DownUNDERground Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα 345,38 € https://www.amazon.it/dp/B09Y2MYL5C skroutz από 419 €. Νέο μοντέλο. Και review από rtings. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από DownUNDERground 4
noFEARgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Ακομα και στα 350 ευρω , βρισκεις ενσυρματα ακουστικα που ειναι αιωνες καλυτερα σε sound quality.
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ακομα και στα 350 ευρω , βρισκεις ενσυρματα ακουστικα που ειναι αιωνες καλυτερα σε sound quality. Άσχετο. Και με 120€ αγοράζεις Beyerdynamic DT770 Pro που έχουν καλύτερο ήχο. Δεν αγοράζεις ακουστικά αυτής της κατηγορίας μόνο για την ποιότητα του ήχου. 5
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Πάντως μάλλον έχει βαρεσει πλατώ στην εν λόγω σειρά η Sony. Μικρές βελτιώσεις ή και καθόλου και μερικά μειονεκτήματα από τα xm3 (για να μην πω xm2) και μετά, σε κάθε νέο μοντέλο συγκριτικά με το παλαιότερο. Προς υπεράσπιση της βέβαια ο πήχης ήταν ψηλά, μιλάμε για εξαιρετικά μοντέλα από το πρώτο xm, στην κατηγορία τους.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ αν βάλουν και μεταλλικό Κάλυμμα ίδια τα air Max είναι !!!και στα 398 που δίνει η Vodafone τα τελευταία δεν βλέπω λόγο άνθρωπος να Πάει στα Sony μερικέ γραμμάρια παραπάνω είναι αλλά εντάξει είναι για άντρες όχι για ανθρώπους με πολύ ευαίσθητο λαιμο . Αλλά έχουν ανώτερη ποιότητα ήχου ξεκάθαρα . Και ποιο δροσερά συν ότι φορτίζουν κατά την χρήση αν θες Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από Just_travel_everywhere
noFEARgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Άσχετο. Και με 120€ αγοράζεις Beyerdynamic DT770 Pro που έχουν καλύτερο ήχο. Δεν αγοράζεις ακουστικά αυτής της κατηγορίας μόνο για την ποιότητα του ήχου. Στα λόγια μου έρχεσαι. Τα λεφτά που ζητάει δεν έχουν αξία για την χρήση τους. Αν θες φορητοτητα παίρνεις τα xm3 στα 120 με οκ ήχο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από noFEARgr
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Εν το μεταξύ αν βάλουν και μεταλλικό Κάλυμμα ίδια τα air Max είναι !!!και στα 398 που δίνει η Vodafone τα τελευταία δεν βλέπω λόγο άνθρωπος να Πάει στα Sony μερικέ γραμμάρια παραπάνω είναι αλλά εντάξει είναι για άντρες όχι για ανθρώπους με πολύ ευαίσθητο λαιμο . Αλλά έχουν ανώτερη ποιότητα ήχου ξεκάθαρα . Και ποιο δροσερά συν ότι φορτίζουν κατά την χρήση αν θες Δεν τα λες και μερικά γραμμάρια, τα airpods max είναι πάνω από 50% βαρύτερα από τα xm5. Τώρα το ότι οι άνθρωποι με ευαίσθητο λαιμό, δεν είναι άντρες και ότι τα ακουστικά απευθύνονται σε άντρες, τι να πει κανείς... 2
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν τα λες και μερικά γραμμάρια, τα airpods max είναι πάνω από 50% βαρύτερα από τα xm5. Τώρα το ότι οι άνθρωποι με ευαίσθητο λαιμό, δεν είναι άντρες και ότι τα ακουστικά απευθύνονται σε άντρες, τι να πει κανείς... Αν με 100 γραμμάρια πονάει ο λαιμός σου τότε πάρε Ψείρες. Δεν είναι όλα για όλους και το τι είναι ποιοτικό δεν έχει να κάνει μόνο με το βάρος γιατί άραγε η αγαπημένη σας εταιρεία το γύρισε σε σταθερή στέκα; Γιατί πολύ απλά από τον πρώτο