Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μεγαλώνει η οικογένεια σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο C-SUV

Έχετε καμιά πρόταση;

Τα μόνα κριτήρια που έχουμε είναι η ύπαρξη μεγάλων χώρων και να μην είναι πάνω από 6-7 ετών.

Το budget είναι περίπου στα 15.000 ευρώ.

Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερα; πχ καλύτερα πετρέλαιο; να αποφύγω αυτά με τα μικρά κυβικά;

Δημοσ.

πολυ σφιχτο το budget για αμαξι c suv του 2015 κ επειτα...

ποσα χλμ κανεις; ιδανικα απεφυγε μεταχειρο πετρελαιο δε ξερεις τι εχει τραβηξει, ποσα χλμ κουβαλαει, πως το συντηρησαν (αντλίες μπεκ κ dpf ειναι ευπαθη) κλπ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

πολυ σφιχτο το budget για αμαξι c suv του 2015 κ επειτα...

ποσα χλμ κανεις; ιδανικα απεφυγε μεταχειρο πετρελαιο δε ξερεις τι εχει τραβηξει, ποσα χλμ κουβαλαει, πως το συντηρησαν (αντλίες μπεκ κ dpf ειναι ευπαθη) κλπ

Σε αυτή την τιμή έχω δει να παίζουν τα Renault Captur και Cadjar, το Opel Mokka, το C4 Cactus, το Peugeot 3008, το Duster, Kia Sportage.

Βέβαια δεν ξέρω εάν είναι όλα ίδιας κατηγορίας.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάζεις κάποιο Dacia, ιδίως με εργοστασιακό LPG;

Eίναι λίγο πάνω από 15000, αλλά μιλάμε για καινούριο αυτοκίνητο. 

Δημοσ.

Θα σου προτεινα ενα tiguan '17 και επειτα, αλλα ξεφευγουν προς τα 20, ομοιως το Karoq θα ηταν καλη επιλογη αλλα παιζει γυρω στα 18Κ. Οτι βλεπω παντως μεχρι τα 15000 ειναι φορτωμένο χλμ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Θα σου προτεινα ενα tiguan '17 και επειτα, αλλα ξεφευγουν προς τα 20, ομοιως το Karoq θα ηταν καλη επιλογη αλλα παιζει γυρω στα 18Κ. Οτι βλεπω παντως μεχρι τα 15000 ειναι φορτωμένο χλμ...

Ξεφεύγουν αρκετά από το budget που έχω. Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 15.000

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν βρεις Peugeot 3008 σε καλή κατάσταση (κυρίως να ειναι καλά συντηρημένο) στο budget που θελεις ,νομιζω ειναι καλη επιλογη για τις ανάγκες σου 

Mokka ουτε με σφαιρες, μικροι χώροι 

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...