orestakos21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους. Παρήγγειλα πριν από 2-3 μήνες περίπου κάτι ρούχα από Κίνα με πληρωμένους τους φόρους και όλα τα συναφή. Πριν από δύο μήνες περίπου είχε γίνει το συμβάν με την κυβερνοεπίθεση στα ΕΛΤΑ οπότε για ένα μήνα+ το δέμα έκανε βόλτες. Πριν από κάνα μήνα είδα ενημέρωση στο tracking που έλεγε το εξής: Δηλαδή το δέμα έφτασε στη Γ.Ε.Τ.Α., πέρασε τελωνείο κανονικά, μετά μπήκε σε κίνηση για παράδοση και τέλος ξαναγύρισε στη Γ.Ε.Τ.Α. όπου και έχει μείνει εκεί πλέον. Εντωμεταξύ τους στέλνω email για αυτό και δεν μου απαντάνε, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά! Μήπως μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον υπάλληλο στη Γ.Ε.Τ.Α ιδιωτικώς; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από orestakos21
takoulou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, orestakos21 είπε Γεια σε όλους. Παρήγγειλα πριν από 2-3 μήνες περίπου κάτι ρούχα από Κίνα με πληρωμένους τους φόρους και όλα τα συναφή. Πριν από δύο μήνες περίπου είχε γίνει το συμβάν με την κυβερνοεπίθεση στα ΕΛΤΑ οπότε για ένα μήνα+ το δέμα έκανε βόλτες. Πριν από κάνα μήνα είδα ενημέρωση στο tracking που έλεγε το εξής: Δηλαδή το δέμα έφτασε στη Γ.Ε.Τ.Α., πέρασε τελωνείο κανονικά, μετά μπήκε σε κίνηση για παράδοση και τέλος ξαναγύρισε στη Γ.Ε.Τ.Α. όπου και έχει μείνει εκεί πλέον. Εντωμεταξύ τους στέλνω email για αυτό και δεν μου απαντάνε, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά! Μήπως μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον υπάλληλο στη Γ.Ε.Τ.Α ιδιωτικώς; Καλημερα... Δεν μπορεις να κανεις κατι.. Υπομονη μηπως σου ερθει..
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μπορεις να καλέσεις το κέντρο εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ 8001182000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα