VitaMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Όσοκαι να ακούγεται παράξενο πρόσφερε έργο η εφαρμογή γιατί η αποτελεσματικότητα ττης δημιούργησε ανταγωνισμό στις πληρωμές εφαρμογές γιατί της Microsoft ήταν δωρεάν και έπρεπε συνεχώς να είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη αλλιώς θα έπεφτε κράξιμο από τον κόσμο. Δημιούργησε το ελάχιστο προστασίας που θα υπήρχε σε κάθε συσκευή. 3
korakios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, NadaGR είπε Στα linux δεν έχει app;; Δηλαδή οι linuxakides να χάσουν αυτην την πολύτιμη ευκαιρία να κλεψ.. εεε εννοώ να προστατέψει τα δεδομένα τους η microsoft;;; θα προσπαθήσω να το περάσω μέσω wine 😂
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Για ποιον λόγο κάποιος με Mac να βαλει το MS Defender; Θα υπάρχουν καλύτερα λογισμικά για το εν λόγω OS. Αν είναι απαραίτητα κιόλας, δεν γνωρίζω το τομέα των κινδύνων και απειλών του Mac στην ασφάλεια από ιούς και τα σχετικά.
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Το defender είναι πλέον leader σε enterprise, σε smb και σε λίγο και στα σπίτια μας. Y not?
NiKoSmile Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Το Microsoft Defender είναι διαθέσιμο MONO στους συνδρομητές Microsoft 365 Personal και Family, 1
Pikita Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στα windows δουλειά δεν κάνει.ποιος ο λόγος για κινητα πλέον;μόνο με ένα καλό αντίβιοτικο γλυτωνεις τα malware και virus στον υπολογιστή.στο λογισμικό iOS δεν χρειάζεται καθόλου στα Android και πάλι έχει μπόλικα.
Atropos28 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, Προσπάθησα να το βάλω στο τάμπλετ της κόρης, αλλά βάζοντας τον λογαριασμό microsoft δε γίνεται ταυτοποίηση και μου γράφει "μη έγκυρη άδεια χρησης". Γιατί λέτε να συμβαίνει; Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι ίσως φταίει ο γονικός έλεγχος που έχω βάλει.
petrosfel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Χρειάζονται και τα μακ προστασία, αλλά είναι διαφορετική η κατάσταση. Εγώ χρησιμοποιώ τον clam av που ειναι open source και freeware. Κάνω ελέγχους κατά περίπτωση, ειδικά όταν κατεβάζω προγράμματα από app store ή εκτός, από τρίτους. Επίσης, ένας περιοδικός έλεγχος στις λήψεις και στα mail, δηλαδή στις "εισόδους" νέων αρχείων βοηθάει. Δεν τρέχει συνέχεια στο background αν και υπάρχει επιλογή, μόνο adhoc.
MikeKata Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, korakios είπε θα προσπαθήσω να το περάσω μέσω wine 😂 Ιερόσυλε!!!
ioannis2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, zx1234r είπε Ώρα για 365 family.... Περιλαμβάνεται; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να βρώ αυτή τη λεπτομέρεια.
Tetrabitos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, martisaul είπε Σε λίγο θα βγάλει και Internet Explorer για Mac
nikosaek2121 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος να βαραίνει τις συσκευές του σε Android και IOS, ήδη παρέχονται από το ίδιο το σύστημα αυτό που κάνει το Defender, μόνο μείωση απόδοσης θα προσφέρει.
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, ioannis2020 είπε Περιλαμβάνεται; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να βρώ αυτή τη λεπτομέρεια. Όχι η άδεια να χρησιμοποιήσεις το defender περιλαμβάνεται στο 365 personal ή family.
momentum Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 hours ago, Atropos28 said: Καλημέρα, Προσπάθησα να το βάλω στο τάμπλετ της κόρης, αλλά βάζοντας τον λογαριασμό microsoft δε γίνεται ταυτοποίηση και μου γράφει "μη έγκυρη άδεια χρησης". Γιατί λέτε να συμβαίνει; Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι ίσως φταίει ο γονικός έλεγχος που έχω βάλει. 5 hours ago, NiKoSmile said: Το Microsoft Defender είναι διαθέσιμο MONO στους συνδρομητές Microsoft 365 Personal και Family, 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα