phila76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια θελω να ρωτησω κατι αμα γνωριζει καποιος.Ειμαστε 2-3 ατομα που οταν μαζευομαστε να δουμε αγωνα παιζουμε στοιχημα ολοι σε μια συγκεκριμενη γνωστη στοιχηματικη εταιρια ο καθενας απο το κινητο του ομως.Θελω να σας ρωτησω αν ξερει καποιος...η στοιχηματικη εταιρια βλεπει 2-3 διαφορετικα ip?Δηλαδη οσα ατομα ειμαστε στο δωματιο ειναι τοσα και τα ip?δημαδη βλεπει την ip μου..του φιλου μου..και του αλλου φιλου μου??? ή μπορει να δει καπως οτι ειμαστε ολοι μαζι στον ιδιο χωρο και πονταρουνε ταυτοχρονα?Δηλαδη εκτος απο την ip που εχει το καθε κινητο μπορουν καπως να δουν και καμια αλλη ip? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από phila76
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, phila76 είπε Λοιπον παιδια θελω να ρωτησω κατι..ειμαστε 2-3 ατομα που οταν βλεπουμε αγωνες παιζουμε στοιχημα ολοι σε μια συγκεκριμενη στοιχηματικη εταιρια,ο καθενας απο το κινητο του ομως.Θελω να σας ρωτησω αν ξερει καποιος...η στοιχηματικη εταιρια βλεπει 2-3 διαφορετικα ip?Δηλαδη οσα ατομα ειμαστε στο δωματιο ειναι τοσα και τα ip?δημαδη βλεπει την ip μου..του φιλου μου..και του αλλου φιλου μου??? ή μπορει να δει καπως οτι ειμαστε ολοι μαζι στον ιδιο χωρο και πονταρουνε ταυτοχρονα?Δηλαδη εκτος απο την ip που εχει το καθε κινητο μπορουν καπως να δουν και καμια αλλη ip? Aπο που μπαίνετε στο ιντερνετ;Αν μπαίνετε απο το ίδιο wifi ...... Αν μπαίνει με τα δεδομένα του κινητού του ο καθένας ......
phila76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεχασα να πω οτι ο καθενας εχει στο κινητο του τα δικα του δεδομενα οχι απο wifi... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από phila76
nfreskakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, phila76 είπε Ο καθενας εχει στο κινητο του τα δικα του δεδομενα οχι απο wifi... Τότε φαίνονται 3 διαφορετικές IP διευθύνσεις
phila76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ρωταω γιατι καμια φορα πονταρουμε ιδιες ομαδες ο καθενας πχ αντικρουομενα στοιχηματα οπως over/under.Μπορει να δει η συγκεκριμενη στοιχηματικη(παιζουμε ολοι στην ιδια),οτι στον ιδιο χωρο βρισκομαστε ολα αυτα τα ατομα και παιζουμε? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από phila76
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, phila76 είπε Το ρωταω γιατι καμια φορα πονταρουμε ιδιες ομαδες ο καθενας πχ αντικρουομενα στοιχηματα οπως over/under.Μπορει να δει η συγκεκριμενη στοιχηματικη(παιζουμε ολοι στην ιδια),οτι στον ιδιο χωρο βρισκομαστε ολα αυτα τα ατομα? Μηπως είστε λίγο υπερβολικοί; 1
phila76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρωταω γιατι μου ειπε φιλος που ξερει απο ip οτι αμα πχ κερδιζουμε συχνα μπορει να δει η στοιχηματικη οτι ειμασταν στον ιδιο χωρο ταυτοχρονα και μπορει να εχουμε θεμα με τους λογαριασμους μας.Για αυτο ρωταω αν ξερεις καποιος τι ακριβως βλεπει μια στοιχηματικη εταιρια πισω απο ενα κινητο και τι μπορει να δει αμα το ψαξει το θεμα.Γιατι στο παρελθον εχω ακουσει και δει διαφορα απο στοιχηματικες που αρνουνται να πληρωσουν για λογους που σχετιζονται με τις διευθυνσεις ip Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από phila76
MariaLog Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 με τα δεδομενα του ο καθενας, θα φαινονται 3 διαφορετικες ip
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, phila76 είπε Ρωταω γιατι μου ειπε φιλος που ξερει απο ip Ο φιλος σου που "ξερει απο IP" δεν ηξερε να σας πει οτι δεν εχετε προβλημα εφοσον εισαστε με δεδομενα; 3
Ptolemaios1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 οχι ο trader δε κοιταει την ip του παιχτη κοιταει το προφιλ του παιχτη δλδ ποτε μπαινει,ποση ωρα μενει ενεργος,ποιες αγορες προτιμα,τι ποσα πονταρει η ip ειναι το τελυταιο που κοιταει ειχε πει ενας trader σε συνέντευξη του
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, phila76 είπε Ρωταω γιατι μου ειπε φιλος που ξερει απο ip οτι αμα πχ κερδιζουμε συχνα μπορει να δει η στοιχηματικη οτι ειμασταν στον ιδιο χωρο ταυτοχρονα και μπορει να εχουμε θεμα με τους λογαριασμους μας.Για αυτο ρωταω αν ξερεις καποιος τι ακριβως βλεπει μια στοιχηματικη εταιρια πισω απο ενα κινητο και τι μπορει να δει αμα το ψαξει το θεμα.Γιατι στο παρελθον εχω ακουσει και δει διαφορα απο στοιχηματικες που αρνουνται να πληρωσουν για λογους που σχετιζονται με τις διευθυνσεις ip Αυτοί οι "φίλοι που ξέρουν" είναι απλά χαζοί. 1
Manolo7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Αν η τριάδα των φίλων είστε χασουρηδες, τότε δεν θα σας ψάξει κανείς. Αν τους κερδίζετε τότε θα το ψαξουν Με data δεν μπορούν να σας προσαψουν τίποτα, αλλά έστω κ μια φορά να κάνετε το λάθος να μπείτε από ίδια ip θα το φέρουν στην επιφάνεια αν χρειαστεί.
gorge18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 και παλι απο την στιγμη που παιζουν και απο την ιδια Ip να ειναι θα ψαξουν για ταχύτητες στοιχημάτων μηπως και χρησιμοποιούν καποιο ειδος script. Δε θα τους νοιαξει η ip.
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Αν τους κερδίζετε τότε θα το ψαξουν Δεν κερδιζουν,να εισαι σιγουρος,εδω δεν ξερουν τα βασικα. 2
phila76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδη ας πουμε οτι κερδιζουμε ολοι...αφου λετε θα φαινονται 3 διαφορετικες ip τοτε και να το ψαξουν οπως ειπε ο φιλος πιο πανω τι θα βρουν?Αφου δεν φαινομαστε σωστα?Εκτος αν εχουν αλλα συστηματα εντοπισμου αποστασης που δεν τα γνωριζουμε Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από phila76
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα