George! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, το ξεκινάω λίγο από την αρχή. Δεν έχω κάρτα γραφικών και χρησιμοποιώ την gpu του επεξεργαστή μου(i3-10320) και άλλαξα την σύνδεση της 2Κ οθόνης μου από hdmi σε displayport ώστε από 60hz να πάω στα 75hz που υποστηρίζει η οθόνη μου. Από εκείνη την στιγμή μου εμφανίζει μονίμως τον κύκλο του reload δίπλα από τον δείκτη του ποντικιού. Μάλιστα το reload είναι σαν να κολλάει αφού δεν κάνει ολόκληρο τον κύκλο αλλά αν υποθέσουμε ότι βλέπουμε ένα ρολόι, πηγαίνει συνεχώς από 9 παρα τέταρτο μέχρι εννέα. Έκανα επανεκκινήσεις, έβγαλα το ποντίκι τελείως, δοκίμασα άλλο ποντίκι, ξαναέβαλα το hdmi στην οθόνη βγάζοντας τελείως το dp καλώδιο, δοκίμασα ένα πρόγραμμα restoro για επιδιόρθωση σφαλμάτων αλλά τίποτα! Επίσης έχω τις τελευταίες ενημερώσεις των windows(11) και τους τελευταίους drivers της μητρικής και του hardware γενικά. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/6/2022 στις 11:05 ΠΜ, George! είπε Καμιά ιδέα; Μήπως κάποιος έβαλε το δείκτη να δείχνει έτσι; Υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο: Πίνακας ελέγχου> Υλικό και ήχος> Συσκευές και εκτυπωτές> Ποντίκι Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μήπως κάποιος έβαλε το δείκτη να δείχνει έτσι; Υπάρχει τέτοια ρύθμιση εκεί που είναι η ταχύτητα κίνησης του ποντικιού. Κανείς δεν το πείραξε, με το που άλλαξα το καλώδιο της οθόνης σε displayport μου δημιούργησε αυτό το θέμα. Επίσης τρεμοπαίζει ο κύκλος με την κολλημένη κυκλική κίνηση που προσπαθεί να κάνει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα