Herald Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, john_dr είπε Αυτό μου αρέσει. Όταν θέλουμε να παινέψουμε τους Intel ξεχνάμε να πούμε ότι οι 5000 είναι 2 ετών. Όταν όμως θέλουμε να κατηγορήσουμε για την τιμή το φωνάζουμε. Ο οποίος επεξεργαστής των 2 ετών που πωλείται 500 ευρώ, προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις σε gaming, ακόμα και από τον 12900Κ και μάλιστα με χαμηλότερη κατανάλωση και σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Να θυμίσω ότι μέχρι να βγουν οι Ryzen 5000 και επειδή η Intel είχε το IPC crown, όσοι ήθελαν να υποστηρίξουν την Intel επιχειρηματολογούσαν λες και το gaming ήταν το Α και το Ω. Μετά βγήκαν οι 5000 και αυτό κάπως ξεχάστηκε ως επιχείρημα. Βγήκαν οι Alder Lake, το ξανά θυμηθήκαμε. Βγήκε ο 5800X3D, ψάχνουμε να βρούμε άλλες δικαιολογίες τώρα. Ποιος σου ειπε οτι οταν βγηκαν οι 5000 ξεχάστηκε σαν επιχειρημα? Ισα ισα, γιαυτο πηρα 10900k,γιατι ειχε τις καλύτερες gaming επιδοσεις. Δεν με απασχολει ποσο ετων ειναι οι 5000. Εσυ το ανέφερες, κάνεις αυτο ακριβώς που κατηγορείς τους αλλους 😂 Αν ειναι παλιοι και δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, ας πεσει η τιμη τους. Εγω κρινω τιμη και αποδοση, δεν πα να ειναι και 20ετιας το cpu 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Herald είπε Ποιος σου ειπε οτι οταν βγηκαν οι 5000 ξεχάστηκε σαν επιχειρημα? Ισα ισα, γιαυτο πηρα 10900k,γιατι ειχε τις καλύτερες gaming επιδοσεις. Δεν με απασχολει ποσο ετων ειναι οι 5000. Εσυ το ανέφερες, κάνεις αυτο ακριβώς που κατηγορείς τους αλλους 😂 Αν ειναι παλιοι και δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, ας πεσει η τιμη τους. Εγω κρινω τιμη και αποδοση, δεν πα να ειναι και 20ετιας το cpu Ο Pentium 2 έχει καλή απόδοση και τιμή και είναι και 20 ετίας. Άλλο επίδοση και άλλο απόδοση. Σε ότι αφορά τις κάρτες της Intel αν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα δε θα πω οχι.
svartevarg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Αν τα games παίζουν, πιστεύω θα τα προτιμήσει ο κόσμος που θέλει να παίζει games στην High ανάλυση. Πιθανόν να το προτιμήσουν και όσοι ασχολούνται με emulators. Πιθανόν να πάει και άπατο, αλλά καλύτερα είναι να μην. Πάντα είναι καλή μια τρίτη εναλλακτική.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) το ρεσουμε ειναι οτι η καρτα μάλλον ειναι φτηνοτερη απο την 6400 με ιδιες επιδοσεις , οι οποιες δεδομενου οτι οι drivers ακομα ειναι πρωιμοι , μπορει να γινουν και καλυτερες, εχει 6 gb ram αντι για 4 ( πράγμα σημαντικό) , δεν εχει μαλλον θεμα με video encoding /decoding οπως η 6400 , επομένως αν ειναι εύκολα διαθέσιμη σε mrsp τιμές( 1030 yuan ==144 ευρω) και δεν έχει και το θεμα με το pci express 3 όπως οι 6400 και 6500 θα είναι μια χαρά κάρτα για low end/emulation και compact συστήματα . Δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό , και το αστείο ειναι ότι κατα βάση προέρχεται από άτομα /πηγές που κατά τα αλλα τους ενδιαφέρει '' ο ανταγωνισμος'' στις GPU. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από Choronzon
CarbonFibre Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Ακόμα και η Intel να είσαι , το να γίνεις ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα στην αγορά των desktop gpu δεν γίνεται με το καλημέρα. Xρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να φτάσει AMD και Nvidia. Για μένα είσαι σημαντικό για αρχή να είναι ανταγωνιστικοί στο low end ώστε να μπορέσουν να πάρουν ένα κομμάτι της αγοράς και να αποκτήσουν αξιοπιστία σαν λύση στα desktop γραφικά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους καταναλωτές να μπει ανταγωνισμός στην αγορά και μακάρι η Intel με το χρόνο να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσια τους δύο μεγάλους.
