Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Χαχαχα ελεος πραγματικα ομως. Φαντασου η ελλαδα να ειχε νασα. Μονιμως οι εργαζομενοι θα ηταν απεργια δεν θα ειχαμε φτασει οχι φεγγαρι ουτε μεχρι το κιατο

Σου δείχνουν τον Αρη και κοιτάς το δάχτυλο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 minutes ago, flexpick said:

Εχω δει και περα του τελευταιου τριμηνου εχει δισ κερδη απο το 2015.

Η μεταοχη κατρακυλαει ομως

Δημοσ.

Όπως έγινε και εδώ στα αεροδρόμια. Πλήρωναν ψίχουλα και μόλις είδαν ότι δεν πήγαινε κανείς ή κανείς αξιόπιστος το μεροκάματο ανέβηκε και θα ανέβει και άλλο. 

Δημοσ.
9 minutes ago, dtk-386 said:

είσαι εκτός πραγματικότητας ....

Μου λες σιγα μην κανουμε ερανο για την αμαζον οταν ζεις σε μια χωρα που εκανε μαζικο ερανο και εδωσε δισσεκατομυρια στην αεγεαν και αλλες.  Αλλα εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας. 

10 minutes ago, Ukforthemoment said:

Σου δείχνουν τον Αρη και κοιτάς το δάχτυλο.

Βασικα ο μπεζος σου δειχνει τον αρη και εσυ ασχολεισαι με τις υπερωριες των εργαζομενων

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Μου λες σιγα μην κανουμε ερανο για την αμαζον οταν ζεις σε μια χωρα που εκανε μαζικο ερανο και εδωσε δισσεκατομυρια στην αεγεαν και αλλες.  Αλλα εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας. 

Συγκρίνεις την Ελλάδα με τις ΗΠΑ. Συγκρίνεις Aegean & Πειραιώς με Amazon. ΟΚ! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Προφανώς θα αντικατασταθούν με ρομπότ όπως βλέπουμε και στην στέλνεις το τελευταίο χρονικό διάστημα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μια επιχείρηση και ως κάθε επιχείρηση θέλει να μεγιστοποιήσει το κέρδος της έτσι; Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν αν πλήρωναν όλα αυτά που λέτε και τι αντίκρισμα θα είχε στην τελική τιμή προς τον καταναλωτή. Δεν ισχυρίστικα ότι είναι καλό να μην πληρώνουν και να μην υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες, αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι απλό να πεις ότι είναι κάτι απλό να γίνουν ριζικές αλλαγές και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε εμείς πως πρέπει να γίνουν αυτές. Το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μαζί σου εν μέρει. Η μεγιστοποίηση του κέρδους σχετίζεται και με την ανθρώπινη απληστία.  Με επιπτώσεις στο περιβάλλον, στους εργαζομένους και πολλά άλλα που είναι γνωστά σε όλους. Δεν είναι μόνο άσπρο / το κάνω τζάμπα και μαύρο / θα βγάλω όσα μπορώ. Ένα από τα τελικά αποτελέσματα που λες είναι και ο τίτλος της είδησης.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, zio10 είπε

Για Αμερική δεν ξέρω τι γίνεται και τι στάνταρ και απαιτήσεις έχουν αλλά κι εδώ πλέον πολλές εταιρείες δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό με νορμάλ συνθήκες και παροχές για μόνιμες δουλειές.

Δηλαδή από τη μία υπάρχει ανεργία και ανάγκη, από την άλλη υπάρχει και αρκετός κόσμος που έχει την πολυτέλεια να μην δουλέψει αν δεν τα βρει έτσι όπως τα θέλει.

Που το είδες αυτό ρε φιλαράκι πες και σε εμάς 

Αυτοί που δε βρίσκουν είναι αυτοί που ανεβάζουν κάθε 10 μέρες αγγελίες στα σάιτ επειδή δε βρίσκουν κορόιδα να αρμεξουν

Ο σωστός εργοδότης πάντα θα βρει άτομο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, butters είπε

Μαζί σου εν μέρει. Η μεγιστοποίηση του κέρδους σχετίζεται και με την ανθρώπινη απληστία.  Με επιπτώσεις στο περιβάλλον, στους εργαζομένους και πολλά άλλα που είναι γνωστά σε όλους. Δεν είναι μόνο άσπρο / το κάνω τζάμπα και μαύρο / θα βγάλω όσα μπορώ. Ένα από τα τελικά αποτελέσματα που λες είναι και ο τίτλος της είδησης.

Σίγουρα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Αλλά το να πετάμε ατάκες για φορολογιές κτλ χωρίς να ξέρουμε τίποτα περί οικονομικών το θεωρώ ανούσιο..

Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 11:34 ΠΜ, valkon είπε

Σαν κοινωνία εξελισσόμαστε για να συνεχίζουν να δουλεύουν σαν σκλάβοι κάποιοι άνθρωποι.

Γιατί εκεί δεν έχει 20 μέρες άδεια το χρόνο, εκεί μηδέν, έχει απόλυση γιατί..έτσι και 12αωρα για πλάκα.

Δυστυχως ειναι πολλοι και οχι καποιοι...Και οχι μονο εκει

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dieksodo είπε

Η μεταοχη κατρακυλαει ομως

Και στην καραντινα ανεβαινε οπως και τα κερδη. Δεν λεμε να δωσει μερισμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dtk-386 είπε

To Οbamacare προσπαθούσε νομίζω να αμβλύνει αυτή την κατάσταση και ο αγαπημένος των ελλήνων Trump ήθελε να το καταργήσει αν δεν το έχει κάνει ήδη. Δεν ξέρω.

Ναι φυσικά και το έκανε ο Ομπαμα, το άλλαξε ο Τραμπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Σίγουρα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Αλλά το να πετάμε ατάκες για φορολογιές κτλ χωρίς να ξέρουμε τίποτα περί οικονομικών το θεωρώ ανούσιο..

Δεν ειναι αποτελεσμα, ειναι ζωες ψηφοφορων.

Περα απο την ανθρωπινη ενσυναισθηση που εχει ενα κομματι της κοινωνιας(και του φορουμ) για θρησκευτικους ή/και ιδεολογικους λογους

κυνικα να το δεις οταν ενα μερος της κοινωνιας δεν εχει οραμα καταληγει ασχημα αυτο ιστορικα. 

edit: Δεν ειμαστε στο σημειο να μιλαμε για φορολογιες. Για το δικαιωμα στην τουαλετα μιλαμε.

3 ώρες πριν, dieksodo είπε

Χαχαχα ελεος πραγματικα ομως. Φαντασου η ελλαδα να ειχε νασα. Μονιμως οι εργαζομενοι θα ηταν απεργια δεν θα ειχαμε φτασει οχι φεγγαρι ουτε μεχρι το κιατο

Αυτο με τη νασα πως κολλαει σε ολες τις συζητησεις ; Σε κανενα πολεμο δεν εκαναν οι στρατιωτες απεργια. Δεν ειχαν επιλογη.

Επεξ/σία από flexpick
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω σχόλια και σκέφτομαι , δεν υπάρχει ούτε ένας εργοδότης από τα άτομα που γράφουν για να ξέρει τι γίνεται, όλοι είναι καλοπληρωμένοι; υπάλληλοι σε θέσεις γραφείου, όλοι πιπιλάνε την ίδια καραμέλα του ριγμένου υπαλλήλου του τουριστικού κλάδου που ακούνε στην τηλεόραση και λυπούνται για αυτούς, κάτι σαν αντιπολίτευση δηλαδή, κανένας δεν λέει τι θα γίνει αν κλείσει ο τουρισμός ή αν θα είναι καλύτερα για τα καυμένα παιδιά, φταίνε οι εργοδότες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν με κλειστά μαγαζιά στην καραντίνα, αν γίνουν τώρα εκλογές θα βγεί ο Τσίπρας σίγουρα από εδώ μέσα, όλοι αν είχαν δική τους επιχείρηση θα χρυσοπλήρωναν. Απλά τραγικά

2 ώρες πριν, PiLoT-ChM είπε

Που το είδες αυτό ρε φιλαράκι πες και σε εμάς 

Αυτοί που δε βρίσκουν είναι αυτοί που ανεβάζουν κάθε 10 μέρες αγγελίες στα σάιτ επειδή δε βρίσκουν κορόιδα να αρμεξουν

Ο σωστός εργοδότης πάντα θα βρει άτομο

προσθεσινό σκηνικό στο παγκράτι: μπαίνει καλοβαλμένη 45αρα σε μαγαζί με γυναικεία ρούχα να πουλήσει χαρτομάντηλα στην υπάλληλο, τις λέει η υπάλληλος αν θέλει δουλειά με καλό μισθό και κανονική ασφάλιση για να την βοηθήσει πραγματικά και τις απαντάει : όχι κανονική δουλειά γιατί είναι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ και θα χάσει τα δικαιώματα της και μόνο για κάνα μεροκάματο γιατί έχει διακοπές με τον κοινωνικό τουρισμό ΤΣΑΜΠΑ βεβαίως και πρέπει να πάει μια εβδομάδα. αντε τώρα να συνεχίσεις και μην λαικίζεις, δεν είναι όλα ασπρο-μαυρο

Επεξ/σία από ff7lucas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

κανένας δεν λέει τι θα γίνει αν κλείσει ο τουρισμός ή αν θα είναι καλύτερα για τα καυμένα παιδιά, φταίνε οι εργοδότες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν με κλειστά μαγαζιά στην καραντίνα, αν γίνουν τώρα εκλογές θα βγεί ο Τσίπρας σίγουρα από εδώ μέσα, όλοι αν είχαν δική τους επιχείρηση θα χρυσοπλήρωναν. Απλά τραγικά

1) Θα εχανε και ο εργοδοτης και οι υπαλληλοι. Αμα εξακολουθουσε να υπαρχει ζητηση οι υπαλληλοι θα εβρισκαν δουλεια στον επομενο .Δε καθοριζουν τα υπαρχοντα μαγαζια την τουριστικη ζητηση (στον μεγαλυτερο βαθμο).

2) Οποιος δε πηρε επιστρεπτεα στην καραντινα μπορει να μας δωσει συμβουλες για διαβιωση με ελαχιστους πορους πριν τον κοβιντ. Επισης τους μισθους το κρατος τους εβαζε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...