Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός ή καλές πρακτικές για ασφαλή αγορά εισιτηρίων από insomnia? Την έχω πάθει παλιότερα (εκτός insomnia), και συνήθως τα κλαις τα λεφτά σου..

Αν πχ αγοράσεις online φαντάζομαι στέλνεις πρώτος τα λεφτά..και αν δεν απαντήσει ποτέ; Αν στα δώσει χέρι με χέρι και είναι μούφα κτλ;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

Υπάρχει κάποιος οδηγός ή καλές πρακτικές για ασφαλή αγορά εισιτηρίων από insomnia? Την έχω πάθει παλιότερα (εκτός insomnia), και συνήθως τα κλαις τα λεφτά σου..

Αν πχ αγοράσεις online φαντάζομαι στέλνεις πρώτος τα λεφτά..και αν δεν απαντήσει ποτέ; Αν στα δώσει χέρι με χέρι και είναι μούφα κτλ;

Δηλαδή???

Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

καλα ολα αυτα, αλλα που ακριβως να εμπλακει το ινσομνια?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Bullrich είπε

καλα ολα αυτα, αλλα που ακριβως να εμπλακει το ινσομνια?

ζήτησα να εμπλακεί το insomnia κάπου;

Καλές πρακτικές ζητάω, όχι εγγύηση αγορών

Δημοσ.
12 ώρες πριν, aplosxristis είπε

ζήτησα να εμπλακεί το insomnia κάπου;

Καλές πρακτικές ζητάω, όχι εγγύηση αγορών

Οι αξιολογήσεις είναι η απόδειξη ότι είναι καλός πωλητής. Από εκεί και πέρα δεν δίνεις ποτέ χρήματα μπροστά. 

Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 11:34 ΠΜ, kallonos είπε

Οι αξιολογήσεις είναι η απόδειξη ότι είναι καλός πωλητής. Από εκεί και πέρα δεν δίνεις ποτέ χρήματα μπροστά. 

Και τι συνηθίζεται; Δεν νομίζω να στέλνει ο άλλος εισιτήριο χωρίς να πάρει λεφτά..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 19/6/2022 στις 10:01 ΜΜ, aplosxristis είπε

Ισχύει ό,τι ισχύει και για τις υπόλοιπες αγοραπωλησίες. Δεν αλλάζει κάτι στα εισιτήρια. Σε κάθε συναλλαγή μπορείς να πέσεις στον εντάξει μέχρι στον απατεώνα. Κι οι αξιολογήσεις δεν λένε πάντα κάτι. Έχουν γίνει διάφορα και με άτομα που 'χουν 30+ θετικές αξιολογήσεις. Δυστυχώς, είναι πάντα ρίσκο αυτές οι περιπτώσεις. Ο πιο ασφαλής τρόπος σαφώς είναι χέρι με χέρι. Από εκεί και πέρα, κοιτάς:

• τις αξιολογήσεις
  • την παρουσία στο φόρουμ
  • την αίσθηση που σου αφήνει στην συνομιλία
  • το στήσιμο της αγγελίας
  • την τιμή

...αυτά μου 'ρχονται τώρα πρόχειρα στο μυαλό. 

Επίσης, καλό είναι να κλείνει την αγγελία και να σε επιλέγει ως συναλλασσόμενο μέλος πριν το οικονομικό.

Δημοσ.
Στις 19/6/2022 στις 10:21 ΜΜ, aplosxristis είπε

Δηλαδή υπάρχει κάποιος τρόπος να είσαι πιο σίγουρος ότι θα είναι legit ο πωλητής;

Όχι,

~~~

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, είναι θέμα χαρακτήρα του καθενός!

Ως προτεραιότητα συνήθως κοιτάς να είναι μέλος που έχει συμμετοχή στην κοινότητα και όχι μόνο σε αγγελίες και να βρίσκεται ως μέλος για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως συνιστάται συνάντηση.

Μφχ

Δημοσ.

Νομίζω ότι η καλύτερη πρακτική, αν πρόκειται για ακριβά εισιτήρια και δεν είναι δυνατή η συνάντηση, είναι η αντικαταβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...