adrfinance1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Έφτιαξα έναν discord server για ανώνυμη συζήτηση γύρω από τα θέματα που βιώνουμε με την ψυχική μας υγεία: https://discord.gg/8zxWGbYbVW Μπείτε να τα πούμε και να γνωριστούμε!
The_Other_One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δοκίμασε ομαδική ψυχοθεραπεία. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.
adrfinance1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, The_Other_One είπε Δοκίμασε ομαδική ψυχοθεραπεία. Θα σε βοηθήσει περισσότερο. Θα το ψάξω και αυτό 1
adrfinance1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Κατάθλιψη / διπολική διαταραχή και αγοραφοβία έχω προσωπικά...
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, adrfinance1 είπε Κατάθλιψη / διπολική διαταραχή και αγοραφοβία έχω προσωπικά... Μηπως πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες και όχι στον κάθε άγνωστο του ιντερνετ;
adrfinance1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μηπως πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες και όχι στον κάθε άγνωστο του ιντερνετ; Είμαι ήδη σε επαφή με ειδικούς αλλά θέλω να γνωρίσω και άλλον κόσμο 1
Uptheirons Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μπορεις να μπεις και στο forum του e-psychology για να μιλησεις με κοσμο. Ευχομαι να ξεπερασεις τα προβληματα αυτα το συντομοτερο και να ακολουθεις τις οδηγιες των ειδικων. 1
adrfinance1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Μπορεις να μπεις και στο forum του e-psychology για να μιλησεις με κοσμο. Ευχομαι να ξεπερασεις τα προβληματα αυτα το συντομοτερο και να ακολουθεις τις οδηγιες των ειδικων. ναι μπαίνω και εκεί! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα