Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Δεν μπορει να σου βαλει το πιστολι στο κροταφο να αγορασεις μετοχες. Αν δε θελεις μπορεις να μην τα αγορασεις. Το να καταργησουμε την ελευθερια του λογου στερει σε ολους οσους θελουν να τον ακουσουν ειναι κακο

Μα δεν είναι ελευθερία του λόγου…

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 minutes ago, AtiX said:

Μα δεν είναι ελευθερία του λόγου…

Δεν μπορεις σε καποιον να απαγορευσεις το δικαιωμα αποψης

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Δεν μπορεις σε καποιον να απαγορευσεις το δικαιωμα αποψης

Δεν είπε άποψη και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα στον όρο της ελευθερίας του λόγου…

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθεις/ετε τι και ποια είναι τα όρια του κάθε ορισμού που χρησιμοποιείς/τε…

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν είπε άποψη και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα στον όρο της ελευθερίας του λόγου…

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθεις/ετε τι και ποια είναι τα όρια του κάθε ορισμού που χρησιμοποιείς/τε…

https://www.investopedia.com/terms/m/manipulation.asp

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, AtiX said:

Αν καταφερεις και πεισεις οτι δεν εκφραζει αποψη αλλα προκειται περι σκηνοθετημενης απατης για να σου παρει τα λεφτα φυσικα. Καλη τυχη αλλα να σου υπενθυμισω τις ιδιες μπουρδες λεγαν και για σημιτη. Επισης να σου υπενθυμισω πως σαν τον μασκ υπερχουν εκετομυρια πεγκοσμιως. Λεγονται brokers και σου λενε πως θα σε κανουν εκατομυριουχο αλλα συνηθως σου τρωνε τα κεφτα (77% των επενδυτων ειναι ζημιωμενοι). 

καποτε ακομα και στο ελλαδισταν πρεπει να μαθουμε τι σημαινει ατομικη ευθυνη. Εκτος και αν θες να μοιραστεις τα κερδη σου με το μασκ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Αν καταφερεις και πεισεις οτι δεν εκφραζει αποψη αλλα προκειται περι σκηνοθετημενης απατης για να σου παρει τα λεφτα φυσικα. Καλη τυχη αλλα να σου υπενθυμισω τις ιδιες μπουρδες λεγαν και για σημιτη. Επισης να σου υπενθυμισω πως σαν τον μασκ υπερχουν εκετομυρια πεγκοσμιως. Λεγονται brokers και σου λενε πως θα σε κανουν εκατομυριουχο αλλα συνηθως σου τρωνε τα κεφτα (77% των επενδυτων ειναι ζημιωμενοι). 

καποτε ακομα και στο ελλαδισταν πρεπει να μαθουμε τι σημαινει ατομικη ευθυνη. Εκτος και αν θες να μοιραστεις τα κερδη σου με το μασκ

Το να μου φέρνεις ως παράδειγμα ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν σε τιμά!

Εκτός και αν έχεις αυτό ως πρότυπο και ιδανικό οικονομικοπολιτικό σύστημα…

κατά τα αλλά μόνος σου είπες την μέγιστη αλήθεια, και όντως 

27 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Λεγονται brokers και σου λενε πως θα σε κανουν εκατομυριουχο αλλα συνηθως σου τρωνε τα κεφτα (77% των επενδυτων ειναι ζημιωμενοι). 

Ξανά ρωτάω, λοιπόν, έχουμε διάθεση να φτιάξουμε κάτι καλύτερο ή θα έχουμε για πρότυπα και θα δικαιολογούμε μέσω ατομικών δικαιωμάτων, κλέφτες και αετονύχηδες?

Δημοσ.
8 minutes ago, AtiX said:

α μου φέρνεις ως παράδειγμα ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν σε τιμά!

Εκτός και αν έχεις αυτό ως πρότυπο και ιδανικό οικονομικοπολιτικό σύστημα…

κατά τα αλλά μόνος σου είπες την μέγιστη αλήθεια, και όντ

Τις ιδιες βλακειες ελεγαν και το 2000 αλλα τελικα δεν απεδειξαν τιποτα. Αν δε σου αρεσει το συστημα να μας προτεινεις κατι καλυτερο. 

10 minutes ago, AtiX said:

νά ρωτάω, λοιπόν, έχουμε διάθεση να φτιάξουμε κάτι καλύτερο ή θα έχουμε για πρότυπα και θα δικαιολογούμε μέσω ατομικών δικαιωμάτων, κλέφτες και αετονύχηδε

Εγω λεω να τους κλεισουμε στη φυλακη. Επισης να κλεισουμε και τα καζινο. Φυσικα ο κοσμος θα συνεχισει να παιζει και να επενδυει στις κυπριακες εταιριες αλλα γιατι να χαλασουμε το αφηγημα σου?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dieksodo είπε

Τις ιδιες βλακειες ελεγαν και το 2000 αλλα τελικα δεν απεδειξαν τιποτα. Αν δε σου αρεσει το συστημα να μας προτεινεις κατι καλυτερο. 

Οταν βάζεις το ιδιο τον κλεφτη να κανει και τον αστυνομο ειναι προφανής η καταληξη.Η αλλιώς 4 λυκοι και ενα προβατο ψηφιζουν για το ποιος θα φαγωθει.Εισαι τουλαχιστον αφελής για να μην χρησημοποιησω καποιον αλλον χαρακτηρισμο οταν πιστεύεις τετοια πραγματα.Φυσικα εμείς οι υπολοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να σε παρουμε στα σοβαρα.......

Δημοσ.
36 minutes ago, SPY_oo7 said:

Οταν βάζεις το ιδιο τον κλεφτη να κανει και τον αστυνομο ειναι προφανής η καταληξη.Η αλλιώς 4 λυκοι και ενα προβατο ψηφιζουν για το ποιος θα φαγωθει.Εισαι τουλαχιστον αφελής για να μην χρησημοποιησω καποιον αλλον χαρακτηρισμο οταν πιστεύεις τετοια πραγματα.Φυσικα εμείς οι υπολοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να σε παρουμε στα σοβαρα.......

Σε κυβερναω. Επιβαλλω την πολιτικη μου πανω σου και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Επισης 20 χρονια δεν εχεις καταφερει να αποδειξεις το παραμικρο. Κατα τα αλλα εγω δεν ειμαι σοβαρος αλλα εισαι εσυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Σε κυβερναω. Επιβαλλω την πολιτικη μου πανω σου και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Με κλεβεις,εκμεταλευεσαι καθε δυνατοτητα που σου δινει το σαπιο συστημα που εσυ εφτιαξες προς όφελός σου .Ναι πολυ λιγα πραγματα μπορώ να κανω μόνος μου αλλα πλησιαζει η ωρα που θα γινουμε πολλοι και τοτε θα μάθεις μεχρι ποσο βαθιά μπορώ να σε θαψω.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΡΏΩ ΣΑΝΟ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΩ ΚΟΚΆΛΑ..

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
31 minutes ago, SPY_oo7 said:

Με κλεβεις,εκμεταλευεσαι καθε δυνατοτητα που σου δινει το σαπιο συστημα που εσυ εφτιαξες προς όφελός σου .Ναι πολυ λιγα πραγματα μπορώ να κανω μόνος μου αλλα πλησιαζει η ωρα που θα γινουμε πολλοι και τοτε θα μάθεις μεχρι ποσο βαθιά μπορώ να σε θαψω.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΡΏΩ ΣΑΝΟ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΩ ΚΟΚΆΛΑ..

Ναι απο σενα περιμενε ο σημιτης για να πλουτισει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΝΑΙ απο εμενα κερδιζουν οι σημητιδες αυτου του κοσμου....

Επεξ/σία από SPY_oo7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...