Προς το περιεχόμενο

AOC 24G2U vs LG 24GN650-B

Mamatereza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Χρησιμοποιω τον υπολογιστη κυριως για browsing, δουλεια σε office και gaming και ειμαι αναμεσα στην AOC 24G2U 23.8'' LED FULL HD 144HZ και την LG 24GN650-B 24'' IPS FHD 144HZ. Παρολο που τα reviews βγαζουν καλυτερη την AOC ο λογος που το σκεφτομαι ειναι εξαιτιας οσων διαβαζω περι καμμενων pixel και κακης πολιτικης της εταιρειας. Τι αποψη εχετε? Αξιζει το ρισκο με την AOC ή καλυτερα στα σιγουρα με την LG που δινει μηδενικα καμμενα pixel? Εχετε να προτεινετε κατι σ αυτο το ευρος τιμων (160-200 ευρω) που να ειναι εξισου καλο αλλα και να εχει αξιοπρεπη εγγυηση και σερβις?

Ευχαριστω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την φθηνότερη.

Υπόψιν σου αν αγοράσεις LG μόνον από επίσημο μεταπωλητή, όχι παραεισαγωγης καθώς δεν καλύπτονται από την LG και θα μπλέξεις με καταστήματα και τρέχα γυρευε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Την φθηνότερη.

Υπόψιν σου αν αγοράσεις LG μόνον από επίσημο μεταπωλητή, όχι παραεισαγωγης καθώς δεν καλύπτονται από την LG και θα μπλέξεις με καταστήματα και τρέχα γυρευε.

Σκοπευω να την αγορασω απο καποιο εκ των πλαισιο, public, eshop, κωτσοβολο κλπ κι οχι απο σκρουτζομαγαζο αν αυτο εννοεις. Οσο για την οθονη την ιδια εχεις μηπως αποψη?

Επεξ/σία από Mamatereza

Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα αυτό. Έχω μια 27άρα ultrasharp για εργασία αλλά το 2κ γονατίζει το σύστημα μου στα games. Αυτό που μου αρέσει στην lg είναι η υψηλής ποιότητας βάση και με χαλάει ότι τα βύσματα μπαίνουν κάθετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...