john_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Herald είπε Ποιος σου ειπε οτι οταν βγηκαν οι 5000 ξεχάστηκε σαν επιχειρημα? Ισα ισα, γιαυτο πηρα 10900k,γιατι ειχε τις καλύτερες gaming επιδοσεις. Δεν με απασχολει ποσο ετων ειναι οι 5000. Εσυ το ανέφερες, κάνεις αυτο ακριβώς που κατηγορείς τους αλλους 😂 Αν ειναι παλιοι και δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, ας πεσει η τιμη τους. Εγω κρινω τιμη και αποδοση, δεν πα να ειναι και 20ετιας το cpu Κοίτα, σε ξέρω ότι σε θέματα Intel και AMD έχεις συγκεκριμένες απόψεις και δεν δέχεσαι κουβέντα. Να κάτσω τώρα να απαντάω στα ποστ σου όπου στο ένα θα λες "έτσι" και στο άλλο "γιουβέτσι" και κάθε λίγο και λιγάκι θα μετακινείς τα γκολποστ, δεν λέει. Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν χρειάζεται καν να αποδείξω ότι δεν έχει νόημα. Το αποδεικνύεις μόνος σου 17 ώρες πριν, Herald είπε Μωρέ καλα τους λεω απατεώνες εγω
Herald Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, john_dr είπε Κοίτα, σε ξέρω ότι σε θέματα Intel και AMD έχεις συγκεκριμένες απόψεις και δεν δέχεσαι κουβέντα. Να κάτσω τώρα να απαντάω στα ποστ σου όπου στο ένα θα λες "έτσι" και στο άλλο "γιουβέτσι" και κάθε λίγο και λιγάκι θα μετακινείς τα γκολποστ, δεν λέει. Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν χρειάζεται καν να αποδείξω ότι δεν έχει νόημα. Το αποδεικνύεις μόνος σου Ε καλα ρε συ, θα σου απαντήσω και εγω το ιδιο. Οτι ξερω πως σε θεματα intel και amd μετακινείς τα goalpost οποτε δεν έχει νόημα. Δεν χρειάζεται κιολας να το αποδείξω, το αποδεικνύεις μονος σου 😂
john_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Herald είπε Ε καλα ρε συ, θα σου απαντήσω και εγω το ιδιο. Οτι ξερω πως σε θεματα intel και amd μετακινείς τα goalpost οποτε δεν έχει νόημα. Δεν χρειάζεται κιολας να το αποδείξω, το αποδεικνύεις μονος σου 😂 Ναι προφανώς. Αλλά εδώ βιάστηκες να το αποδείξεις μόνος σου, δεν είναι κάποιος δικός μου ισχυρισμός.
Herald Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, john_dr είπε Ναι προφανώς. Αλλά εδώ βιάστηκες να το αποδείξεις μόνος σου, δεν είναι κάποιος δικός μου ισχυρισμός. Ετσι ειναι
nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/intel-arc-a380-desktop-gpu-is-outperformed-by-radeon-rx-6400-in-first-independent-gaming-tests 1080p στα League of Legends, PUBG, GTA5, Tom Raider, Forza Horizon 5 and Red Dead Redemption II: Αφου στον αρχικο πινακα της 1ης σελιδας ελεγε οτι ειναι slightly better η a380 απο την rx-6400 και στην πραξη στα παιχνιδια ειναι χειροτερη, υπολογιστε αναλογα και τις επιδοσεις στα υπολοιπα μοντελα, απο οτι βλεπετε στον αρχικο πινακα, κατεβειτε μια σκαλα παρακατω. Στις 20/6/2022 στις 1:13 ΜΜ, CarbonFibre είπε Ακόμα και η Intel να είσαι , το να γίνεις ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα στην αγορά των desktop gpu δεν γίνεται με το καλημέρα. Xρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να φτάσει AMD και Nvidia. Για μένα είσαι σημαντικό για αρχή να είναι ανταγωνιστικοί στο low end ώστε να μπορέσουν να πάρουν ένα κομμάτι της αγοράς και να αποκτήσουν αξιοπιστία σαν λύση στα desktop γραφικά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους καταναλωτές να μπει ανταγωνισμός στην αγορά και μακάρι η Intel με το χρόνο να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσια τους δύο μεγάλους. Ετσι, μονο θετικο ειναι για τους καταναλωτες, η εισοδος της Intel, αμαν με την γκρινια εδω μεσα. Απο τον Μαρτιο-Απριλιο μπηκε και η κινεζικη Moore Threads αν και αυτη εχει περισσοτερο δρομο να διανυσει και απευθυνεται καταρχας στην κινεζικη αγορα. Η intel θα στρωσει πιο γρηγορα drivers/συμβατοτητα και ανταγωνιστικες τιμες. (Σημ. Οι κάρτες γραφικών της Intel ενδέχεται να μη δουλεύουν σε AMD συστήματα -νομιζω καταρχας αυτο και οχι μονιμα, αναμενονται νεωτερα επ'αυτου-, καθώς και σε συνθέσεις με παλιότερους Intel επεξεργαστές) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από nek4d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα