Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητά τριπλάσια αποζημίωση ύψους 86 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όσα δηλαδή ισχυρίζεται ο ενάγων ότι έχουν χάσει οι επενδυτές του Dogecoin

Άρα αν κερδίσει θα μου δώσει και εμένα τα 20 ευρώ που έχω χάσει?

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bazzil είπε

Άντε η tesla ok. Η space-x που κολλάει; 

Έχει πει ότι θα στείλει το Dogecoin στο φεγγάρι, άρα είναι και η SpaceX στο "κόλπο".

Δημοσ.

Πάντως ο τύπος έχει καταντήσει να γίνεται είδηση κάθε 2η - 3η μέρα.

Και άλλοι δισεκατομμυριούχοι υπάρχουν εκεί έξω, αλλά τους ακούς μια στο τόσο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και αν του έχει μείνει κανένα δολάριο θα του το φάνε οι δικηγόροι του. Μιλάμε για πολύ κορόιδο.

Δημοσ.

Θα παρει τα μεζεα του Elon, της SpaceX, της Tesla, ολου του προσωπικου των εταιριων, του μπατλερ, του σωφερ, της καθαρίστριας κτλ

Θα τα φαει σπετσοφαι μεχρι τα γεράματα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

«Οι εναγόμενοι ισχυρίζονται ψευδώς και παραπλανητικά ότι το Dogecoin είναι μια νόμιμη επένδυση, ενώ δεν έχει καμία αξία», σημειώνει ο ενάγων Keith Johnson, στην καταγγελία. «Από τότε που ο εναγόμενος Musk και οι εταιρείες του SpaceX και Tesla, Inc άρχισαν να αγοράζουν, να αναπτύσσουν, να προωθούν, να υποστηρίζουν και να λειτουργούν το Dogecoin το 2019, ο ενάγων και η ομάδα έχουν χάσει περίπου 86 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτό το σύστημα κρυπτογραφικής πυραμίδας».

Αφού δεν εχει καμία αξία, πως έχασαν οι δημιουργοί, 86 δις δολάρια; 

Επεξ/σία από Death_In_Paradise
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razor333 είπε

Ο επενδυτής:

287532208_7894029677306147_8528629785644022231_n.jpg.16159e1f3c0bd4d1bd6ca5c699bc79ac.jpg

Ένας από τους χιλιάδες "experts" να φανταστώ που μας τα είχαν κάνει απίδια την τελευταία 5ετία με τα κλασικά "safer than gold" κλπ. Ez made ez gone.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liberostelios είπε

Μια πρακτική ερώτηση: αφού τη μήνυση την κάνει ένας επενδυτής, πώς είναι ομαδική; Είναι μια πενταμελής επιτροπή από ένα άτομο;

Αν ξέρετε 5 αγγλικούλια, διαβάστε το αμετάφραστο καλύτερα. 9/10 φορές η απόδοση των όρων πχ

"παράνομη επιχείρηση εκβιασμού"

είναι το λιγότερο "ατυχής".

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-16/musk-tesla-spacex-are-sued-for-alleged-dogecoin-pyramid-scheme

• Thanks 3
Δημοσ.

Μια ερωτηση ρε παιδια. Οταν το 2000 πηγαινε ο κοσμος και επενδυε σε κατι λογιστικες αποθηκες του διευθυντη της εθνικης με 5 δραχμες και ειχαν παει 5000 και μετα πηγαν στο 0 μπορει κανεις που εχασε τα λεφτα του να κανει μηνυση σε αυτον ή στον σημιτη που ελεγε πως το χρηματιστηριο παει καλα?

να υποθεσω πως να κανουμε μηνυση και στο κοκκαλη γιατι εχασα τα λεφτα μου στο τζοκερ?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...