Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Διάβαζα σε thread για άλλη υπηρεσία ότι η Γεν. Ταχυδρομική προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς / συλλογής προιόντων από διαφορετικά καταστήματα και μεταφοράς τους στον πελάτη. Η αλήθεια είναι ότι δε βρήκα κάτι λεπτομέρειες πέρα από τα στοιχεία παρακάτω. Κάποιος να γνωρίζει πως γίνεται ή να το έχει χρησιμοποιήσει;

image.png.9088e4ccc216c6fb8a22285c0c995e97.png

ΥΓ. Για να προλάβω κάποιους, οι εμπειρίες μου με τη συγκεκριμένη εταιρεία ανάμεικτες (τεράστιες αργοπορίες στην αρχική περίοδο καραντίνας, εξαιρετικές τιμές κούριερ και τήρηση του χρόνου παράδοσης για 1-2 αποστολές μου που τη χρησιμοποίησα πρόσφατα). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραθέτω από αλλού

5 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

https://gteshops.com/

Ο μόνος τρόπος που αξίζει είναι εντολή αγοράς, όπου έχεις ασυναγώνιστο τιμοκατάλογο. Πληρώνεις μια φορά 3.5€ και αγοράζεις από όσα καταστήματα θες μέχρι 5 κιλά. Μετά τα 5 κιλά χρεώνουν 0.49€/ κιλό.

Τα προϊόντα που θες να αγοράσεις τα προσθέτεις χειροκίνητα στην φόρμα και εκείνοι σου στέλνουν το ποσό που θα κοστίσει η αγορά μαζί με τα μεταφορικά.

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, satsok2 είπε

Κάποιος να γνωρίζει πως γίνεται ή να το έχει χρησιμοποιήσει;

Εχω κανει πολλες τετοιες "αγορες",σαν κουριερ.
Πηγαινα στο καταστημα,επαιρνα το πακετο,πληρωνα και το προωθουσα.
Η χρεωση ειναι 4.34 για την υπηρεσια αγορας και αναλογως το κοστος για την αποστολη ( 9 εως 14 αναλογα την περιοχη ).

Δεν βρηκα τη φορμα,ψαξε για "εντολη αγορας",ετσι λεγεται η υπηρεσια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εχω κανει πολλες τετοιες "αγορες",σαν κουριερ.
Πηγαινα στο καταστημα,επαιρνα το πακετο,πληρωνα και το προωθουσα.
Η χρεωση ειναι 4.34 για την υπηρεσια αγορας και αναλογως το κοστος για την αποστολη ( 9 εως 14 αναλογα την περιοχη ).

Δεν βρηκα τη φορμα,ψαξε για "εντολη αγορας",ετσι λεγεται η υπηρεσια.

Στον πίνακα με τις τιμές αναγράφουν 3€ και άλλα 0.45€ σε περίπτωση συνδυαστικής. Δηλαδή θα τους πληρώσω +4.34€ για και κάτι το οποίο μπορεί ο κάθε ένας να το κάνει δωρεάν?

• Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Δηλαδή θα τους πληρώσω +4.34€ για και κάτι το οποίο μπορεί ο κάθε ένας να το κάνει δωρεάν?

Ποιο είναι αυτό που κάνει "ο καθένας" δωρεάν; :P 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ποιο είναι αυτό που κάνει "ο καθένας" δωρεάν; :P 

Να πληκτρολογεί την διεύθυνση του και τον αριθμό τραπεζικής κάρτας.

Ο διανομέας ούτως ή άλλως θα πάει να παραλάβει το πακέτο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην μια περίπτωση που θα κάνω εγώ την αγορά χρεώνουν την ίδια μεταφορά με 14€, ενώ εάν κάνουν την αγορά οι ίδιοι, χρεώνουν την μεταφορά με 3€ αλλά χρεώνουν και τον κόπο τους να πατούν κλικ με 4.34€, σύνολο 7,34€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε

Στον πίνακα με τις τιμές αναγράφουν 3€ και άλλα 0.45€ σε περίπτωση συνδυαστικής. Δηλαδή θα τους πληρώσω +4.34€ για και κάτι το οποίο μπορεί ο κάθε ένας να το κάνει δωρεάν?

Αγορι μου μην το κανεις τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα εγώ μια δοκιμή από gteshops, να δω πως ρολάρει η διαδικασία.

Μέχρι τώρα δεν είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις, δεδομένου ότι έχω κάνει το αίτημα για προϊόντα από 2 καταστήματα τη Κυριακή 19/06 και σήμερα 22/06 ακόμα είμαστε στην επιβεβαίωση της πληρωμής, οπότε γενικά η αποστολή και παραλαβή των προϊόντων είναι σίγουρα πιο αργή από το να ψώνιζες από το κατάστημα κατ ευθείαν. Αυτό το σημειώνω κυρίως για πράγματα που μπορεί κάποιος να θέλει πιο άμεσα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι για αγορά από 2 καταστήματα που είναι στις 2 άκρες της Αθήνας (Γλυφάδα και Μαρούσι), πλήρωσα 3.5 ευρώ μεταφορικά, και απ' ότι λέει, όσα καταστήματα και να έβαζα ακόμα, δε θα άλλαζαν τα μεταφορικά. Οπότε αν πάει καλά αυτή η παραγγελία, θα δοκιμάσω και άλλη μία γιατί έχω κάτι μικροπράγματα από διάφορα καταστήματα, που αν τα έπαιρνα από το σκρουτζ τώρα θα πλήρωνα 15 ευρώ μεταφορικά σίγουρα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι για αγορά από 2 καταστήματα που είναι στις 2 άκρες της Αθήνας (Γλυφάδα και Μαρούσι), πλήρωσα 3.5 ευρώ μεταφορικά, και απ' ότι λέει, όσα καταστήματα και να έβαζα ακόμα, δε θα άλλαζαν τα μεταφορικά.

Μηπως αυτη ειναι η χρεωση της υπηρεσιας ομως;

Εντος Αττικης ειναι ιδια τα μεταφορικα παντως.

Δημοσ.

Σαν συνέχεια της παραπάνω εμπειρίας, με πήραν τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα, και μου είπαν ότι επειδή τα 2 καταστήματα που ζήτησα τα προϊόντα δεν είναι ακόμα στα συνεργαζόμενα, είχαν θέματα με το να αγοράσουν τα προϊόντα στο όνομά μου (να φαίνεται στην απόδειξη ότι τα πήρα εγώ), οπότε τους πήρε χρόνο να τους ενημερώσουν και να παραγγείλουν τα πράγματα. Οπότε μάλλον τη Δευτέρα θα παραλάβω. Μου είπε ότι στα συνεργαζόμενα καταστήματα, μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα και να βάλω παραλαβή από κατάστημα, και μετά να κάνω την αίτηση παραλαβής από το gteshops και έτσι θα έχω πιο άμεσα τα προϊόντα. Αλλά η λίστα αν και μεγάλη, δεν έχει καταστήματα που εμένα με ενδιαφέρουν, οπότε η διαδικασία γίνετια λίγο πιο χρονοβόρα με μη συνεργαζόμενα.

Ντάξει ευτυχώς δε πήρα πράγματα που τα βιάζομαι, οπότε ας πάρει και λίγο παραπάνω η διαδικασία. Αν τη Δευτέρα πάνε όλα καλά, ίσως κάνω άλλη μία αγορά με περισσότερα καταστήματα και ίσως και από επαρχία, για να δούμε πως θα πάει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, παρέλαβα σήμερα από τη Γενική Ταχυδρομική. Γενικά περίεργη εμπειρία, είναι λίγο σε φάση παραγγέλνω και το ξεχνάω, γιατί έρχεται σε ανύποπτο χρόνο.

Στα θετικά είναι ότι παράγγειλα αντικείμενο που κάνει 2 ευρώ, και ένα άλλο που έκανε 15 ευρώ, από διαφορετικά καταστήματα, και μου ήρθαν με 3.5ε μεταφορικά σύνολο. Στα αρνητικά είναι ότι παραγγελία από μη συνεργαζόμενα καταστήματα, ο χρόνος αυξάνεται σίγουρα κατά 3-4 μέρες, και αφού παραλάβουν, θέλουν μετά άλλες 1-2 μέρες για να στα φέρουν. Υποτίθεται ήταν να παραλάβω χθες, αλλά τελικά ήρθε σήμερα το πρωί. Και να σημειώσω ότι το 2ο προϊόν άλλαξε τιμή από την ώρα που έκανα τη παραγγελία, μέχρι να το παραλάβουν, και έπρεπε να πληρώσω μια διαφορά των 0,84 ευρώ στη παραλαβή.

Ίσως μελλοντικά το χρησιμοποιήσω μόνο για μικρά και φθηνά πραγματάκια, που θα τα πάρω μαζεμένα μέσω του gteshops, και όποτε έρθουν. Και σίγουρα για πράγματα που δε τα θέλω άμεσα. Ίσως μόλις μπουν και περισσότερα συνεργαζόμενα καταστήματα να πάρει κάπως φόρα, αλλά μέχρι τότε μόνο πραγματάκια που δε τα θέλω άμεσα.

Για τα χρονικά:

Παραγγελία: 20/06/2022

Παραλαβή: 28/06/2022

Επεξ/σία από thanasis00
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

3.5 μεταφορικά και πήρε από 2 καταστήματα αυτά που το σκρουτζ τα θεωρεί ψιλολοϊδια και θα τον χρέωνε 6+ Ευρώ μεταφορικά. Πιθανά θα μπορούσε να βάλει και άλλα πράγματα στην παραγγελία του με αυτά τα 3.5 Ε κόστος.

Δεν το λες και άσχημα. Αν δεν τα βιάζεσαι, γιατί όχι.

Αλλά να πω και το άλλο. Στο σκρουτζ μου έχει τύχει να απορριπτουν μικρές  παραγγελίες ένα - ένα τα καταστήματα και να μου έρχεται μετά από 5-6 μέρες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, satsok2 είπε

3.5 μεταφορικά και πήρε από 2 καταστήματα αυτά που το σκρουτζ τα θεωρεί ψιλολοϊδια και θα τον χρέωνε 6+ Ευρώ μεταφορικά. Πιθανά θα μπορούσε να βάλει και άλλα πράγματα στην παραγγελία του με αυτά τα 3.5 Ε κόστος.

Δεν το λες και άσχημα. Αν δεν τα βιάζεσαι, γιατί όχι.

Αλλά να πω και το άλλο. Στο σκρουτζ μου έχει τύχει να απορριπτουν μικρές  παραγγελίες ένα - ένα τα καταστήματα και να μου έρχεται μετά από 5-6 μέρες.

Συμφωνώ σε αυτό, και εμένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές μικροπράγματα να τα ακυρώνουν και να θέλουν 5+ μέρες να έρθουν ενώ λέγανε παράδοση αύριο. 

Αλλά ναι, με τα 3.5 ευρώ θα μπορούσα να είχα βάλει και άλλα μαγαζιά, η φόρμα έλεγε ότι δεν υπάρχει όριο καταστημάτων, οπότε με 3.5 ευρώ για πράγματα που δε βιάζεσαι, μια χαρά είναι. Ίσως δοκιμάσω άλλη μια παραγγελία σύντομα, μόλις μαζέψω κι άλλα ψιλοπραγματάκια που θέλω. Και θα κάνω και ένα συγκριτικό με το καλάθι skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...