panosvo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, έχω αγοράσει έναν καινούργιο φούρνο(μόνο φούρνο χωρίς μάτια) κάτω πάγκου BOSCH. για την σύνδεση σου συνοδεύεται από καλώδιο με κλασική πρίζα. Δεν θέλω να κόψω το καλώδιο (σχετική φωτό) ώστε να μην χάσω την εγγύηση. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω θηλυκό σούκο και επειδή η πρίζα υποστηρίζει και το Type E του σούκο(το γαλλικό) όπου η ακίδα γείωσης, να βάλω Legrand 50446, όπως στην φωτό, δέχεται καλώδιο έως 11mm(δεν το αναφέρει στην σελίδα της Legrand). Εάν δεν μπορεί να δεχτεί το καλώδιο που έχω που μάλλον είναι 4άρι( ή 6αρι) θα χρησιμοποιήσω κλέμα και μετά καλώδιο 2.5μμ έως την θηλυκή σούκο. Τι γνώμη έχετε; θα είναι καλύτερη η σύνδεση γείωσης στην περίπτωση σούκο Type E;
Gatilaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Κοψε το κ κλεμα μην το σκεφτεσαι.Δεν εχει κατι μεσα το φις του καλωδιου ωστε να διαφοροποιει τον τροπο τροφοδοσιας ωστε να εχεις θεμα με την εγγυηση κ εκτος αυτου απο γενικο κανονα που ξερω τον φουρνο-κουζινα παντα με κλεμα.
Amaretos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μια απο τα ιδια εβαλα και εγω τον ηλεκτρολογο βεβαια να το κανει, μου εβαλε μια σουκο στο καλωδιο της παροχης και δεν χρειαστηκε να κοψουμε το καλωδιο του φουρνου.
SilentVoice Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Γιατί αν κόψεις το καλώδιο χάνεις την εγγύηση; Εφόσον είναι αποσπώμενο όπως στην φωτογραφία, παράγγειλε ένα δεύτερο και κόψε το. Κρατάς το υφιστάμενο ως έχει για την εγγύηση.
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Gatilaras είπε απο γενικο κανονα που ξερω τον φουρνο-κουζινα παντα με κλεμα. Απλά συνηθίζεται με κλέμα, διότι τα κλασικά Schuko είναι για έως 16Α. Schuko για 25Α (δηλαδή ηλεκτρικό φούρνο + ηλεκτρικά μάτια) δεν έχω δει. Η δική μου κουζίνα που είναι μεικτή (φούρνος με ρεύμα, μάτια με αέριο) έχει φις για 16Α. Για τον ίδιο λόγο και του ts, φαντάζομαι, μιας και δεν έχει μάτια.
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Οι Κλέμες που χρησιμοποιούμε γενικα και ειδικά για μεγάλα φορτία πρέπει να είναι καλές από κατάστημα με ηλεκτρολογικά και να βιώνουν πολύ σφικτά. Έχω δει Κλέμες π.χ από σούπερ μάρκετ ή πολυκαταστήματα που είναι για κλάματα και οι βίδες περιστρέφονται. Προσοχή σε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα