Occultist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Έτσι, φωστήρες μου, ακουμπήστε γρόσια στον Ερντογάν Πασά - ξέρει αυτός τι θα τα κάνει... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Όσο γράφει ο καθένας την @@@ του εγώ έκανα : Disney+ με 349,9 try (19,12 ευρώ) ετήσια. YouTube premium και YouTube music με 16,99 try (0,93 ευρώ) το μήνα. Psn plus με 240 try (13,67 ευρώ) ετήσια. Αυτά τα αγόρασες από το αμαζον;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Occultist είπε Έτσι, φωστήρες μου, ακουμπήστε γρόσια στον Ερντογάν Πασά - ξέρει αυτός τι θα τα κάνει... Τα λεφτά πηγαίνουν στην Amazon η οποία πληρώνει τρίχες φόρους στο τούρκικο κράτος γιατί έχει έδρα στην Ιρλανδία.
ksessalonikios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Occultist είπε Έτσι, φωστήρες μου, ακουμπήστε γρόσια στον Ερντογάν Πασά - ξέρει αυτός τι θα τα κάνει... εκτινάχθηκε η τουρκική οικονομία από την περασμένη Τρίτη που τρέχανε όλοι να κάνουνε τουρκικά disney+
Occultist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε εκτινάχθηκε η τουρκική οικονομία από την περασμένη Τρίτη που τρέχανε όλοι να κάνουνε τουρκικά disney+ Α, πες ότι έχετε βάλει κόφτη και είστε όλοι συνεννοημένοι σε live ενημέρωση του ποιος αγοράζει τι για να σταματήσετε όταν αρχίσει να φτάνει για όπλα...
Mugiwara9 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Occultist είπε Έτσι, φωστήρες μου, ακουμπήστε γρόσια στον Ερντογάν Πασά - ξέρει αυτός τι θα τα κάνει... F16 μήπως;
Vanurath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 4:24 ΜΜ, DimosMcLaren είπε Όσο γράφει ο καθένας την @@@ του εγώ έκανα : Disney+ με 349,9 try (19,12 ευρώ) ετήσια. YouTube premium και YouTube music με 16,99 try (0,93 ευρώ) το μήνα. Psn plus με 240 try (13,67 ευρώ) ετήσια. τι διαδικασια ακολουθησες για το psn plus??
DimosMcLaren Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vanurath είπε τι διαδικασια ακολουθησες για το psn plus?? 1. Δημιουργία εικονικής prepaid card από cryptopay και φόρτιση 16€ (η revolut δεν δουλεύει στο τουρκικό psn μη δοκιμάζεται άδικα). Βάλε πραγματικά στοιχεία. 2. Vpn lat (free για android έχει ads) ενεργοποίησε location Istanbul. 3. Δημιουργία νέου λογαριασμού psn turkey με διεύθυνση Τουρκίας (βρες από google μία) 4. Παραγγελία 1 year psn plus με σύνδεση της cryptopay κάρτας. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από DimosMcLaren
Vanurath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε 1. Δημιουργία εικονικής prepaid card από cryptopay και φόρτιση 16€ (η revolut δεν δουλεύει στο τουρκικό psn μη δοκιμάζεται άδικα). Βάλε πραγματικά στοιχεία. 2. Vpn lat (free για android έχει ads) ενεργοποίησε location Istanbul. 3. Δημιουργία νέου λογαριασμού psn turkey με διεύθυνση Τουρκίας (βρες από google μία) 4. Παραγγελία 1 year psn plus με σύνδεση της cryptopay κάρτας. ευχαριστω πολυ για τον οδηγο θα το δοκιμασω.
aggelos87 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε 1. Δημιουργία εικονικής prepaid card από cryptopay και φόρτιση 16€ (η revolut δεν δουλεύει στο τουρκικό psn μη δοκιμάζεται άδικα). Βάλε πραγματικά στοιχεία. 2. Vpn lat (free για android έχει ads) ενεργοποίησε location Istanbul. 3. Δημιουργία νέου λογαριασμού psn turkey με διεύθυνση Τουρκίας (βρες από google μία) 4. Παραγγελία 1 year psn plus με σύνδεση της cryptopay κάρτας. Μας κάνεις 'ζημιά' τώρα Στο cryptopay δήλωσες σαν χώρα Ελλάδα σωστά;
DimosMcLaren Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, aggelos87 είπε Μας κάνεις 'ζημιά' τώρα Στο cryptopay δήλωσες σαν χώρα Ελλάδα σωστά; Ναι τα πραγματικά στοιχεία έχω δηλώσει. 1
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε Ναι τα πραγματικά στοιχεία έχω δηλώσει. Το προσπαθώ ρε συ αλλά όταν πατάω για την έκδοση δωρεάν εικονικής κάρτας, δίνω κανονικά τα στοιχεία με Λατινικά. πατά Confirm αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα. Πάνω δεξιά μου γράφει unverified στον λογαριασμό αλλά όταν μπαίνω για την κάρτα μου γράφει verified στο email. Έχω μπερδευτεί. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από micos000
DimosMcLaren Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, micos000 είπε Το προσπαθώ ρε συ αλλά όταν πατάω για την έκδοση δωρεάν εικονικής κάρτας, δίνω κανονικά τα στοιχεία με Λατινικά. πατά Confirm αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα. Πάνω δεξιά μου γράφει unverified στον λογαριασμό αλλά όταν μπαίνω για την κάρτα μου γράφει verified στο email. Έχω μπερδευτεί Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με την διεύθυνση και το τηλέφωνο. Κάτι τέτοιο αντιμετώπισα κι εγώ. Τους έστειλα μήνυμα μέσω της εφαρμογής ότι μου βγάζει σφάλμα "error when retrieve data" και μου απάντησαν Thank you for the waiting! It seems that the problem was with the billing address that was missing in your account. The Compliance team has updated the information, so you'll be able to order a virtual card now. Kindly note that you need to cancel your current order first 🤞 Αλλά θεώρησα ότι κάποιο θέμα είχε η διεύθυνση μου. Στείλε ένα μήνυμα και θα στο φτιάξουν.
gserek Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε 1. Δημιουργία εικονικής prepaid card από cryptopay και φόρτιση 16€ (η revolut δεν δουλεύει στο τουρκικό psn μη δοκιμάζεται άδικα). Βάλε πραγματικά στοιχεία. 2. Vpn lat (free για android έχει ads) ενεργοποίησε location Istanbul. 3. Δημιουργία νέου λογαριασμού psn turkey με διεύθυνση Τουρκίας (βρες από google μία) 4. Παραγγελία 1 year psn plus με σύνδεση της cryptopay κάρτας. Καλησπέρα. Και για το Disney+ κάποιος οδηγός;
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, gserek είπε Καλησπέρα. Και για το Disney+ κάποιος οδηγός; Happy reading!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα