα κινητό .

To realmε πάντως είναι πιο εύκολο σε χειρισμό λογω του λειτουργικού .

Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 9:55 ΜΜ, Fotia είπε

Aναλογα αν  ενδιαφέρουν συγκεκριμένες λειτουργίες ή όχι σε ένα κινητό .

To realmε πάντως είναι πιο εύκολο σε χειρισμό λογω του λειτουργικού .

Δεν έχω θέμα με κανένα λειτουργικό, τα μαθαίνω εύκολα και έχω περάσει κατά καιρούς από διάφορες μάρκες.. Το θέμα ειναι ότι έχουμε 320 ευρώ από Γερμανό, να βρούμε κάτι vfm, μην πάνε χαμένα 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...