Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μου έστειλαν ένα email και μέσα στους παραλήπτες είχε και μερικά emails της μορφής ονομα@googlegroups.com Προσπαθώ να απαντήσω, όμως μου γυρνάνε πίσω την Google και αναρωτιέμαι μήπως γενικά δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά τα emails. Ξέρεις κανείς;

Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 10:15 ΠΜ, arotron είπε

Καλημέρα σας,

Μου έστειλαν ένα email και μέσα στους παραλήπτες είχε και μερικά emails της μορφής ονομα@googlegroups.com Προσπαθώ να απαντήσω, όμως μου γυρνάνε πίσω την Google και αναρωτιέμαι μήπως γενικά δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά τα emails. Ξέρεις κανείς;

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι το κανονικό email αυτό που φαίνεται. Αν είσαι πχ από GMail μπορείς να κάνεις κλίκ εκεί που λέει [to me V] και να δεις από ποιο ακριβώς email ήρθε. Επίσης υπάρχει και η επιλογή να δεις το αρχικό email σαν απλό κείμενο δηλαδή και απο εκει μέσα μπορείς να δεις όλα τα στοιχεια του email και τις υπογραφές.
Στέλνω photo παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ.

email.jpg

Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 10:15 ΠΜ, arotron είπε

Καλημέρα σας,

Τα Google Groups είναι σαν λίστα παραληπτών. Με μία διεύθυνση email μπορείς να στείλεις σε περισσότερους παραλήπτες. Για να στείλεις όμως σε ένα τέτοιο, θα πρέπει να είσαι μέλος. Γι' αυτό σου γυρνάνε πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...