GiannisKS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Όταν πάω να συνδεθώ σε οποιόδηποτε πρόγραμμα περιηγήσης μου εμφανίζει αυτό εδώ το σφάλμα και έχω δοκιμάσει και διαφορετικούς υπολογιστές. Ο κωδικός είναι σωστός που πληκτρολογώ. Από το πρόγραμμα περιήγησης που μπαίνω μόνιμα δεν θέλω να αποσυνδεθώ γιατί φοβάμαι μήπως τελικά δεν μπορώ να μπω ούτε από εκεί. Στην εφαρμογή αποσυνδέθηκα και ξανασυνδέθηκα μια χαρά. Κανείς που να έχει κάποια ιδέα γιατί το εμφανίζει αυτό ; 1
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Και σε εμένα σε format δεν έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης για να συνδεθώ καν. Κάτι παίζει.
darkman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Ναι ειναι γενικο το κανει σε αρκετους λογαριασμούς εμενα μου το εκανε στο laptop μολις εκανα εκκαθάριση στα cookies .
GiannisKS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Και υπάρχει κάποια λύση ή απλά περιμένουμε πότε και ΑΝ το φτιάξουν ;
darkman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναμονη απο το κινητο σου μπαίνεις κανονικά να υποθεσω ? Δοκίμασα τον λογαριασμο μου σε αλλο laptop ( στο σπιτι ) και μπαίνω κανονικα . Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από darkman
GiannisKS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, darkman είπε Αναμονη απο το κινητο σου μπαίνεις κανονικά να υποθεσω ? Δοκίμασα τον λογαριασμο μου σε αλλο laptop ( στο σπιτι ) και μπαίνω κανονικα . Από κινητό ναι μπαίνω κανονικά συν από το πρόγραμμα περιήγησης που μπαίνω μόνιμα χωρίς αποσύνδεση (αν κάνω αποσύνδεση παίζει να μην με αφήνει να μπω ξανά οπότε δεν το δοκιμάζω)...δοκίμασα και από άλλον υπολογιστή αλλά και πάλι μου βγάζει το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα