teodoulke Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Είμαι ανάμεσα σε gopro και ινστα 360 χ2. Την gopro την έχω δει από κοντά και μου έχει αρέσει και τα βίντεο και η φώτο που τραβάει, αλλά πλέον ενώ ήταν μονόδρομος η gopro, μπήκε ανάμεσα η insta 360,που με έβαλε σε τρελό δίλημμα. Αξίζει να πάρω insta 360; Το μόνο που με προβληματίζει είναι, αν θα μπορώ απευθείας από την κάμερα να περάσω στο κινητό, μιας και διαβάζω ότι απαιτείται η χρήση προγραμμάτων στον υπολογιστή για την επεξεργασία τους και τα βίντεο είναι τεράστια σε μέγεθος.;
Axelfc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Απ΄όσο ξέρω υπάρχει και εφαρμογή στο κινητό στην οποία μπορείς να επεξεργαστείς το βίντεο. Η hero 10 τραβάει 5.3Κ, ενώ η insta 360 5.7Κ. Και τα δύο βγάζουν αρκετά μεγάλο μέγεθος βίντεο. Η διαφορά είναι πως στην insta 360 χρειάζεσαι πάντα επεξεργασία στο 360 video για να το φέρεις σε 2D και να το μοιραστείς. Τελικά καταλήγεις με FullHD video που είναι πολύ μικρότερο σε ανάλυση και σε μέγεθος σε σχέση με το 4K που συνήθως τραβάς στην GoPro. Το μεγάλο συν της insta 360 είναι πως δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το σωστό frame, αυτό θα το φτιάξεις μετά στην επεξεργασία. Γενικά και οι δύο έχουν υπέρ και κατά, ανάλογα το τι θες να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα