Προς το περιεχόμενο

Πως διασκεδάζει / ζει σήμερα κάποιος που ειναι 30 ετών στην Ελλάδα;

colombiano747

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ντε και καλά να διαβάσουμε όλοι βιβλία ή να κάνουμε mountain bike ή ότι κάνει ο καθένας που νομίζει ότι είναι βαθυστόχαστος και ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους ένθερμους χρήστες τους social media... 

Και φυσικά, όλοι αυτοί που εναντιώνονται στο share στα social, με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν share τι βιβλίο διαβάζουν, ότι κάνουν mountain bike, και ό,τι άλλο.

Τείνω να πιστέψω ότι το μόνο που τους ενοχλεί είναι πως δεν τους δίνει κανείς σημασία, ενώ βλέπουν πως οι άλλοι στα social παίρνουν σημασία. 

• Like 3
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασικα ,αν κρινω απο μηνυματα που  δημοσιευονται  σε εντελως ακυρες ωρες για τα δικα μου δεδομενα,οπως 2,3 κλπ το πρωι, μαλλον η διασκεδαση πολλων ειναι το ινσομνια.😛

• Like 1

3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ντε και καλά να διαβάσουμε όλοι βιβλία ή να κάνουμε mountain bike ή ότι κάνει ο καθένας που νομίζει ότι είναι βαθυστόχαστος και ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους ένθερμους χρήστες τους social media... 

Eίπε ο χρήστης με nick ενός πραγματικά βαθυστόχαστου τύπου που έζησε πριν 600 χρόνια :P :P 

(αστειεύομαι συμφωνώ με ότι έγραψες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Κι άμα ο άλλος περνάει καλά με τα πολλά likes τι α κάνουμε τώρα; 

15 χρόνια τώρα τα ίδια ακούμε. Είναι τρόπος ζωής πλέον. Ούτε καινουργιο είναι, ούτε συνήθεια αμιγώς της τελευταίας γενιάς. Get over it. 

Αν δεν σου αρέσει δεν το κάνεις και δεν το παρακολουθείς, να κάθεσαι σαν θείος που κατακρίνει ο,τι δεν έκανε αυτός νέος, μόνο μιζέρια φέρνει στον κατακρίνοντα. 

Άμα περνάω καλά τρίβοντας τα έπιπλα μου με το βζουν βζουν του φραπέ, αυτό θα κάνω. None of your fkin business.

Ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο το θεμα στο πως αντιλαμβανομαστε την διασκεδαση.

Απλως σε οτι αφορα την λουπα των social, ειναι αποδειγμενο οτι το ατελειωτο κυνηγι των likes και της ιντερνετικης φημης δεν προσφερει κατι ουσιωδες παρα δρα περισσοτερο αρνητικα στην ψυχολογια του ατομου. Μια συνεχης αναλωση δραστηριοτητων για το θεαθηναι με κερδος μερικες συντομες δοσεις ντοπαμινης.
Για μενα δεν προκειται περι ηθικου πλεονεκτηματος αλλα ψυχικης υγειας. Ολα εχουν να κανουν με το πως αποδιδουμε νοημα σε αυτα που κανουμε.

Ετσι το βλεπω εγω βεβαια.Κανεις δεν εξαναγκαζει κανεναν στο οτιδηποτε, κειμενο σε μια οθονη διαβαζουμε εξαλλου.:P

Επεξ/σία από kti23
  • Thanks 1

Επισκέπτης
7 ώρες πριν, DrKo είπε

Και φυσικά, όλοι αυτοί που εναντιώνονται στο share στα social, με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν share τι βιβλίο διαβάζουν, ότι κάνουν mountain bike, και ό,τι άλλο.

Τείνω να πιστέψω ότι το μόνο που τους ενοχλεί είναι πως δεν τους δίνει κανείς σημασία, ενώ βλέπουν πως οι άλλοι στα social παίρνουν σημασία. 

Το να μοιραστείς ότι διάβασες το Χ βιβλίο είναι πολύ προτιμότερο απ' το να βλέπεις επί μονίμου βάσεως πως ο χρήστης Κοντορεβυθούλης πίνει δηλητηριώδεις_ουσίες στην τοποθεσία Παρτάρω-δίχως-αύριο. Το ίδιο και για τα νύχια που μπορεί να βάζουν κοπέλες και δεν ξέρω τι άλλο. Με το βιβλίο μπορείς να μάθεις, τουλάχιστον, κάτι που μπορεί να σ' ενδιαφέρει και να πας να το αγοράσεις. Δεν λέω ότι και για καφετέριες, μπαρ, ταβερνάκια δεν είναι χρήσιμο. Μπορεί να μάθεις ένα ωραίο στέκι, με καλή εξυπηρέτηση, ποιοτικό φαγητό κ.ο.κ. Αλλά άμα είναι αυτό το μόνο ενδιαφέρον στον άλλον... Ή το να περιμένουμε στη γωνία και να κυνηγάμε τα likes... Καλώς ή κακώς, το πώς διασκεδάζουμε μάς χαρακτηρίζει κομμάτι. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να περιμένεις πολλά από κάποιον που θα μιλάει μόνο για γκόμενες και ποδόσφαιρο, όπως, αντίστοιχα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από κάποια που η μόνη της έγνοια είναι πώς θα φτιάξει μαλλί και νύχι και με ποιον χώρισε η τάδε διάσημη. Χωρίς να λέω πως πρέπει σώνει και ντε να λιώνουμε στα θέατρα, στην όπερα και τις βραδιές ποίησης. Τα πάντα έχουν το ενδιάμεσό τους. Δεν χρειάζονται τα άκρα. 

Just my two cents. 

5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Το να μοιραστείς ότι διάβασες το Χ βιβλίο είναι πολύ προτιμότερο απ' το να βλέπεις επί μονίμου βάσεως πως ο χρήστης Κοντορεβυθούλης πίνει δηλητηριώδεις_ουσίες στην τοποθεσία Παρτάρω-δίχως-αύριο.

Όχι, είναι πολύ προτιμότερο για εσένα. Για άλλους δεν είναι. Το ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό και δεν μπορείς να το αποδεχθείς, δείχνει πως τελικά όχι μόνο δεν είναι προτιμότερο αλλά για εσένα είναι και άσκοπο το να διαβάζεις.

Το ίδιο και για το υπόλοιπο κείμενό σου. Κρίνεις μόνο βάσει του τι αρέσει σε εσένα. Σόρρυ, αλλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Το ξέρω, δεν το περίμενες, αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσουν διαφορετικά πράγματα από εσένα. 

• Thanks 1
  • Sad 1

Καλα επειδη η συζητηση εχει ξεφυγει απο το τοπικ και αναλωνεται σε τι θεωρει κανεις διασκεδαση και τι οχι, αντι να λεμε ΠΩΣ διασκεδαζουμε, ας πω και εγω το κομματι μου.

Ειμαι 27, δουλευω πολλες ωρες και συχνα τα περισσοτερα σ/κ του μηνα και ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος. Παρ'ολα αυτα, τα τελευταια 2 χρονια με covid, καραντινες κτλ  ( οντας ανεμβολιαστος ) παρατηρησα οτι και στενη παρεα που βγαιναμε καθε βδομαδα στανταρακι ασχετως πρεσσας δουλειας κτλ, εχουμε χαθει. Οσο μεγαλωνεις βεβαια, χανεσαι και περισσοτερο, λογικο, αλλα νομιζω η κατασταση τα τελευταια χρονια αποξενωσε πολυ κοσμο. 

Απο και και περα, κανα καφεδακι χαλαρο που και που εδω κοντα, χειμωνα για κρασακι σε κανα μαγαζι με ωραια ατομοσφαιρα και καλοκαιρι roof για ποτακι νωρις το βραδυ. Μαζωξεις που και που σπιτι για πιτσα και ντεφλιξ και μια στο τοσο που θα προκυψει κανα date θα παω και καπου λιγο πιο ψαγμενα. Επιτραπεζια μια φορα το μηνα σχεδον σιγουρα, εχουν μπει στο προγραμμα απο το 2018, οταν ξεκινησα δουλεια και ειναι καλη ευκαιρια να βρεθεις με παρεα σε πιο chill περιβαλλον.

Πριν τα 24 ημουν πολυ των clubs και νυχτερινης διασκεδασης, αλλα εχω να πατησω απο την πρωτη καραντινα. Guess οτι με ξενερωσε λιγο η φαση, μεγαλωσα και ενδιαμεσα και δε με καλυπτε πλεον.

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, DrKo είπε

Όχι, είναι πολύ προτιμότερο για εσένα. Για άλλους δεν είναι. Το ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό και δεν μπορείς να το αποδεχθείς, δείχνει πως τελικά όχι μόνο δεν είναι προτιμότερο αλλά για εσένα είναι και άσκοπο το να διαβάζεις.

Το ίδιο και για το υπόλοιπο κείμενό σου. Κρίνεις μόνο βάσει του τι αρέσει σε εσένα. Σόρρυ, αλλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Το ξέρω, δεν το περίμενες, αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσουν διαφορετικά πράγματα από εσένα. 

Ο καθένας με την αντίληψή του και με το τι είναι ικανός να κατανοήσει. Καλή συνέχεια. 😉

Πολλά εξαρτώνται απ'την οικονομική σου κατάσταση.Αν έχεις ψιλοβολευτεί απο θέμα δουλειάς,είσαι και πιο ανεβασμένος ψυχολογικά και έχεις διάθεση να βγαίνεις.Αν όχι,δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα.Φυσικά σ'αυτές τις ηλικίες δεν έχεις ούτως ή αλλως την όρεξη να συνωστίζεσαι σε μπαράκια και κλαμπάκια όπως όταν ήσουν 20.Επίσης,αν οι φίλοι σου είναι δεσμευμένοι κι εσύ όχι,δεν έχετε και τίποτα να πείτε πλέον.Είναι σαν να βλέπεις άλλους ανθρώπους.Οπότε αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστείς στο ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου 

• Like 2

Η ουσία είναι πως όταν είσαι οικονομικά άνετος, έχεις επιλογές.Δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα, σπάς την ρουτίνα, αποκτάς εμπειρίες και καταλήγεις σε αυτά που σου αρέσουν.Βγαίνεις σε διαφορετικά μέρη, δοκιμάζεις κάποια χόμπυ κλπ.Ακόμα και ταξίδια σε άλλες χώρες.

Αλλιώς σκέφτεσαι να κάνω αυτό η το άλλο που στοιχίζει λιγότερα χρήματα;Θα μου φτάσουν τα χρήματα αν κάνω αυτό;

Τα χρήματα είναι ασφάλεια, λύνουν προβλήματα και έχεις αυτοπεποίθηση.

• Like 7
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Donovan είπε

Επίσης,αν οι φίλοι σου είναι δεσμευμένοι κι εσύ όχι,δεν έχετε και τίποτα να πείτε πλέον.Είναι σαν να βλέπεις άλλους ανθρώπους

Δεν αλλαξαν οι φιλοι σου.Απλα αλλαξαν οι προτεραιοτητες τους.Δεν αλλαξαν τα ενδιαφεροντα τους,μαγικα.

Δεν ξερω την ηλικια σου και ελπιζω να μη μιλας για "δεσμευση" τυπου βρηκε γκομενα και μας εγραψε.

Θα επρεπε να χαιρεσαι για τους φιλους σου που προχωρανε μπροστα,που κανουν πιο ωριμες σχεσεις,που αρραβωνιαζονται,παντρευονται,κανουνε παιδια.

Το οτι εχουν λιγοτερο χρονο δε σημαινει οτι ειναι αλλοι ανθρωποι.

Εαν τωρα βλεπεις αλλαγη απεναντι σου,δεν εχουν χρονο και οταν βρισκουν δεν κανετε τα ιδια που κανατε ( μπαρακια/κρεπαλες ) τοτε πρεπει να σκεφτεις αν οντως ειχατε κατι παραπανω κοινο περαν αυτων που κανατε.

Μηπως τελικα περαν αυτων,δεν ταιριαζετε;Μηπως δεν εισασταν τοσο καλοι φιλοι;

Μηπως τελικα ειναι βαρετοι ανθρωποι ;
Μηπως εισαι εσυ;

Food for thought,χωρις παρεξηγηση.

Γιατι και εγω με φιλους που παντρευτηκαν και εκαναν παιδια,μπορει να μην κανουμε τα ιδια που καναμε,ουτε με την ιδια συχνοτητα,αλλα οταν αν κατσουμε να πιουμε ενα καφε τη βδομαδα, δε μας φτανει μια ωρα  για να τα πουμε.

Δεν παρεξηγω που δεν εχουν χρονο καθε δυο μερες να παμε για καφε/μπιλιαρδο/φαγητο,ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Το προβλημα θα ηταν να μεναμε στασιμοι και να καναμε τα ιδια και τα ιδια.

6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν αλλαξαν οι φιλοι σου.Απλα αλλαξαν οι προτεραιοτητες τους.Δεν αλλαξαν τα ενδιαφεροντα τους,μαγικα.

Δεν ξερω την ηλικια σου και ελπιζω να μη μιλας για "δεσμευση" τυπου βρηκε γκομενα και μας εγραψε.

Θα επρεπε να χαιρεσαι για τους φιλους σου που προχωρανε μπροστα,που κανουν πιο ωριμες σχεσεις,που αρραβωνιαζονται,παντρευονται,κανουνε παιδια.

Το οτι εχουν λιγοτερο χρονο δε σημαινει οτι ειναι αλλοι ανθρωποι.

Εαν τωρα βλεπεις αλλαγη απεναντι σου,δεν εχουν χρονο και οταν βρισκουν δεν κανετε τα ιδια που κανατε ( μπαρακια/κρεπαλες ) τοτε πρεπει να σκεφτεις αν οντως ειχατε κατι παραπανω κοινο περαν αυτων που κανατε.

Μηπως τελικα περαν αυτων,δεν ταιριαζετε;Μηπως δεν εισασταν τοσο καλοι φιλοι;

Μηπως τελικα ειναι βαρετοι ανθρωποι ;
Μηπως εισαι εσυ;

Food for thought,χωρις παρεξηγηση.

Γιατι και εγω με φιλους που παντρευτηκαν και εκαναν παιδια,μπορει να μην κανουμε τα ιδια που καναμε,ουτε με την ιδια συχνοτητα,αλλα οταν αν κατσουμε να πιουμε ενα καφε τη βδομαδα, δε μας φτανει μια ωρα  για να τα πουμε.

Δεν παρεξηγω που δεν εχουν χρονο καθε δυο μερες να παμε για καφε/μπιλιαρδο/φαγητο,ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Το προβλημα θα ηταν να μεναμε στασιμοι και να καναμε τα ιδια και τα ιδια.

Χαίρομαι που προχωράνε,αλλά δεν χαίρομαι αν είμαι η τελευταία τους επιλογή όταν θέλουν να βγουν.Και όταν θέλουν να βγαίνουμε μόνο όταν μπορούν αυτοί.Επίσης δε χαίρομαι όταν σε ξαναψάχνουν αν χωρίσουν.Γενικά,σ'αυτές τις ηλικίες δεν είναι να βασίζεσαι σε 'φίλους' και καλό είναι να'χεις κι εσύ μια σχέση αν δεν θες να περνάς τον περισσότερο καιρό σου μόνος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην πιάσω καλύτερα το θέμα παντρεμένων - δεσμευμένων γιατί θα ακουστώ κακός.

keywords:

• "σοβαρεύτηκα", δεν κανω πλέον παρέα με τα "ρεμαλια"
  • κανω παρέα μόνο με τις φιλες/φιλους της δικιάς μου
  • αλλαζουν οι προτεραιότητες και τα @@ μου κουνήθηκαν

Όχι αγόρια και κορίτσια, δεν είναι έτσι. Όποιος το κάνει αυτό, απλά δεν σε εκτιμούσε από πριν, και έκανε παρέα μαζί σου/σας απο ανάγκη, και πλέον δεν σας έχει ανάγκη, γιατί "σοβαρεύτηκε", ή γιατί δεν σε συμπαθεί η γκόμενά του και κάνει τον χαζό.

Τα υπολοιπα είναι μαλακίες.

Ένα θέμα λοιπόν που ταλανίζει την κοινωνία σήμερα, και φυσικά έχει αντίκτυπο και στον κόσμο που βλέπεις (ή μάλλον ΔΕΝ βλέπεις έξω..) είναι ότι πλεον οι σχέσεις είναι ότι να ναι .

Φιλίες? ΧΑ, ας γελάσω....

Έρωτες? Χαχαχα, ας γελάσω εις τριπλουν.

Ο κόσμος δεν "ανοίγεται",  προτιμάει να είναι σε μια χάλια σχέση ή γάμο, για να μην μείνει μοναχος, προτιμάει μια παρέα που δεν του ταιριάζει, για να μην είναι μόνος, γενικά, εγώ αυτό που βλέπω στους ανθρώπους, και συγχωρέστε με αν ακούγομαι κάπως, είναι ένα τεράστιο κενό.

Πραγματικά πιστεύω ότι οι σημερινές γενιές θα είναι οι καλύτεροι πελάτες των Ψ (ψυχολόγων-ψυχιάτρων) όταν θα φτάσουν σε ηλικίες 45-50 +

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 6
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Πραγματικά πιστεύω ότι οι σημερινές γενιές θα είναι οι καλύτεροι πελάτες των Ψ (ψυχολόγων-ψυχιάτρων) όταν θα φτάσουν σε ηλικίες 45-50 +

Κατσε να φτασουμε 50 πρωτα και καλα θα ειμαστε αμα ζουμε μεχρι τοτε και δεν εχουμε αρπαξει καμια ευλογια των αγελαδων η κανα nuclear winter στη μαπα 😂

2 λεπτά πριν, GrKata είπε

Κατσε να φτασουμε 50 πρωτα και καλα θα ειμαστε αμα ζουμε μεχρι τοτε και δεν εχουμε αρπαξει καμια ευλογια των αγελαδων η κανα nuclear winter στη μαπα 😂

Μην φοβάσαι, αν το Skynet ρίξει πυρηνικά, εγω θα σας οδηγήσω στην αντίσταση, είναι το πεπρωμένο μου

image.jpeg.13e26cf476b1f71a487642d30e836f6f.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...