DimosMcLaren Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί δεν έχω βρει κάπου πληροφορίες σχετικά με αγορές από Amazon Τουρκίας. Περνάνε από τελωνείο τα προϊόντα; Χρόνος παράδοσης - εταιρεία μεταφορών. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους. Παρακαλώ να ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα που έχει πραγματοποιήσει αγορές.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Σαν πρώτη διαπίστωση η τουρκια είναι εκτός εε.
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν δεύτερη διαπίστωση το τουρκικό Άμαζον έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη που θεωρείται έδαφος Ευρωπαϊκό Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από greekfragma 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 44 λεπτά πριν, greekfragma είπε Σαν δεύτερη διαπίστωση το τουρκικό Άμαζον έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη που θεωρείται έδαφος Ευρωπαϊκό Είναι στην ΕΕ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 ακριβώς η Τουρκία είναι χώρα εκτός Ε.Ε. άρα ότι και να αγοράσεις απλά περνάει τελωνείο και πληρώνεις τα ανάλογα όπως συμβαίνει και με το Η.Β. μιας και βγήκε από την Ε.Ε. αν θες να αγοράσεις κάτι από το Amazon εντός Ε.Ε. και να μην πληρώσεις έξτρα θα το κάνεις από Γερμανία - Γαλλία - Ιταλία - Ισπανία - κτλ αν και το Amazon έχει το εξής καλό ότι και να αγοράσεις ξέρεις το τι θα πληρώσεις και αν έχεις την συνδρομή Prime (που το πληρώνω για το Amazon (ΗΠΑ) και Amazon (ΗΒ) μπορείς να το έχεις στην πόρτα σου με τον πιο γρήγορο τρόπο.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είναι στην ΕΕ ; Σε ενα παράλληλο σύμπαν 😁 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Σαν δεύτερη διαπίστωση το τουρκικό Άμαζον έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη που θεωρείται έδαφος Ευρωπαϊκό Κανονικά θεωρείται ελληνικό έδαφος, αλλά οκ 5
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 3 hours ago, Ukforthemoment said: Είναι στην ΕΕ ; όχι 3 hours ago, NikosKallithea said: Σε ενα παράλληλο σύμπαν 😁 Κανονικά θεωρείται ελληνικό έδαφος, αλλά οκ ναι οκ εντάξει....και η Σμύρνη αλλά γιατί κάνεις κιμά ένα θρεντ με βάση του τι πιστεύει ο καθένας και με βάση τι πραγματικά ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε; 3
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, greekfragma είπε όχι Τότε τι μας ενδιαφέρει;
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Τότε τι μας ενδιαφέρει; δε μας ενδιαφέρει. διαπίστωση είναι όπως και η 1η. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε όχι ναι οκ εντάξει....και η Σμύρνη αλλά γιατί κάνεις κιμά ένα θρεντ με βάση του τι πιστεύει ο καθένας και με βάση τι πραγματικά ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε; Εγω το έκανα κιμά, ή που η ινσταμπουλ ειναι έδαφος της ευρωπης; Εσύ το άρχισες 1
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Just now, NikosKallithea said: Εγω το έκανα κιμά, ή που η ινσταμπουλ ειναι έδαφος της ευρωπης; Εσύ το άρχισες εγώ Κωνσταντινούπολη την έγραψα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί δεν έχω βρει κάπου πληροφορίες σχετικά με αγορές από Amazon Τουρκίας. Περνάνε από τελωνείο τα προϊόντα; Χρόνος παράδοσης - εταιρεία μεταφορών. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους. Παρακαλώ να ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα που έχει πραγματοποιήσει αγορές. Γιατί θες να αγοράσεις απο εκεί;Δεν το βρίσκεις απο τα ευρωπαικά Αμαζον;
DimosMcLaren Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί θες να αγοράσεις απο εκεί;Δεν το βρίσκεις απο τα ευρωπαικά Αμαζον; Λόγω ισοτιμίας. Είδα ότι κάναν κάποιοι συμφορουμιτες θέμα για ετήσια συνδρομή Disney plus μέσω Τουρκίας στα 20 ευρώ και είχα απορία τι γίνεται και σε αγορές.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Λόγω ισοτιμίας. Είδα ότι κάναν κάποιοι συμφορουμιτες θέμα για ετήσια συνδρομή Disney plus μέσω Τουρκίας στα 20 ευρώ και είχα απορία τι γίνεται και σε αγορές. Αν ήταν έτσι θα είχε ξεπουλήσει . 1
DimosMcLaren Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Όσο γράφει ο καθένας την @@@ του εγώ έκανα : Disney+ με 349,9 try (19,12 ευρώ) ετήσια. YouTube premium και YouTube music με 16,99 try (0,93 ευρώ) το μήνα. Psn plus με 240 try (13,67 ευρώ) ετήσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα