haHa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εφοσον νομιζουν οτι διασκεδαζουν,με το να πινουν καφεδες και ποτα,με γεια τους με χαρα τους. Εγω τους λυπαμαι παντως. Στις 20/6/2022 στις 12:35 ΠΜ, StamTheMan είπε Κοινως ζουν την ιδια χρονια,καθε χρονια. 22 ώρες πριν, StamTheMan είπε Παλιοτερα ηταν αβερτοι,τωρα μπορει να δεις 4 ατομα,να εχουν παραγγειλει οι 3 και αυτοι πχ μονο καφε. Τωρα χορταινει ο κοσμος ποδαροδρομο,μπαινοβγαινει στα μαγαζια,χαιρεταει γνωστους,αλλα δεν καθονται,απλα συνεχιζουν τη βολτα τους. 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Απο οσα βλεπετε,τα πιο πολλα ειναι φτιαχτα,τους βλεπετε ολους εξω να διασκεδαζουν,αλλα στην ουσια μετρουσαν τα κερματα πριν βγουν,για να δουν αν φτανουν για το ποτο. Τους βλεπετε με τα μπουκαλια,αλλα οριακα βγηκε ενα ποτο στον καθενα. 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μιλαμε τωρα για τους πιτσιρικαδες που σπαζονται αν τους ζητησεις να φτιαξουν φυσικο χυμο,η σου βαζουν κανονικη ζαχαρη ενω ζητας στεβια,λες και εμεις ειμαστε τιποτα βοιδα και δεν καταλαβαινουμε τη διαφορα. Οταν τα περισσότερα μηνύματα αναφέρονται στα χρηματα των αλλων και στις επιλογες τους, αυτο μαλλον κατι σημαινει για τις επιλογες των ιδιων. Οπως γραφτηκε: 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εφοσον νομιζουν οτι διασκεδαζουν,με το να πινουν καφεδες και ποτα,με γεια τους με χαρα τους. Εγω τους λυπαμαι παντως. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από haHa 3
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, haHa είπε Οταν τα περισσότερα μηνύματα αναφέρονται στα χρηματα των αλλων και στις επιλογες τους, αυτο μαλλον κατι σημαινει για τις επιλογες των ιδιων. Οπως γραφτηκε: Όντως, διασκεδάζουν μειώνοντας τους άλλους για να αισθανθούν ανώτεροι 😕 1
Dr_Pepper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, haHa είπε Οταν τα περισσότερα μηνύματα αναφέρονται στα χρηματα των αλλων και στις επιλογες τους, αυτο μαλλον κατι σημαινει για τις επιλογες των ιδιων. Οπως γραφτηκε: Δεν νομίζω να αναφέρθηκε στα χρήματα τους με την πρόθεση να τους μειώσει λόγω της οικονομικής τους κατάστασης Αλλά για να τους μειώσει λόγω των προτεραιοτήτων τους. Θυμάμαι όταν πήγαινα στο λύκειο και ζητούσα απο την μάνα μου κάνα φράγκο για να βγω έξω σε ένα club με τους φίλους μου και μου είχε δώσει 5000 δρχ αλλά μου είπε να μην τις ξοδέψω απλά να πάρω έναν χυμό (ναι καλά αν έπαιρνα κάτι θα ήταν μπίρα αλλά τι να κλάσει μια μπίρα; ) Και δεν πήγα γιατί ο σκοπός μου ήταν να πάω για να περάσω καλά και γιατί θα ήταν και μια κοπέλα εκεί που την ζαχάρωνα δεν ήθελα να πάω απλά για να φανεί η παρουσία μου στους άλλους Αλλά για να απολαύσω εγώ την εμπειρία (ναι οκ πιτσιρικάς ήμουν το κλαμπάκι τότε ήταν κοσμική εμπειρία ) Οπότε λίγο καιρό μετά βρήκα δουλειά σαν τεχνικός και έκανα ότι γούσταρα (σε λογικά πλαίσια αν και τότε ήταν το γνήσιο πασόκ και οι μισθοί ακόμη και για πιτσιρικά που διορθώνει PC ήταν κομπλέ ) Και ο Stam λέει πως λυπάται αυτό ακριβώς ότι το θέμα δεν ειναι γύρω απο την εμπειρία αλλά απο το να φαίνεται πως μετέχουν σε κάτι για να πουλήσουν μούρη ή για να μην χαθεί η υπόληψή τους. Θα μου πεις αν δεν έχουν λεφτά τι να κάνουν; Θα σου πω υπάρχουν πολλά πράματα όταν ήμουν φοιτητής που πάλι δεν έπαιζαν φράγκα την έβρισκα σε σοκάκια και συναθροίσεις σε σπίτια κτλ βόλτες στο λιμάνι του ηρακλείου ή στην κατάληψη low bap και πάει λέγοντας Θα μπορούσα να μαζεύω τα κέρματα για ένα ποτό να φαίνεται ότι "κλαμπάρω" αλλά δεν θα διασκέδαζα εγώ αν δεν πιώ 3,4 ποτά (ειδικά τότε) ή να έχω για να στείλω έστω ένα γύρο σφηνάκια σε τίποτα κοπέλες δεν την έβρισκα σε τέτοια μέρη ειδικά αν μετά απο το ποτό δεν ακολουθήσει και το κατάλληλο βρώμικο καθώς και να παίξει και η κούρσα για να γυρίσω πίσω. Οπότε σπάνια το έκανα αυτό όταν με έπαιρνε όλες τις άλλες φορές απλά άνετα μπιρίτσα στα λιοντάρια (πλατεία στο ηράκλειο) ή κάπου αλλού με άλλα παιδιά του δρόμου και κάναμε έτσι την τρέλα μας. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper
kti23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αλλά για να τους μειώσει λόγο των προτεραιοτήτων τους. Και δεν πήγα γιατί ο σκοπός μου ήταν να πάω για να περάσω καλά και γιατί θα ήταν και μια κοπέλα εκεί που την ζαχάρωνα δεν ήθελα να πάω απλά για να φανεί η παρουσία μου στους άλλους Αλλά για να απολαύσω εγώ την εμπειρία (ναι οκ πιτσιρικάς ήμουν το κλαμπάκι τότε ήταν κοσμική εμπειρία ) Ε και οι πιτσιρικαδες γιατι να μην θελουν να πανε επισης στο κλαμπακι για τους ιδιους λογους? Ο καφες και το ποτο ειναι συμμετοχη σε μια κοινωνικη εκδηλωση, μερη για επικοινωνια και κοινωνικοποιηση. Δεν υπαρχει κανενα λαθος σε αυτο.Τι να κανουν να παιζουν επιτραπεζια? Μακαρι και εγω να μπορουσα να πηγαινω καθε ΣΚ για ταξιδι/cross/skydiving/airsoft/βολτες με αμαξι αλλα μιλαμε για αλλα κασε πλεον. Εδω λεμε να μαζευτουμε 3 ατομα για καμια πεζοπορια-αναβαση και δεν βγαινει ουτε η βενζινη. Το οτι η μπιρα κοντευει 7 ευρω το ποτηρι και ενα ποτο 10-14 που τοσο εκανε και Κοπεγχαγη αλλα το min ωρομισθιο εκει ειναι 15ευρ και εδω 3ευρ για ολους δεν ειναι μιζερο? Πως να μην μετρανε τα λεφτα. Ειναι μια ηλικια στην οποια κανεις δεν εχει χρημα (πλην των εκλεκτων), αλλα πλεον παραεισαι ταπι αν μενεις μονος. Το θεμα της εικονας και ο φαυλος κυκλος ψευτιας των social media εχει επηρεασει μικρους και μεγαλους. Οι μεν στο instagram οι δε στο facebook. Προσωπικα με λυπει ιδιαιτερα και αποφευγω να συναναστρεφομαι με ατομα που σε μια εξοδο κοιτανε το κινητο πανω απο 2 λεπτα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από kti23 4 1
haHa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν νομίζω να αναφέρθηκε στα χρήματα τους με την πρόθεση να τους μειώσει λόγω της οικονομικής τους κατάστασης Αλλά για να τους μειώσει λόγω των προτεραιοτήτων τους. Είναι σαφεστατο το τι εγραψε: κανουν ζωαρα, αλλα ειναι δηθεν γιατι ειναι φτιαχτα επειδη μετρουσαν τα κερματα: 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πιο βασικο,μην ξεγελιεστε απο τα social,που ανεβαζουν ολοι τη ζωαρα που ( δηθεν ) κανουν . Απο οσα βλεπετε,τα πιο πολλα ειναι φτιαχτα,τους βλεπετε ολους εξω να διασκεδαζουν,αλλα στην ουσια μετρουσαν τα κερματα πριν βγουν,για να δουν αν φτανουν για το ποτο. Τους βλεπετε με τα μπουκαλια,αλλα οριακα βγηκε ενα ποτο στον καθενα. Ολα στημενα. Τα υπόλοιπα δεν χρηζουν καν σχολιασμου, το να λεει καποιος οτι λυπαται αλλους επειδη διασκεδαζουν με διαφορετικο τροπο(καφεδες κλπ) δειχνει αλλα θεματα. Αλλοι διασκεδαζουν πλεκοντας ή παιζοντας.. μπιλιάρδο. Δεν θα ελεγα οτι δειχνει ανοιχτο μυαλο οποιος δεν μπορεί να καταλαβει(οπως το να λες οτι τους λυπασαι) οτι οι άνθρωποι διασκεδαζουν διαφορετικα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από haHa 4
Dr_Pepper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kti23 είπε Ε και οι πιτσιρικαδες γιατι να μην θελουν να πανε επισης στο κλαμπακι για τους ιδιους λογους? Ο καφες και το ποτο ειναι συμμετοχη σε μια κοινωνικη εκδηλωση, μερη για επικοινωνια και κοινωνικοποιηση. Δεν υπαρχει κανενα λαθος σε αυτο.Τι να κανουν να παιζουν επιτραπεζια? Μακαρι και εγω να μπορουσα να πηγαινω καθε ΣΚ για ταξιδι/cross/skydiving/airsoft/βολτες με αμαξι αλλα μιλαμε για αλλα κασε πλεον. Εδω λεμε να μαζευτουμε 3 ατομα για καμια πεζοπορια-αναβαση και δεν βγαινει ουτε η βενζινη. Το οτι η μπιρα κοντευει 7 ευρω το ποτηρι και ενα ποτο 10-14 που τοσο εκανε και Κοπεγχαγη αλλα το min ωρομισθιο εκει ειναι 15ευρ και εδω 3ευρ για ολους δεν ειναι μιζερο? Πως να μην μετρανε τα λεφτα. Ειναι μια ηλικια στην οποια κανεις δεν εχει χρημα (πλην των εκλεκτων), αλλα πλεον παραεισαι ταπι αν μενεις μονος. Το θεμα της εικονας και ο φαυλος κυκλος ψευτιας των social media εχει επηρεασει μικρους και μεγαλους. Οι μεν στο instagram οι δε στο facebook. έκανα edit και απάντησα σε αυτό σε 2ο χρόνο αλλά δεν το πρόλαβες μάλλον H ταμπακιέρα ειναι ότι συμφωνώ με τον stam ότι ειναι λίγο λυπητερό αν δεν σε παίρνει να θες να παραστήσεις ότι σε παίρνει. Προσοχή όχι γιατί σημαίνει κάτι το να βγαίνεις σε μπουζούκια club κτλ τύπου να παίρνεις γαλόνια ή και εγώ δεν ξέρω τι απλά ακριβώς όταν κάνεις τέτοιες κινήσεις (να μαζεύεις κέρματα για να πάρεις μια μπίρα και να κάτσεις στην γωνιά σου απλά για να είσαι και εσύ εκει) ουσιαστικά είναι σαν να θεωρείς αυτό ακριβώς ότι ειναι επίτευγμα το να βρίσκεσαι σε τέτοια μέρη και δεν έχει σημασία το πως περνάς αλλά το να σε δουν οι άλλοι γιατί ντεμέκ παίρνεις γαλόνια. Μια φαρσοκωμωδία δηλαδή επιφανειακού κομπασμού. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν νομίζω να αναφέρθηκε στα χρήματα τους με την πρόθεση να τους μειώσει λόγω της οικονομικής τους κατάστασης Αλλά για να τους μειώσει λόγω των προτεραιοτήτων τους. Καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει,μην ασχολεισαι παραπερα. Δε με στεναχωρουν οι αποψεις τους,μου αρκει που βρηκαν ο ενας τον αλλον. Spoiler Εχουν ηδη μπει στη λιστα . Κατα τα αλλα δε με ενδιαφερει να μειωσω τους νεους για το πως διασκεδαζουν,οπως ειπα τους λυπαμαι γιατι αυτο που κανουν δε λεγεται διασκεδαση.Οκ,να τα κανεις για να τα βγαλεις απο το συστημα σου,αλλα το να κανεις μονο αυτο και τιποτε αλλο στη ζωη σου,ειναι πραγματικα λυπηρο. Και συνηθως δεν αλλαζουν και συνηθειες,ετσι εχουν μαθει να διασκεδαζουν,δεν τους φαινεται περιεργο που κανουν τα ιδια και τα ιδια,ισα ισα που αν στραβωσει και δε βγουν, τους πιανει καταθλιψη. Εχουν ξεκινησει ετσι απο νωρις,συνεχιζουν και στην πραγματικη ενηλικιωση,περνανε τα 30 και συνεχιζουν τα ιδια. Το πιο εξτριμ που κανουν ειναι να πανε σε καμια βαφτιση . Δε λεω να πηγαινουν να ανεβαινουν σε κορυφες,ουτε να κατεβαινουν σε φαραγγια,ουτε να κανουν ελευθερη πτωση,ουτε να πηδανε 2,5 μετρα ψηλα με το καθαρο,αλλα εστω μια πεζοπορια αντι για κορυφη,ενα parapending αντι για ελευθερη πτωση,ενα gocart ( λεμε τωρα ) αντι για motocross ,κατι σε θαλασσιο σπορ,κατι λιγο να σου ανεβασει την αδρεναλινη πρεπει να το κανεις ρε φιλε. Και μετα οι ιδιοι θα βγουν και θα σου πουν: Τι να μας πεις εσυ απο τη ζωη σου,ή,μια νυχτα απο τη ζωη μου,ολοκληρη η δικη σου. Αφηστε τη νυχτα παιδια,ξυπνηστε πριν το ξημερωμα,παρτε μια ψηφιακη και αντε να δειτε τον ηλιο να βγαινει. 5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε H ταμπακιέρα ειναι ότι συμφωνώ με τον stam ότι ειναι λίγο λυπητερό αν δεν σε παίρνει να θες να παραστήσεις ότι σε παίρνει. Διαβασες αυτο που παρεθεσα παραπανω,που το εχει γραψει καποια ψυχολογος στο φβ? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από StamTheMan
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Εγώ έχω 3 στενούς φίλους από σχολείο και σχολη, καμία δεκαριά γνωστούς επίσης, με κάποιους τα λέγαμε από κοντά κάθε 2 εβδομάδες αλλά κατά τα 22-25 μας αυτά. Εδώ και χρόνια συναντιομαστε πολύ πιο αραιά είτε λόγω εργασίας του καθένα είτε άλλων θεμάτων, δεν υπάρχει η όρεξη που είχαμε πιο παλιά, γενικά αν δεν έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα να έχεις να πεις και κάποιο νέο με τον άλλον δεν λέει. Αυτά που μας άρεσε να κάνουμε ανέκαθεν είναι είτε καμία μικρή βόλτα σε γνωστή περιοχή, σε κανένα πάρκο η στο κέντρο, πλέον επειδή δεν μας αρέσουν και τόσο οι βόλτες τα λέμε είτε στα σπίτια του καθενος είτε παραγγέλνουμε κάτι η πάμε σε κανένα εστιατόριο και καφετέριες.
alexioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Έζησα τα τέλη των 80ς σε disco,όλα τα 90s σε αφτεραδικα,και σαν εργαζόμενος στην εστίαση σε clubs παραλιακή με 6000 κόσμο κάθε βράδυ,και σε πολλά νησία...... Ήμουν έξω κάθε βράδυ επί μήνες..... Χορτασα, και ακόμα ξεκουράζομαι......😀 4 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Εκεί γύρω στα 30 συνειδητοποίησα ότι μου είναι πολύ δύσκολο να βγω βράδυ χωρίς να φάω! Έστω να τσιμπήσω κάτι με τις μπίρες. Ένα άλλο που μου είναι δύσκολο πλέον είναι να κάτσω σε μαγαζί μέσα, βαριέμαι. Εξαίρεση αν έχει κάνα live. Ίσως να φταίει και το remote working που είμαι πολύ σπίτι. Καφέδες δεν τους θεωρώ διασκέδαση, πιο πολύ θα τους έλεγα χαλάρωση. Οπότε εκτός σπιτιού οι διασκεδάσεις είναι 2: Συναυλίες (ή πιο μικρά live) και φαγητό/μεζέδες σε κάποια μπιραρία ή κρασαδικο κλπ. Στα εστιατόρια βαριέμαι.
vaggos231 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 παντως εγω αυτοσυντηρουμε απο τα 23 και τωρα στα 25 εκει που συχναζω και εχει κοσμο και δεν ειναι μονο ενας καφες και γεια σας. Εχω να το λεω οτι σαν παρεα ειμαστε του εξω και της κραιπαλης και συγκριτικα δεν ειμαστε τοσο μιζεροι, το τελευταιο 20αρικο θα το κανουμε μπυρες και ας τρωμε μακαρονια. Ειναι ψυχοθεραπεια το εξω και η κουβεντα με τον φιλο και τον γνωστο, και η σχεση μαζι.
dtk-386 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, vaggos231 είπε το τελευταιο 20αρικο θα το κανουμε μπυρες και ας τρωμε μακαρονια. Αυτό δεν το λες και νορμάλ.
DjTony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτοι ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Μιλαω για τον κλαδο που εχει τους πιο πολλους νεους,αυτον της εστιασης. @StamTheMan δες λίγο τα pm σου φίλε.
vaggos231 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτό δεν το λες και νορμάλ. why not? δεν ειναι οτι δεν θα εχω να φαω την αλλη μερα. Αντι να φαω ψαρονεφρι με μπασματι, θα φαω μακαρονια με κιμα.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Οσο είναι κάποιος νέος δεν είναι κακό είναι να ξοδεύει και να περνάει καλά. Προσωπικά δεν μου αρέσει το κλαμπινγκ το θεωρώ άχρηστο έξοδο. Αλλά ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του όπως του αρέσει. Αλλος τα δίνει σε κλάμπ, άλλος σε ταξίδια άλλος σε θαλάσσια σπορ κλπ Κοροιδεύουμε τους ξένους που είναι με τη μπύρα στο χέρι αλλά εκεί ο μπαμπάς δεν δίνει χαρτζιλίκι στον γιο/κόρη του. Ο 18χρονος δουλεύει στα mcdonalds για να βγάλει ένα χαρτζιλίκι και να παει διακοπές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις