oneiricocelot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, sphinxgr είπε Για εμένα το πρόβλημα είναι άλλο. Το ότι οι Έλληνες, έχουν μ@λ@κισμένα κατάλοιπα του παρελθόντος. Ένα απο αυτά είναι "ντρέπονται" να αράξουν σε μια πλατεία με παρεα με ένα καφέ στο χέρι. Θέλουν καφετέρια. Δεν έχουν λεφτά για καφετέρια και τελικά κάθονται και κοιτάνε τους τοίχους στο σπίτι και η κατάθλιψη συσσωρεύεται κάθε μέρα. Έχουν την εντύπωση ότι καλά περνάς μόνο στην καφετέρια και στο μπαράκι. Χωρίς καφετέρια, δεν έχει διασκέδαση. Ή να βγουν έξω μόνοι τους. Ντρέπονται να αράζουν μόνοι τους όπως έλεγε ο Τάκης ο κυριλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Λίγο το γαμεύσατε το θέμα ή είναι ιδέα μου; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 2:36 ΜΜ, colombiano747 είπε Η ερωτηση απλη. Πως διασκεδαζετε στον ελευθερο χρονο σας οσοι ειστε γυρω στα 30-35 και δεν εχετε δικη σας οικογενεια; Απο αυτα που εχω δει στον περιγυρο πιστευω οτι σε αυτην την ηλικια υπαρχει το μεγαλυτερο χασμα μεταξυ των συνομηλικων στο τι κανουν. Καποιοι πηγαινουν ακομη σε κλαμπ, καποιοι κανουν πολυ πιο χαλαρα πραγματα οπως καμια μπυρα, ρακομελα. Καποιοι εχουν μεγαλες παρεες, καποιοι αλλοι εχουν μεινει με 1-2 φιλους. Αλλοι λογω δουλειας/οικονομικων θεματων δεν εχουν κουραγιο για πολλα. Επισης, λογω των συνθηκων πολλοι μενουν ακομη στο πατρικο τους κατι που πιστευω επηρεαζει πολυ την καθημερινοτητα καποιου σε αυτη την ηλικια. Για πειτε οι millennials.. Millenial εδώ ☎️ Κοινωνικές δραστηριότητες: Καφέ/φαγητό, βόλτα, σινεμά και πιο σπάνια βραδινή έξοδος (όχι σε κλαμπάκια). Μη-κοινωνικές δραστηριότητες: Γυμναστική, διαλογισμός, διάβασμα(σχετικό με τη δουλειά ή οτιδήποτε άλλο με πηγαίνει μπροστά) και gaming. Δουλεύω πολλές ώρες και συνήθως τις καθημερινές έχω στην καλύτερη τρεις ώρες ελεύθερες, οπότε έχω γίνει πολύ καλύτερος στη διαχείριση του χρόνου μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 23 hours ago, dtk-386 said: τι λες ρε παιδί μου τόσο δύσκολα ε? τι να πουν οι γενιές που έζησαν πόλεμους, χούντα και πραγματική φτώχεια δηλαδή. Αυτές δεν χρειάζεται να πουν πάλι. Είδαμε που μας έφτασαν. 23 hours ago, dtk-386 said: Αυτές οι γενιές τότε σχολίαζαν την δική μου γενιά. Πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνεται. Πολύ ευαίσθητοι είστε μερικοί. Το γράφεις με καμάρι που συνεχίζεις το ίδιο λάθος? 22 hours ago, insomniac01 said: Αδιάφορες οι ανταπαντήσεις Λογικό. Τι να απαντήσει κανείς όταν βλέπει αυτό το μήνυμα. Ούτε ως πετυχημένο τρολαρισμα δεν μπορεί να σταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Πώς διαφέρει το άτομο που θα βγει έξω και μετά θα το δείξει στα social με το όνομά του, από το άτομο που θα περιγράψει **ανώνυμα** εδώ το πώς διασκεδάζει; Είναι που το ένα άτομο χρησιμοποιεί φωτογραφίες και το άλλο κείμενο; Κάτι άλλο; Μήπως δεν διαφέρουν καθόλου και είναι η ίδια ακριβώς συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας άλλο μέσο; Δεν έχω θέμα με την παραπάνω συμπεριφορά. Αλλά με παραξενεύει που όσοι έχουν σε αυτό το thread εδώ, κάνανε ακριβώς το ίδιο σε αυτό το thread εδώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakatema Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, DrKo είπε Πώς διαφέρει το άτομο που θα βγει έξω και μετά θα το δείξει στα social με το όνομά του, από το άτομο που θα περιγράψει **ανώνυμα** εδώ το πώς διασκεδάζει; Η ειλικρίνεια. Εδώ έχουν σχολιάσει πολλά άτομα που δεν θέλουν/έχουν τίποτα να δείξουν στα σοσιαλ, ενώ τα σοσιαλ είναι γεμάτα άτομα που δεν έχουν τίποτα να δείξουν στην πραγματικότητα (παρολαυτα δείχνουν εκεί) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, ikorolis είπε Εγώ θα πω ότι οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει κάτι βασικό που ισχύει εδώ και 50 χρόνια... Στην Ελλάδα είναι ισχυρός ο δεσμός της οικογένειας έτσι οι γονείς στηρίζουν με κάθε τρόπο τα παιδιά τους Για αυτό το λόγο έχουν αντέξει μέχρι τώρα οι Ελληνικές Οικογένειες τα πάνδεινα της οικονομικής κρίσης Στερούνται οι γονείς για να έχουν τα παιδιά τους Αυτά δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα της Ε.Ε. ούτε αλλού Μόλις γίνεις ενήλικος (18+) είσαι μόνος σου να φτιάξεις την δική σου οικογένεια (γυναίκα/παιδιά) να βρεις σπίτι/δουλειά και να ζήσεις... Νομιζω κανεις πλακα ετσι? Εχεις οντως γνωρισει τετοιες οικογενειες ή απλα τα εχεις ακουσει αυτα? Γιατι και εγω τα ειχα ακουσει αλλα εχοντας ζησει ο ιδιος στο εξωτερικο για χρονια σε διαβεβαιω οτι ΔΕΝ ισχυουν σε καμια περιπτωση. Τα ποιο κακομαθημενα ατομα που γνωρισα σε ολη μου την ζωη τα ειδα εκει, Γερμανια - Αυστρια. Μιλαμε για ατομα που σε ολή τους την ζωη δεν εχουν γραψει MAX ενα βιογραφικο και αυτο ηταν στο σχολειο που τους μαθαιναν πως γραφονται... Μιλαμε για ατομα που ΑΥΤΟΜΑΤΑ με το που τελειωνουν την εκπαιδευση ξεκινανε δουλεια στις εταιριες που δουλευουν οι μπαμπαδες τους ή σε εταιριες που τους αποροφουν υποχρεωτικα κατοπιν κρατικης συμφωνιας. Μιλαμε για ατομα που ξερουν απο τωρα την ημερομηνια των διακοπων τους το 2025 και τα οποια αν τους πεις να αλλαξουν το προγραμμα τους για ενα μηνα αργοτερα θα πανε για "κουρα" σε SPA και θα παρουν χαπια για να ξεπερασουν το σοκ που τους κρεμασες τελευταια στιγμη... Μιλαμε για ατομα που κανουν 6 διαλείμματα στο 8ωρο, παιρνουν 25 ευρω την ωρα σε δουλειες γραφειου, παιρνουν αναρρωτικές αδειες για ολοκληρα 15νθημερα και δεν τολμαει κανενα αφεντικο να τους κουνηθει και ταυτοχρονα το παιζουν εργατοπατερες που δουλευουν σε σκληρες συνθηκες... Μπορω να γραφω για μερες για τους τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας που γνωρισα εκει και τα πουπουλα στα οποια μεγαλωνουν αλλα ηδη ανακατευομαι μονο που τα θυμαμαι... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakatema Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Παιδιά το παλικάρι στο θέμα ρώτησε πως διασκεδάζουμε όχι τι ψυχολογικά έχουμε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 και κατι πολυ βασικο για τους νεους. σημερα το στημενο,η ανεσεις,η ομορφη ζωη προβαλλεται κ υποσχεται ονειρα τρελα. ομως αν θες να κανεις παιδι,οικογενεια κλπ κλπ, πρεπει να δουλευεις λιγο σα σκλαβος κ οχι σαν ανωτερος διοικητης. οι ευκολοι τροποι παντοτε θα υπαρχουν, κ τωρα προβαλλονται παρα πολυ, αλλα οταν δεν εχεις ακριες κ πρεπει να κρατησεις το μαγαζι ,πόστο κλπ, εκει συναντας πολλες σκληρες πραγματικοτητες αν δεις περιπτεραδες,μαναβηδες,γκαρσονια,μαστορες να κρατανε ολοκληρο μαγαζι δουλευοντας 10 ωρα κλπ κλπ, αυτοι οι ανθρωποι σιγουρα μπορουν να καταφερουν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Νομιζω κανεις πλακα ετσι? Εχεις οντως γνωρισει τετοιες οικογενειες ή απλα τα εχεις ακουσει αυτα? Γιατι και εγω τα ειχα ακουσει αλλα εχοντας ζησει ο ιδιος στο εξωτερικο για χρονια σε διαβεβαιω οτι ΔΕΝ ισχυουν σε καμια περιπτωση. Τα ποιο κακομαθημενα ατομα που γνωρισα σε ολη μου την ζωη τα ειδα εκει, Γερμανια - Αυστρια. Μιλαμε για ατομα που σε ολή τους την ζωη δεν εχουν γραψει MAX ενα βιογραφικο και αυτο ηταν στο σχολειο που τους μαθαιναν πως γραφονται... Μιλαμε για ατομα που ΑΥΤΟΜΑΤΑ με το που τελειωνουν την εκπαιδευση ξεκινανε δουλεια στις εταιριες που δουλευουν οι μπαμπαδες τους ή σε εταιριες που τους αποροφουν υποχρεωτικα κατοπιν κρατικης συμφωνιας. Μιλαμε για ατομα που ξερουν απο τωρα την ημερομηνια των διακοπων τους το 2025 και τα οποια αν τους πεις να αλλαξουν το προγραμμα τους για ενα μηνα αργοτερα θα πανε για "κουρα" σε SPA και θα παρουν χαπια για να ξεπερασουν το σοκ που τους κρεμασες τελευταια στιγμη... Μιλαμε για ατομα που κανουν 6 διαλείμματα στο 8ωρο, παιρνουν 25 ευρω την ωρα σε δουλειες γραφειου, παιρνουν αναρρωτικές αδειες για ολοκληρα 15νθημερα και δεν τολμαει κανενα αφεντικο να τους κουνηθει και ταυτοχρονα το παιζουν εργατοπατερες που δουλευουν σε σκληρες συνθηκες... Μπορω να γραφω για μερες για τους τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας που γνωρισα εκει και τα πουπουλα στα οποια μεγαλωνουν αλλα ηδη ανακατευομαι μονο που τα θυμαμαι... Για να το λέω τι λες έχω γνωρίσει/ξέρω ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δεν ειναι πρωτάκουστο το να λεμε κατι το οποιο εχουμε ακουσει και οχι δει προσωπικά και δεν ειναι και κακο. Π.χ. και εγω εχω ακουσει οτι στη Νεα Υορκη τα ρουχοπαπουτσα ειναι παμφθηνα και το εχω πει και σε αλλους αλλα μπορει και να μην ισχυει αμα παω εκει και το δω απο κοντα. Αν εχεις αντιθετη εμπειρια απο την δικη μου, μια λογικη εξηγηση ισως ειναι οτι μιας και εισαι 15 χρονια μεγαλύτερος απο εμενα, ισως η επαφη σου να ηταν παλαιοτερη η με ανθρώπους μεγαλυτερης ηλικιας που εχουν μεινει σε αλλη εποχη. Μπορει παλι οχι. Εγω παντως κατεθεσα αυτο που ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, sakatema είπε Η ειλικρίνεια. Εδώ έχουν σχολιάσει πολλά άτομα που δεν θέλουν/έχουν τίποτα να δείξουν στα σοσιαλ, ενώ τα σοσιαλ είναι γεμάτα άτομα που δεν έχουν τίποτα να δείξουν στην πραγματικότητα (παρολαυτα δείχνουν εκεί) Υποθέτεις ότι εδώ δεν έχουν/θέλουν τίποτα να δείξουν και υποθέτεις ότι στα social θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω από το να μοιραστούν. Εντελώς biased τοποθέτηση. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από DrKo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, DrKo είπε Πώς διαφέρει το άτομο που θα βγει έξω και μετά θα το δείξει στα social με το όνομά του, από το άτομο που θα περιγράψει **ανώνυμα** εδώ το πώς διασκεδάζει; Είναι που το ένα άτομο χρησιμοποιεί φωτογραφίες και το άλλο κείμενο; Κάτι άλλο; Μήπως δεν διαφέρουν καθόλου και είναι η ίδια ακριβώς συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας άλλο μέσο; Δεν έχω θέμα με την παραπάνω συμπεριφορά. Αλλά με παραξενεύει που όσοι έχουν σε αυτό το thread εδώ, κάνανε ακριβώς το ίδιο σε αυτό το thread εδώ. Όχι μόνο σε αυτό το thread, και σε διπλανά. Λεζάντα, αυτή η μάστιγα 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Κι άμα ο άλλος περνάει καλά με τα πολλά likes τι α κάνουμε τώρα; 15 χρόνια τώρα τα ίδια ακούμε. Είναι τρόπος ζωής πλέον. Ούτε καινουργιο είναι, ούτε συνήθεια αμιγώς της τελευταίας γενιάς. Get over it. Αν δεν σου αρέσει δεν το κάνεις και δεν το παρακολουθείς, να κάθεσαι σαν θείος που κατακρίνει ο,τι δεν έκανε αυτός νέος, μόνο μιζέρια φέρνει στον κατακρίνοντα. Άμα περνάω καλά τρίβοντας τα έπιπλα μου με το βζουν βζουν του φραπέ, αυτό θα κάνω. None of your fkin business. Ντε και καλά να διαβάσουμε όλοι βιβλία ή να κάνουμε mountain bike ή ότι κάνει ο καθένας που νομίζει ότι είναι βαθυστόχαστος και ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους ένθερμους χρήστες τους social media... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Καλά όλα αυτά,για καμια μπαλίτσα ψήνεται κανένας? :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις