zorans Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Ο φοιτητής πληροφορικής ανιψιός μου θέλει νέα οθόνη. Θα την χρειαστεί για εργασίες-coding για την σχολή του, αλλά θέλει και να παίζει και κάνα παιχνίδι. Βρήκε αυτήν MSI Optix G32CQ4 στα 255€ (που θεωρεί σουπερ τιμή) και είναι έτοιμος για αγορά. Εγω έχω τις επιφυλάξεις μου καθώς είναι μια VA gaming οθόνη και δεν ξέρω πως θα είναι η πολύωρη χρήση της για ένα φοιτητή που θα περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά της με την διπλωματική του. Δεν θα είναι καλύτερα να πάει σε μια ips; Η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καμιά βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 255 για 165hz 2κ και 32αρα φαινεται πολυ καλη. gsync δεν εχει αλλα νομιζω πλεον ειναι irrelevant αυτο. επισης σε κυρτες οθονες μονο va panel υπαρχουν, και μαλιστα καποια ειναι πολυ πολυ ποιοτικα, ωστοσο την συγκεκριμενη δεν την γνωριζω σαν οθονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μήπως την θέλει για gaming και λίγο διάβασμα coding whatever και ντρέπεται να σου το πει ? Για την δουλειά που είπες κανονικά κοιτάς σε ips και σου είναι αδιάφορο ο Ρυθμός ανανέωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, zourman1981 είπε Μήπως την θέλει για gaming και λίγο διάβασμα coding whatever και ντρέπεται να σου το πει ? Αυτό υποψιάζομαι και εγώ αλλά τι να πω. Άσε που την παρήγγειλε κιόλας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα