jimbrav Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 παιδια γειας σας!εχω ενα μουσικο cd το οποιο περιεχει και video clips. Θελω να βγαλω τα βιντεακια και να τα κανω βιντεο cd σε αλλο δισκακι. Δυστυχως τα video clips δεν φαινονται πουθενα!Κανω δεξι κλικ και ανοιγμα αλλα φαινονται μονο τα μουσικα κομματια.Το nero μου λεει οτι υπαρχει και αλλο track μεσα απο τα info του disk αλλα μονο αυτο!! please help!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 τα video-clips για που ειναι να παιζουν κανονικα..?
jimbrav Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 τα video clips ειναι για pc.Aλλα μαλον δεν γινετε τιποτα!
kostas_crete Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 dokimase me to isobuster. To exei nomizw sta files tou insomnia.
gryllos_001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 mboreis kai ap to nero anoigontas ta properties tou CD na kaneis extract se ISO to data section (an to CD sou einai CD-Extra tote tha xeis 2 sessions to ena me ta audio kommatia k to allo me ta videoclips to opoio logika tha nai ISO9660, An to CD sou einai Mixed Mode tote tha xeis ena Session opou to track 1 einai ta Videoclips se morfi ISO9660 kai ta track 2 3 kai loipa tha nai ta audio tracks), apo kei kai pera to anoigeis me ISO Buster h akoma pio efkola me ta Daemon tools ta opoia einai kai freeware (enw to ISObuster einai shareware), mbes google kai grapse Daemon Tools kai tha sou vrei to link, einai TO APOLYTO Image manager!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 λοιπον πηρα ενα cdακι σημερα και εχω το ιδιο προβλημα... το cd λεει οτι εχει και video clips αλλα μολις το ανοιγεις δεν βλεπεις τιποτα παρα μονο τα tracks των τραγουδιων... και με το nero info tool δεν βρισκει αλλο session ή data track στο οποιο θα μπορουσαν να υπαρχουν καποια video-clips... μαλλον δεν θα εχει.. σε ενα αλλο που εβαλα και ειχε video-clips οταν ανοιγεις τα περιεχομενα του cd μπορεις να δεις μονο οτι φακελους εχει + τα βιντεο κλιπ αλλα δεν βλεπεις πουθενα τα audio tracks αρα πιθανον αν εσυ βλεπεις μονο audio tracks να μην εχει οντως video-clips.. αληθεια ποιο cd ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.