Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Γειας σας καλησπερα Ξερει καποιος αν θα εγκριθει δανειο (το e-loan) πειραιως 800 ευρω ..ειμαι σπουδαστης και με μηδεν φορολογικη. Λετε να μην εγκριθει? Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει . Ευχαριστω
george1807 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 aider aiuto Υπομονή και θα μάθεις, τι περιμένεις να ακούσεις; Αν δεν έχεις εισόδημα και τίποτα στο όνομα σου γιατί να στο δώσουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, george1807 είπε aider aiuto Υπομονή και θα μάθεις, τι περιμένεις να ακούσεις; Αν δεν έχεις εισόδημα και τίποτα στο όνομα σου γιατί να στο δώσουν; γτ τι εισοδημα πρεπει να εχει ενα φοιτητης καταναλωτικο ειναι το δανειο και ρωταω μηπως εχει ζητησει καποιος και εχει βρεθει σε παρομοια θεση ? κακο ειναι ....?
george1807 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Αφήνω και αυτό εδώ: Δαπάνη Εξέτασης αιτήματος Ανέρχεται σε €200. Η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό του δανείου με την εκταμίευση.
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, anzoyan είπε Ξερει καποιος αν θα εγκριθει δανειο (το e-loan) πειραιως 800 ευρω ..ειμαι σπουδαστης και με μηδεν φορολογικη. Λετε να μην εγκριθει? Αφενώς, όχι, δε θα εγκριθεί. Αφετέρου... θα δαπανήσεις 200 ευρώ για να πάρεις δάνειο 800 ευρώ; Δηλαδή το 25% του ποσού του δανείου; Τόσα είναι τα έξοδα εξέτασης αιτήματος στη συγκεκριμένη τράπεζα. Αν είναι για 1/3 καπέλο πας και σε τοκογλύφο 😜
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, anzoyan είπε Γειας σας καλησπερα Ξερει καποιος αν θα εγκριθει δανειο (το e-loan) πειραιως 800 ευρω ..ειμαι σπουδαστης και με μηδεν φορολογικη. Λετε να μην εγκριθει? Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει . Ευχαριστω Τα θες μετρητά ή για αγορά;Αν είναι για αγορά μήπως σου έκανε δόσεις το κατάστημα;
Bitbit Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, george1807 είπε Αφήνω και αυτό εδώ: Δαπάνη Εξέτασης αιτήματος Ανέρχεται σε €200. Η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό του δανείου με την εκταμίευση. Σοβαρά τώρα; Θα πάρεις δάνειο 800€ και εκτός των τόκων θα χρεωθείς και 200€? Δηλαδή θα σου δώσουν 600€ και θα πρέπει να επιστρέψεις 900€? Κατά τα άλλα άλλο ένα ανούσιο θέμα. Έχεις κάνει την αίτηση και περιμένεις το αποτέλεσμα. Τι σημασία έχει τι θα απαντήσει ο καθένας άσχετος εδώ μέσα; Επηρεάζουμε την τράπεζα; Θα αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα; Περιμένεις και θα δεις. Άντε κι εγώ σου λέω θα εγκριθεί. Να γράψουν κι άλλοι 10 ότι θα εγκριθεί. Δε καταλαβαίνω με ποια λογική ανοίγονται τέτοια θέματα τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους;
v-tidus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Νομίζω πολύ πιο εύκολα μπορείς να βγάλεις πιστωτική για φοιτητές (παλιά υπήρχαν) και να βάλεις αυτό που θες σε δόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα