Προς το περιεχόμενο

MTP driver missing σε win 10

StamTheMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα αυπνα αλανια.

Σε λαπτοπ φιλου,δε μπορει να συνδεθει κινητο,για μεταφορα αρχειων,εχουμε δοκιμασε 3 κινητα και διαφορα καλωδια.

Εχει γινει επαναφορα των 10 μεσα απο τα windows,εχει γινει καθαρη εγκατασταση των windows,εχω δοκιμασει update απο τα windows,εχω δοκιμασει με DRP ( το οποιο βρισκει οδηγο αλλα δεν τελειωνει η εγκατασταση ) ,εχω κατεβασει smart switch ( το κινητο που δοκιμαζω ειναι S7 ) ,αλλα τιποτα.
Thoughts?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Aris_ είπε

Για δοκίμασε μεσω Bluetooth 

Δε μας ενδιαφερει να γινει η μεταφορα,τροποι υπαρχουν.
Μας ενδιαφερει να λυθει το προβλημα.
Εκτος και αν το λες για να δεις αν υπαρχει επικοινωνια γενικως.

Μηπως εχει windows 10 Ν, δηλαδη την εκδοση που δεν εχει media player, skype κλπ προεγκατεστημενα, δηθεν για καλυτερα? Αν νια, ας προσεχε.

Παρομοιο ποστ για τις ελλειψεις των n στο θεμα του ff 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/402598-mozilla-firefox-ερωτήσεις-προβλήματα-και-λύσεις/page/428/#comment-59183127

1,Οταν το συνδέεις,στο device manager εχει κανενα θαυμαστικο ή κατι που δεν εχει drivers? 

2. Το κινητο ειναι ρυθμισμενο για μεταφορά αρχείων.

3,Οταν το συνδεεις πιθανοτατα να σε ρωτάει εαν επιτρεπεις στο pc να επικοινωνέι με το τηλέφωνο? Σου εχει βγαλει κατι τετοιο?

2 ώρες πριν, Crybal είπε

1,Οταν το συνδέεις,στο device manager εχει κανενα θαυμαστικο ή κατι που δεν εχει drivers? 

2. Το κινητο ειναι ρυθμισμενο για μεταφορά αρχείων.

3,Οταν το συνδεεις πιθανοτατα να σε ρωτάει εαν επιτρεπεις στο pc να επικοινωνέι με το τηλέφωνο? Σου εχει βγαλει κατι τετοιο?

Πολυ φιλικα,μη μου λετε τα βασικα,ψαχνουμε κατι πιο "ψαγμενο".

Δε βρισκει οδηγο για το ΜΤP,το γραφω στον τιτλο.
Τονιζω,πολυ φιλικα.

8 ώρες πριν, jim_p είπε

Μηπως εχει windows 10 Ν, δηλαδη την εκδοση που δεν εχει media player, skype κλπ προεγκατεστημενα, δηθεν για καλυτερα? Αν νια, ας προσεχε.

Το εχω διαβασει αυτο με τα Ν,ειχα κατεβασει και σχετικο update για Ν,αλλα μου εβγαλε οτι δεν ειναι συμβατο με το λειτουργικο μου.

Αρα εινια οντως windows 10 N. Αν με τον ορο "σχετικο update" εννοεις το media feature pack που λεει ο αλλος χρηστης στο θεμα του ff, τοτε δεν εχεις αλλη λυση περα απο το να εγκαταστησεις μια κανονικη εκδοση των 10. Οι drivers για mtp εινια κομματι του λειτουργικου απο την εποχη των vista!

18 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αρα εινια οντως windows 10 N.

Oχι,δεν ειναι Ν,απλα κατεβασα το αναλογο πακετο για Ν,μηπως και δεν το ειχα προσεξει οτι εβαλα Ν.
Μου εβγαλε σφαλμα το update.

Δεν ξέρω για τα Windows N  αλλά σε κανονικά windows, αν θυμάμαι με Α52  και κάποιο άλλο samsung στο λαπτοπ της αδελφής μου, ενώ όλα φαινοντουσαν οκ δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Κατέβασα επί τούτου μόνο το πακέτο των drivers για Samsung και μετά την εγκατασταση και τα δύο κινητά συνδεθηκαν αμεσως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δεις αν ειναι N τσεκαρεις το winver (built in μικροεφαρμογη των windows που λεει την εκδοση, πχ windows 10 (N) 21h2, και κατι ασχετα). Οταν εχεις το κινητο συνδεδεμενο, πως φαινεται στον device manager?

Οι drivers του εκαστοτε κατασκευαστη δεν εινια μονο για να φαινεται η συσκευη στο ιδιο το λειτουργικο. Ειναι και για να φαινεται και στην εκαστοτε εφαρμογη για διαχειρηση και για να φαινεται οπως πρεπει αν το βαλεις σε recovery mode ή σε download mode για να το δει πχ το odin (εργαλειο της samsung για φλασαρισματα).

Επεξ/σία από jim_p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jim_p είπε

Για να δεις αν ειναι N τσεκαρεις το winver (built in μικροεφαρμογη των windows που λεει την εκδοση, πχ windows 10 (N) 21h2, και κατι ασχετα). Οταν εχεις το κινητο συνδεδεμενο, πως φαινεται στον device manager?

Δεν ειναι Ν.

Φαινεται σαν MTP με θαυμαστικο.

Το ξερω το odin,το δουλευα παλια.

Το switch εβλεπε οτι υπαρχει συνδεδεμενο κινητο,αλλα πριν την εγκατασταση,μετα απο την εγκατασταση δεν αλλαξε κατι.

Επεξ/σία από StamTheMan

6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Σε άλλο υπολογιστή το δοκιμάσατε;

Στις 19/6/2022 στις 12:11 ΠΜ, StamTheMan είπε

Σε λαπτοπ φιλου,δε μπορει να συνδεθει κινητο,για μεταφορα αρχειων,εχουμε δοκιμασε 3 κινητα και διαφορα καλωδια.

Στις 19/6/2022 στις 4:02 ΜΜ, jim_p είπε

Αρα εινια οντως windows 10 N.

Τελικα ηταν Ν.
Η ειρωνια ηταν οτι ενω κατεβαζα πακετο update της MS για Ν,μου εβγαζε οτι το πακετο δεν ειναι συμβατο με το λειτουργικο.
Μπορει να ηταν 32ρι,τι να πω.
Την πατησα ομως.
Ευχαριστω,το θεμα λυθηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...