dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Η πιτσιρικαρια καιγεται πιο πολυ με lol παρα με ουισκια πλεον. Και το τσιγαρο δεν ειναι η μαγκια που ηταν πριν 10-20 χρονια. Ισχύει εν μέρει για τα αγόρια. Τα κορίτσια παρατηρώ σε πολύ μεγάλο ποσοστό ότι καπνίζουν σαν φουγάρα. Γενικά το τσιγάρο έχει μεγάλο σουξέ στο γυναικείο φύλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ισχύει εν μέρει για τα αγόρια. Τα κορίτσια παρατηρώ σε πολύ μεγάλο ποσοστό ότι καπνίζουν σαν φουγάρα. Γενικά το τσιγάρο έχει μεγάλο σουξέ στο γυναικείο φύλο. Στα ανηλικα ισως. Γενικοτερα οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Πάντως το έχω όντως απορία, ολα τα μπαρ στην εποχή μου έχουν κλείσει, δεν υπάρχει πλέον ξενυχτάδικο, οι καφετέριες κλείνουν η μία πίσω απο την άλλη ή φυτοζωούνε. Δεν βλέπεις κόσμο έξω γενικά, και αναρωτιέμαι, δεν βγαίνουνε τα νέα άτομα? Έστω και μια μπύρα στο χέρι και άραγμα στην πλατεία? Δεν έχουν χρήματα οι νέοι σήμερα. Και ούτε και πολλή διάθεση γιατί η ζωή είναι πιο αγχωτική από ότι πριν 20-30 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 57 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Φυσικα και ειναι σχετικη η ηλικια.Ιδια διασκεδαση θα εχω εγω με το 25χρονο,που δουλευει για να τα κανει καφεδες και ποτα; Και το πως δουλευουν οι νεοι,ας μην το συζητησουμε,που το μονο που κανουν ειναι να ανεβαζουν στορυ για οτιδηποτε τους ενοχλει στη δουλεια ( ολα δλδ ) . Τσουβαλιάζεις και ταμπελίαζεις. Υπάρχουν άτομα στα 30+ που τα κάνουν όλα φύλλο και φτερό και ζητάν και από την τράπεζα με το ατελείωτο απόθεμα, και υπάρχουν και άτομα που στα 25 συντηρούν τον εαυτό τους και τους δικούς τους. Προσωπικά η εμπειρία μου με τους νέους (ακόμα και άτομα γεννημένα μετά το 2000) είναι θετικότατη. Ίσως μιλάμε για τελείως άλλους κλάδους εργασίας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Tronis20 είπε υπάρχουν και άτομα που στα 25 συντηρούν τον εαυτό τους και τους δικούς τους. Αυτοι ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. 6 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Ίσως μιλάμε για τελείως άλλους κλάδους εργασίας. Μιλαω για τον κλαδο που εχει τους πιο πολλους νεους,αυτον της εστιασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Προφανώς το δείγμα σου είναι καφενειακο, 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλεπω καθόλου νεολαία έξω. Οπου νεολαία = κατω απο 25. Βλέπω 25+ που εστω και μια χαζοδουλιτσα θα την έχουν. Τα 18αρικα τι κανουν? Τόσες πλατείες να αράξουνε με μια μπύρα των 2 Ευρώ, αλλά ούτε και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Εμενα παντως μου την σπαει κ το θεμα του τσιγαρου μεσα σε ολα τα αλλα.Καταπιεζομαι,δεν μπορω(θεριακλης).Επισης,συγνωμη ρε παιδια,αλλα η γερικη ψυχη μου δεν μπορει να βλεπει τις γυναικες να εχουν γινει εντελως τσοντες οπως πχ οι κορασιδες στο εν λογω βιντεο κλιπ 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μιλαμε τωρα για τους πιτσιρικαδες που σπαζονται αν τους ζητησεις να φτιαξουν φυσικο χυμο,η σου βαζουν κανονικη ζαχαρη ενω ζητας στεβια,λες και εμεις ειμαστε τιποτα βοιδα και δεν καταλαβαινουμε τη διαφορα. Και εγω εχω φτιαξει 100 μετριους ιδιους και ας ζητουσαν μαυρη,,γιατι το σεικερ εβγαζε 4 καφεδες,σε μπιτσομπαρο με 15 χαρτακια μπροστα μου,ομως εκει ο αλλος δεν καιγεται να πιει καφε,αλλα να κανει μπανιο και να αραξει ξαπλωστρα. Και δε διαμαρτυρονται,απλα ανεβαζουν κανα τικτοκ,επειδη ειναι "trend" να κλαιγεσαι στη δουλεια,ή να βριζεις τους πελατες. Το ιδιο τροπαριο που επαναλαμβανει και η γενια των 50αρηδων. Αυτα που λεω και στον πατερα μου ειναι προσγειωθειτε γιατι και εσεις περασατε απο αυτη την ηλικια. Tus ας πουμε δεν ακουει κανεις αν υποθετετε οτι αυτα ειναι τα ακουσματα της "νεολαιας". Παραλληλα νομιζω ειναι απολυτα λογικο να σε ενοχλουν τα παντα σε δουλειες οταν απο τα 18 θεωρεισαι αναλωσιμος για 600 ευρω , τελειωνεις και με πτυχιο σου δινουν τα ιδια λεφτα ενω το νοικι ειναι τα 2/3 του μισθου. Μην τσουβαλιαζετε δεν ειναι ολοι το ιδιο. Υπαρχουν οι τεμπεληδες οπως παντου. Ειναι πολυ ευκολο να δειχνεις με το δαχτυλο τον οποιοδηποτε αλλα πιο δυσκολο να κοιτας την καταντια που αφησες για τους επομενους. Οι ηλικιες απο σχολειο μεχρι 19-20 ειναι οντως λιγο πιο ξεπεταγμενοι και οπως ναναι το οποιο μπορει να ειναι καλο και κακο ταυτοχρονα. Η γενια των late 90s-2000 ειναι τιγκα στα ψυχολογικα προβληματα, με περιεργα χουγια, ονειρα που απομακρυνονται λογω της συνολικης παρακμης και κουσουρια γονεων που τους κουνανε το δαχτυλο. Μεγαλωμενοι στην κριση,οι περισσοτεροι δεν εχουν προλαβει να βιωσουν την ανεμελια των εφηβικων του ετων , περασαν 2 χρονια στο σπιτι,ενω ο οριζοντας τουλαχιστον σε επαγγελματικες βλεψεις και ποιοτητα ζωης ειναι εξαιρετικα δυσοιωνος. Εξου και αυτος ο μιζερος τροπος διασκεδασης, με πολυ κλειστους κυκλους, ελαχιστες σχεσεις στις οποιες ανακυκλωνονται συνεχως πακετακι με συνδρομη στο netflix. Εννοειται οτι υπαρχουν παντα εξαιρεσεις οπως αυτοι που ειναι εξαιρετικα αναισθητοι, αυτοι που λενε ψεματα στους εαυτους τους και καποιοι υγιεις εν αγνοια τους. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γενικα παντως στην δικια μου περιοχη βλεπω ενα ΜΟ ηλικιας που κυκλοφορει γυρω στα 16 και οι 25αρηδες της γενιας μου ελαχιστοι εως αφαντοι.Πλατειες, παγκακια, παραλιες. Στην αθηνα εξαρταται και σε ποια περιοχη κυκλοφορεις, εχουν αλλαξει τα στεκια. Μια βολτα Ψυρρη, εξαρχεια και μοναστηρακι και βλεπετε μονο φοιτητοκοσμο. Το thread παντως αφορα τη διασκεδαση αλλα βλεπω οτι φτασαμε στο σημειο που κατηγορουμε αυτους που διασκεδαζουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, kti23 είπε Το thread παντως αφορα τη διασκεδαση αλλα βλεπω οτι φτασαμε στο σημειο που κατηγορουμε αυτους που διασκεδαζουν Εφοσον νομιζουν οτι διασκεδαζουν,με το να πινουν καφεδες και ποτα,με γεια τους με χαρα τους. Εγω τους λυπαμαι παντως. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 εμένα ως 50 χρονών με καλύψατε απόλυτα όλοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 4:48 ΜΜ, The_Other_One είπε Είσαι συνομήλικος με την γυναίκα μου. Να της πω λες ότι δεν είναι νέα; (for reference) Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως όσο γράφονται επιπλέον σελίδες στο thread, καταλαβαίνω πως όλοι περνάμε ακριβώς την ίδια φάση. Αν και δεν είμαι fan του είδους, βγάζω το καπέλο καθώς η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχει ερμηνευτεί στο απόλυτο από το κάτωθι 👇 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Hk2004gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Ενα αλλο κομματι ειναι το θεμα παρεας. Στα 30 ειτε θα εχεις γυναικα παιδια οποτε θα κανεις παρεα κυριως με αλλους με παιδια ειτε single οποτε παρεα με αλλους single. Οποτε οι επιλογες σου σε παρεα οριζουν και τον τροπο διασκεδασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpiero7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 ειμαι 42 αντρας γεματος ενεργεια και ορεξη για ζωη!γερο σε κανουν οι συνηθειες σου,η νοοτροπια σου,αντιληψεις......διαβαζω αρκετα βιβλια αυτοβελτιωσης ψυχολογιας,φιλοσοφιας.λατρευω να πηγαινω γηπεδο να βλεπω θρυλο(οπαδος με υγεια )ταξιδευω αρκετα συχνα (εξωτερικο και εσωτερικο)λατρευω τις θεατρικες παραστασεις (καθε εβδομαδα το χειμωνα θα παω σε μια)επισης λατρευω το σινεμα.ΣΚ το χειμωνα θα παω μεσημερι για φαγητο, καφε, ποτο.το καλοκαιρι παντα για μπανιο τα σκ.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 4-5 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ-οπως προσεχετε το σωμα σας βαλτε καμμια κρεμουλα στο προσωπο σας να το προσεχετε και αυτο(δεν σε κανει gay αυτο).ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ -ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ HATING ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ KAI MHN AKOYTE KANENAN KAI ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι 32, η σχέση μου 24, μένουμε μαζί σε διαμέρισμα που αγόρασα από τα δεδουλευμένα όσο ζούσα εξωτερικό. Κάνουμε κανονικά τις ζωές μας, τα κλαμπάκια μας το ΣΚ, τα ποτά μας, σινεμά, συναυλίες, κάνα θέατρο άμα κάτσει, θα βγούμε και σε τουρνουά (όποτε έχει) με άλλα άτομα και θα παίξουμε videogames. Γενικώς ζούμε έντονα σαν να είμαστε 18 και να μένουμε Αμερική 21 λεπτά πριν, delpiero7 είπε ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ HATING ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ KAI MHN AKOYTE KANENAN KAI ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ. ☝️Το ποιο σημαντικό ! να ζείτε και να ευχαριστηθείτε πράγματα σαν να μην υπάρχει αύριο. Η σχέση και ο γάμος θα έρθει μόνο του, δεν θέλει πίεση από κανένα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Pokemon640 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις