Προς το περιεχόμενο

lITEON 812@832

vmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβαθμίζει το firmware των τυχερών ιδιοκτητών ενός LiteOn 812 DVDRW drive και τους μετατρέπει σε ακόμη πιο τυχερούς ιδιοκτήτες LiteOn 832S (Dual-Layer 8.74GB) :lol:

Δημοσ.

Δηλαδή, για να καταλάβω καλύτερα, εγω που είμαι κάτοχος ενός DVDRW +/- Liteon 812S Bulk, αν κατεβάσω και εγκαταστήσω το VS04 που αναφέρει το παιδί πιο πάνω θα έχω 832S DL??? Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμμία βλακεία και να μου μείνει η συσκευή στο χέρι?

Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει αυτό?

Δημοσ.

To firmware to ekana update to info tou nero mou ebgale oti ipostirizei

DVD+R DL alla den exw diskaki na to dokimaso.

Kata ta alla to recorder leitourgei kanonika.

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι είναι και τίποτα το σπουδαίο για την στιγμή το dual layer μιάς και τα δισκάκια είναι πανάκριβα και η ταχύτητα εγγραφής πολύ χαμηλή ακόμη..

Οπότε οι κάτοχοι του 812ς μην βιάζεστε ακόμη..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα sony DW-U18A. Θα γλύτωνα τα χρήματα της αγοράς ενός DL dvd-r αν το μετέτρεπα σε 832S.

Στη σελίδα έχει 2 VS04 αρχεία. Ποιό μπορώ να κάνω flash στο sony;

Υπάρχουν και άλλα firmware για το 832S. Μπορώ να τα χρησιμοπιήσω για το sony? Αν ναι, ποιό είναι το νεότερο και με ποιά σειρά πρέπει να τα περάσω;

edit: Το παρών firmware είναι το UYS1

Δημοσ.

Πρέπει και τις μελλοντικές εκδόσεις firmware να τις "φτιάxνω" με το OmniPatcher πριν τις βάλω ή μπορώ να περνάω κατευθείαν τα firmware της LITE ON;

Δημοσ.

Τα επίσημα firmware της LiteOn για 832 δεν σου επιτρέπουν να τα περάσεις σε 451/851/812, εκτός εάν τα πειράξεις με το OmniPatcher. Αυτά που έχει εδώ : http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html , δε χρειάζεται, εκτός αν θες να χρησιμοποιήσεις και τα άλλα tweaks που παρέχει το OmniPatcher.

Δημοσ.

και εχει συνεχεια η ιστορια....

ηδη υπαρχει διαθεσιμo αλλαγμενο firmware το οποιο βασιζεται σε χαρακτηριστικα του ΝΕC3500...το οποιο εχει αρκετα καλες επιδοσεις σε +R δισκακια...που φτανουν σε καποιο βαθμο τις ποιτικες εγγραφες του μοντελου της NEC!

διαβαζετε...και βλεπετε

http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=107103

ειμαι χρηστης 812S@832S με VS0B omnipatcharismeno...

θα κανω μερικες δοκιμες με TAYO +R και θα δω αν το VSOB ειναι χειροτερο απο το CG2b Που υπαρχει στην παραπανω συζητηση!

LiteOn...και τα μυαλα στο Mixer!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ok prospathhsa kai ta katafera. metetrepsa to sony dwu18a se liteon 832s. ola pane kala mexri tora. to mono poy thelo einai na kapso ena DL diskaki gia na epibebeoso to apotelesma. cd kai dvd sl ok

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...