μήνα αρχίζουν και τρίζουν. Μη μιλήσω για τα σφουγγαράκια που τον πρώτο μήνα Ψείρες. Δεν είναι όλα για όλους και το τι είναι ποιοτικό δεν έχει να κάνει μόνο με το βάρος γιατί άραγε η αγαπημένη σας εταιρεία το γύρισε σε σταθερή στέκα; Γιατί πολύ απλά από τον πρώτο μήνα αρχίζουν και τρίζουν. Μη μιλήσω για τα σφουγγαράκια που τον πρώτο μήνα Το ψευτο δέρμα γεμίζει χαρακιές και σπάει λες και το έχεις δέκα χρόνια Και φυσικά για να αλλάξεις αυτά τα σφουγγαράκια χρειάζεται να βάλεις κατσαβίδι. Δηλαδή κάπου ήμαρτον ρε φίλε καμιά πρωτοτυπία καθόλου μυαλό εκεί σ’ αυτή την εταιρεία
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 On 19/06/2022 at 16:20, noFEARgr said: Στα λόγια μου έρχεσαι. Τα λεφτά που ζητάει δεν έχουν αξία για την χρήση τους. Αν θες φορητοτητα παίρνεις τα xm3 στα 120 με οκ ήχο. Εγώ θα ρωτήσω κάτι αλλο: που κάνουν 120€ τα XM3;
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Εγώ θα ρωτήσω κάτι αλλο: που κάνουν 120€ τα XM3; Επαιζαν black friday στα 117 απο public. Τα εχω λιωσει ειναι εξαιρετικα ακουστικα ειδικα σε αυτη την τιμη. Βαζεις ANC και πλυντηριο να δουλευει φουλ η σεσουαρ δεν ακους τιποτα. 1
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 7 hours ago, Arkin said: Επαιζαν black friday στα 117 απο public. Τα εχω λιωσει ειναι εξαιρετικα ακουστικα ειδικα σε αυτη την τιμη. Βαζεις ANC και πλυντηριο να δουλευει φουλ η σεσουαρ δεν ακους τιποτα. Τα κοιτούσα πριν κάποιο διάστημα, σε σύγκριση με τα Bose Quietcomfort 35. Πολλοί έλεγαν πως τα Bose είναι ανώτερα σε άνεση, με προβλημάτιζε καθώς δεν θέλω ακουστικά που ενοχλούν ή προκαλούν πόνο μετά από αρκετή ώρα χρήσης. Δεν βρήκα και κάπου να τα δοκιμάσω.
kostiger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Τα κοιτούσα πριν κάποιο διάστημα, σε σύγκριση με τα Bose Quietcomfort 35. Πολλοί έλεγαν πως τα Bose είναι ανώτερα σε άνεση, με προβλημάτιζε καθώς δεν θέλω ακουστικά που ενοχλούν ή προκαλούν πόνο μετά από αρκετή ώρα χρήσης. Δεν βρήκα και κάπου να τα δοκιμάσω. Τα πιο ανετα ακουστικα που εχω χρησιμοποιησει ποτε και πιστεψε με εχω αγορασει πολλα. Bonus ο ουδετερος ηχος τους σε σχεση με τα πιο μπασατα Σονυ, αν σε ενδιαφερει αυτο το κομματι. Μπορεις να τα ''φερεις'' και με equalizer στα μετρα σου τα Σονυ, απλα τα αλλα ειναι ετσι τιουναρισμενα απο το εργοστασιο.
Desouler Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 3:28 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Εν το μεταξύ αν βάλουν και μεταλλικό Κάλυμμα ίδια τα air Max είναι !!!και στα 398 που δίνει η Vodafone τα τελευταία δεν βλέπω λόγο άνθρωπος να Πάει στα Sony μερικέ γραμμάρια παραπάνω είναι αλλά εντάξει είναι για άντρες όχι για ανθρώπους με πολύ ευαίσθητο λαιμο . Αλλά έχουν ανώτερη ποιότητα ήχου ξεκάθαρα . Και ποιο δροσερά συν ότι φορτίζουν κατά την χρήση αν θες Αγνοεις το γεγονος οτι πρεπει να εισαι χωμενος βαθεια στο οικοσυστημα της Apple για να εχεις το 100% της εμπειριας. Ασε που στις περισσοτερες χρησεις τα ΧΜ4 υπερτερουν: Link Και αν η ποιοτητα ηχου ειναι που σε ενδιαφερει σιγουρα πας σε αλλες λυσεις που εχουν και καλυτερο ηχο και καλυτερη τιμη απο της Apple. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα