Προς το περιεχόμενο

Cosmote ott full pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Σκεφτόμουν να ανανεώσω το cosmote ott tv full pack που έχω,καθώς γενικά αρκετά ικανοποιημένος από το επίπεδο της υπηρεσίας. 

Πέρυσι πλήρωνα 22,75 το μηνα με τους 2 πρώτους μήνες δώρο. Τώρα μου έβγαλε ανανέωση στο app με 25,45 /μήνα. Μετά από αίτημα διακοπής η προσφορά είναι διατήρηση της ίδιας τιμής χωρίς όμως κάποιο δωρεάν μήνα. 

Θεωρώ ότι στο αθλητικό περιεχόμενο πλέον έχει χάσει πολύ με την απώλεια της premier league και δε μου λέει προσωπικά κάτι η προσθήκη του Ολυμπιακού από Ελληνικό πρωτάθλημα. 

Μιλάμε για σαφώς λιγότερο αθλητικό περιεχόμενο πλέον. Ομολογώ ότι περίμενα σαφώς χαμηλότερη προσφορά, όμως δεν έχω και τίποτα άλλο στην cosmote.

Έχω ήδη σύνδεση και σε eon tv ,netflix και προσφάτως και Disney +.θεωρώ ότι αυξάνεται πολύ το κόστος για tv,αν και παρακολουθούμε αρκετά αθλητικά. 

Ξέρω περιπτώσεις που το δορυφορικο το δίνουν με 20ευρω/μήνα και έξτρα εκπτώσεις σε κινητά.Σαν τιμή είναι το ταβάνι που θεωρώ ότι αξίζει να δώσω. 

Σε νέους συνδρομητές τρεχει προσφορά στα 25,45/μήνα και τους δύο πρώτους μήνες δώρο.βγαίνει χαμηλότερα από την υποτιθέμενη προσφορά ανανέωσης που έλαβα μετά μαλιστα απο αιτημα διακοπής(βεβαια στο μηνυμα εγραφε αιτημα προθεσης διακοπής-δεν ξερω αν διαφερει σε κάτι)....τηλεφωνικά μου είπαν  βέβαια ότι σταμάτησε να ισχύει,(ή εκπρόσωπος που μίλησα για την ανανέωση)ενώ στο site τη δείχνει διαθέσιμη έως αύριο. 

Μου φαίνεται εξωφρενικό ότι αύξησαν την τιμή απλά επειδή πήραν τον ολυμπιακό στη sl.

Αν δε επανέλθει και το τέλος συνδρομητικης τηλεόρασης μιλάμε για εκ νέου μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση. 

Έχει πάρει κανείς ανταγωνιστικη προσφορά  ανανέωσης για cosmote ott tv full pack πρόσφατα και σε τι τιμή?

Επεξ/σία από messinia3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανε διακοπη και μετα απο χρονικο διαστημα μιλα μαζι τους και παρε προσφορα.Για νεους συνδρομητες θα ειναι πιστευω καλυτερη απο αυτην που σου εδωσαν.Ειμαι και γω στην ιδια φαση αν και εχω ακομα κανενα τριμηνο...

6 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Κανε διακοπη και μετα απο χρονικο διαστημα μιλα μαζι τους και παρε προσφορα.Για νεους συνδρομητες θα ειναι πιστευω καλυτερη απο αυτην που σου εδωσαν.Ειμαι και γω στην ιδια φαση αν και εχω ακομα κανενα τριμηνο...

25,45 το μήνα?

Ακόμα και με δύο μήνες δώρο, που δε μπορω να ειμαι βεβαιος οτι δε θα σταματησει στις 19 όπως γράφουν, τα θεωρώ υπερβολή. Η eon το δίνει στα 23 και για πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας πλέον έχει την ελίτ. Δυστυχώς βεβαια η εικόνα δε συγκρίνεται με cosmote tv και είναι 24μηνη δέσμευση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...