Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοκαι να ακούγεται παράξενο πρόσφερε έργο η εφαρμογή γιατί η αποτελεσματικότητα ττης δημιούργησε ανταγωνισμό στις πληρωμές εφαρμογές γιατί της Microsoft ήταν δωρεάν και έπρεπε συνεχώς να είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη αλλιώς θα έπεφτε κράξιμο από τον κόσμο.

Δημιούργησε το ελάχιστο προστασίας που θα υπήρχε σε κάθε συσκευή.

• Like 3
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NadaGR είπε

Στα linux δεν έχει app;; Δηλαδή οι linuxakides να χάσουν αυτην την πολύτιμη ευκαιρία να κλεψ.. εεε εννοώ να προστατέψει τα δεδομένα τους η microsoft;;;

θα προσπαθήσω να το περάσω μέσω wine 😂

Δημοσ.

Για ποιον λόγο κάποιος με Mac να βαλει το MS Defender; Θα υπάρχουν καλύτερα λογισμικά για το εν λόγω OS. Αν είναι απαραίτητα κιόλας, δεν γνωρίζω το τομέα των κινδύνων και απειλών του Mac στην ασφάλεια από ιούς και τα σχετικά. 

Δημοσ.

Στα windows δουλειά δεν κάνει.ποιος ο λόγος για κινητα πλέον;μόνο με ένα καλό αντίβιοτικο γλυτωνεις τα malware και virus στον υπολογιστή.στο λογισμικό iOS δεν χρειάζεται καθόλου στα Android και πάλι έχει μπόλικα.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προσπάθησα να το βάλω στο τάμπλετ της κόρης, αλλά βάζοντας τον λογαριασμό microsoft δε γίνεται ταυτοποίηση και μου γράφει "μη έγκυρη άδεια χρησης".

Γιατί λέτε να συμβαίνει; Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι ίσως φταίει ο γονικός έλεγχος που έχω βάλει.

Δημοσ.

Χρειάζονται και τα μακ προστασία, αλλά είναι διαφορετική η κατάσταση. Εγώ χρησιμοποιώ τον clam av που ειναι open source και freeware. Κάνω ελέγχους κατά περίπτωση, ειδικά όταν κατεβάζω προγράμματα από app store ή εκτός, από τρίτους. Επίσης, ένας περιοδικός έλεγχος στις λήψεις και στα mail, δηλαδή στις "εισόδους" νέων αρχείων βοηθάει. Δεν τρέχει συνέχεια στο background αν και υπάρχει επιλογή, μόνο adhoc. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος να βαραίνει τις συσκευές του σε Android και IOS, ήδη παρέχονται από το ίδιο το σύστημα αυτό που κάνει το Defender, μόνο μείωση απόδοσης θα προσφέρει. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ioannis2020 είπε

Περιλαμβάνεται; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να βρώ αυτή τη λεπτομέρεια. 

Όχι η άδεια να χρησιμοποιήσεις το defender περιλαμβάνεται στο 365 personal ή family.

Δημοσ.
4 hours ago, Atropos28 said:

Καλημέρα,

Προσπάθησα να το βάλω στο τάμπλετ της κόρης, αλλά βάζοντας τον λογαριασμό microsoft δε γίνεται ταυτοποίηση και μου γράφει "μη έγκυρη άδεια χρησης".

Γιατί λέτε να συμβαίνει; Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι ίσως φταίει ο γονικός έλεγχος που έχω βάλει.

5 hours ago, NiKoSmile said:

Το Microsoft Defender είναι διαθέσιμο MONO στους συνδρομητές Microsoft 365 Personal και Family,

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...