The_Other_One Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ξέρεις τι λέει ο Τσουκαλάς ε; Δυστυχώς όχι. Είναι PG-13 ή R;
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, The_Other_One είπε Δυστυχώς όχι. Είναι PG-13 ή R; Ο Τσουκαλάς λέει:"Με ανώμαλους δεν μιλάω".Αντε γειά!!! 😄 Δεν είναι λογικό να πίνει κάποιος ζεστό καφέ το καλοκαίρι.Πρέπει να έχει θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν είναι λογικό να πίνει κάποιος ζεστό καφέ το καλοκαίρι.Πρέπει να έχει θέμα. 'H απλά σου αρέσει η γεύση του καφέ που μόνο στον ζεστό espresso μπορεις να καταλάβεις. Ο freddo espresso για οποιον αγαπαει τον καφέ δεν είναι καφες. Ρόφημα με νερό απλά έτυχε να έχει καφείνη. Αν θες να δροσιστής στην παραλία, υπάρχουν και άλλες επιλογές καλύτερες απο κρύο espresso (γρανίτα, smooth, freddoccino παραλαγές etc)
james01gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 σε κάποια καταστήματα έχουν καλαμάκια χάρτινα που φτουράνε. σε κάποια προφανώς παίρνουν τα φθηνότερα και δεν παθαίνουν τίποτα. γνώμη μου καλύτερα είναι τα επαναχρησιμοποιούμενα πλαστικά καλαμάκια. τα μεταλλικά μου αφήνουν την γεύση του μέταλλου... 1
MikeJ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στα πανηγύρια έχει ολοκλήρους πάγκους μόνο με πλαστικά καλαμάκια το οποίο είναι κάπως χιουμοριστικό αλλά και περίεργο αφού γενικά οι πάγκοι λειτουργούν με άδεια και έχω δει να γίνονται έλεγχοι (δε ξέρω αν τα δηλώνουν σαν επαναχρησιμοποιούμενα). Σαν χώρα είμαστε σχετικά τυχεροί που συνορεύουμε με αρκετές χώρες που δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση και έτσι λογικά θα έχουμε ακόμα καλαμάκια για το προσεχές μέλλον. 1
KrTikker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Εδώ κάπου να πω ότι η μισή απόλαυση του φρέντο ήταν το μανιώδες μάσημα στο καλαμάκι, μια καταναγκαστική ευχαρίστηση είχαμε πάει κι αυτή.
athankar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γελοιότητες. Βρήκαν νέα φάμπρικα και πουλάνε σανό. Πήγα για μπεργκερ χθες και είχε χάρτινο καλαμάκι στην κοκα κόλα και χαρτοπετσέτες δίπλα καθε μια σε πλαστική συσκευασία. Κόψανε τις τζάμπα σακούλες σουπερμάρκετ και τώρα που τις πληρώνουμε είναι οικολογία. Πασχίσαν βρήκαν και φωτογραφίες με δύσμοιρα ζώα και έτοιμο το πρότζεκτ. Δλδ ανακύκλωση δεν παίζει? Εννοείται ότι έχουμε συνείδηση, δεν πετάμε ότι ναναι όπου νά'ναι, καθαροί στις παραλίες κλπ, αλλά σε χώρα που πίνουμε κρύο καφέ και αναψυκτικά συνέχεια λόγω ζέστης, δεν παίζει να βασανιζόμαστε με κάθε αηδία που σκέφτονται Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από athankar 8
Figantu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Εγω ενα πραγμα δεν θα καταλαβω ρε μλκς. Στους χυμους βαζουν το χαρτινο καλαμακι σε πλαστικο κάλυμμα 8
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Figantu είπε Εγω ενα πραγμα δεν θα καταλαβω ρε μλκς. Στους χυμους βαζουν το χαρτινο καλαμακι σε πλαστικο κάλυμμα Μα και τα χάρτινα καλαμάκια, όπως και τα βιοδιασπόμενα, σε πλαστικές συσκευασίες τα δίνουν. Είναι γελοίο όλο αυτό.
Ducatista Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Φίλε πραγματικά σε νιώθω! Δεν μπορώ να βρω πουθενά και το γαμωτο είναι ότι έπινα monster redbull κλπ με καλαμάκι εκτός γυμναστηρίου και τωρα αν το περίπτερο δεν έχει πλαστικά δεν μπορώ να πάρω πραγματικά δεν την παλεύω... σακούλες σούπερ μάρκετ κλπ αντε την παλευουμε αλλα χωρις καλαμακια οχι! καταραμένοι όσοι είπαν να σταματήσουν τα πλαστικά καλαμάκια.. 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ο Τσουκαλάς λέει:"Με ανώμαλους δεν μιλάω".Αντε γειά!!! 😄 Δεν είναι λογικό να πίνει κάποιος ζεστό καφέ το καλοκαίρι.Πρέπει να έχει θέμα. Οσο θεμα εχει καποιος που πινει κρυο καφε τον χειμώνα... Οπως εγω ,μονο παγωμένο φραπε... Δλδ ο φρεντο που πινεις εσυ τον χειμώνα,δεν υπόκειται στην ιδια "ανωμαλια" 4 ώρες πριν, zx1234r είπε Χρησιμοποιώ μεταλλικά. Τα βάζω πλυντήριο πιάτων μαζί με τα κουτάλια και είμαι ικανοποιημένος. Η αντικατάσταση πλαστικού καλαμακίου και σακούλας είναι μία αρχή, έστω και μικρή, με μεγάλο όμως αντίκτυπο λόγω τεράστιου καθημερινού όγκου που καταναλώνεται. Αντί να γκρινιάζουμε που μας ξεβόλεψε, ας προσπαθήσουμε να βρούμε ένα τρόπο να ξαναβολευτούμε αντί να γυρίζουμε πίσω. Ακριβώς... Και εγω σπιτι εχω μεταλλικά., Για εξω τα χαρτινα... Αφηνουν μια γευση και μια λασπωδη υφη στο στομα ,αλλα ειναι αποδεκτο 4 ώρες πριν, iwnas28 είπε Σώθηκε τώρα ο πλανήτης... Δηλαδή το να χρησιμοποιήσει κάνεις καλαμάκια/σακουλες που τον βολεύουν χωρίς αυτά να καταλήγουν στην θάλασσα είναι αδύνατο;; Αν εσυ μπορεις να σιγουρεψεις οτι δεν θα καταληξουν στην θάλασσα,κανε το... Μπορεις ομως;;; Γιατι σε κοβω για τον τυπο που πεταει το κύπελλο του καφε απο το παράθυρο καθως τρεχει με 120χλμ/ω... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από Tsilitheo2 2
suffocater Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, athankar είπε Γελοιότητες. Βρήκαν νέα φάμπρικα και πουλάνε σανό. Πήγα για μπεργκερ χθες και είχε χάρτινο καλαμάκι στην κοκα κόλα και χαρτοπετσέτες δίπλα καθε μια σε πλαστική συσκευασία. Κόψανε τις τζάμπα σακούλες σουπερμάρκετ και τώρα που τις πληρώνουμε είναι οικολογία. Πασχίσαν βρήκαν και φωτογραφίες με δύσμοιρα ζώα και έτοιμο το πρότζεκτ. Δλδ ανακύκλωση δεν παίζει? Εννοείται ότι έχουμε συνείδηση, δεν πετάμε ότι ναναι όπου νά'ναι, καθαροί στις παραλίες κλπ, αλλά σε χώρα που πίνουμε κρύο καφέ και αναψυκτικά συνέχεια λόγω ζέστης, δεν παίζει να βασανιζόμαστε με κάθε αηδία που σκέφτονται Δεν τις πληρώνεις επειδή "οταν τις πληρωνεις είναι οικολογια" ,αλλά τις πληρώνεις για να μην κάνεις τουλάχιστον αλόγιστη χρήση και να σε βάλει σε διαδικασία να αναλογιστείς το περιβαλλοντολογικό κόστος. Και όπως προφανώς αποδεικνύεται, το δεύτερο μπορεί να μην το πέτυχαν τόσο ,αλλά στην τσιγγουνιά του Έλλην(α) μπορείς να βασιστείς για αποτέλεσμα. 3 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Οσο θεμα εχει καποιος που πινει κρυο καφε τον χειμώνα... Οπως εγω ,μονο παγωμένο φραπε... Δλδ ο φρεντο που πινεις εσυ τον χειμώνα,δεν υπόκειται στην ιδια "ανωμαλια" Δεν έχεις άδικο, κάπως έτσι είναι. Ομως για ζεστό espresso καφέ, θες καλή μηχανή, εκτός αν πίνεις Nescafe, ενώ για κρύο καφέ όχι, τον φτιάχνω ακόμα και σε μπρίκι moca. Πάντως για να πιω ζεστό καφέ το καλοκαίρι, θα πρέπει να είμαι σε κλειστό χώρο με κλιματισμό. 2 ώρες πριν, TroyMelloy είπε 'H απλά σου αρέσει η γεύση του καφέ που μόνο στον ζεστό espresso μπορεις να καταλάβεις. Ο freddo espresso για οποιον αγαπαει τον καφέ δεν είναι καφες. Ρόφημα με νερό απλά έτυχε να έχει καφείνη. Αν θες να δροσιστής στην παραλία, υπάρχουν και άλλες επιλογές καλύτερες απο κρύο espresso (γρανίτα, smooth, freddoccino παραλαγές etc) Ναι, την ποιότητα του καφέ την καταλαβαίνεις στον ζεστό όπου δεν υπάρχει πάγος που αλλοιώνει την γεύση.
Tsilitheo2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Δεν έχεις άδικο, κάπως έτσι είναι. Ομως για ζεστό espresso καφέ, θες καλή μηχανή, εκτός αν πίνεις Nescafe, ενώ για κρύο καφέ όχι, τον φτιάχνω ακόμα και σε μπρίκι moca. Πάντως για να πιω ζεστό καφέ το καλοκαίρι, θα πρέπει να είμαι σε κλειστό χώρο με κλιματισμό. Ναι, την ποιότητα του καφέ την καταλαβαίνεις στον ζεστό όπου δεν υπάρχει πάγος που αλλοιώνει την γεύση. ...... Και καπως ετσι ,το θεμα μετατραπηκε σε γευσιγνωσια καφε απο θεμα καλαμακιων και σακουλων.... 1
iwnas28 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Αν εσυ μπορεις να σιγουρεψεις οτι δεν θα καταληξουν στην θάλασσα,κανε το... Μπορεις ομως;;; Γιατι σε κοβω για τον τυπο που πεταει το κύπελλο του καφε απο το παράθυρο καθως τρεχει με 120χλμ/ω... Και με ποια λογική κατεληξες σε αυτό το συμπέρασμα για μένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα