p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας, θα ήθελα την βοήθεια σας για να επιλέξω ένα smartphone για την σύζυγο μου. Επειδή η σύζυγος είναι ιδιαίτερα ατζαμούμ και οι συσκεύες της πέφτουν κάτω και σπάνε, θα ήθελα κάτι σχετικά ανθετικό ως 200-300€ ή ως 400€ για δική μου επιλογή συσκευής και να της δώσω το δικό μου Samsung a52s που έχω και της αρέσει. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ιδανικά 200-300 αλλά μπορούμε και ως 400€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; δεν μας πειράζει, 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; κυρίως καινούργια αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μεταχειρισμένη συσκευή 5) Μέγεθος οθόνης; ότι κυκλοφορεί στην αγορά. πχ 6.5" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); να είναι σχετικά ανθεκτικό σε κακομεταχείριση 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι οι κάμερες μας ενδιαφέρουν αρκετά 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) τίποτα το ιδιαίτερο, κυριώς περιήγηση στο νετ, αρκετή παρακολούθηση youtube και video calls. έχω δει το realme 9 pro+, τι λέτε γι αυτή την συσκευή? να πάρω το 9 pro+ για μένα και να της δώσω το Α52s? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από p_under
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα