Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω δει ενα τροπο πληρωμων που αν εχω καταλαβει σωστα ειναι παραπλησιος του paypal.

Μιλαω για το PAYONEER. 

Το χρησιμοποιεί κανείς? 

Μπορουμε να ανοιξουμε λογαριασμο απο Ελλαδα ωστε να μας πληρωνουν σε αυτο? 

Για να ανοιξουμε λογαριασμο ζηταει ποια στοιχεια ζηταει?

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Akis2015 είπε

Καλησπερα! Εχω δει ενα τροπο πληρωμων που αν εχω καταλαβει σωστα ειναι παραπλησιος του paypal.

Μιλαω για το PAYONEER. 

Το χρησιμοποιεί κανείς? 

Μπορουμε να ανοιξουμε λογαριασμο απο Ελλαδα ωστε να μας πληρωνουν σε αυτο? 

Για να ανοιξουμε λογαριασμο ζηταει ποια στοιχεια ζηταει?

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

https://payoneer.custhelp.com

Δημοσ.
Στις 18/6/2022 στις 9:56 ΜΜ, kormos είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε. Γνωριζεις αν στο σημειο που ζηταει τραπεζικο λογαριασμο, αν μπορουμε να βαλουμε την revolut, και αν ναι, με ποια ονομασια ακριβως?

Revolut, revolut bank, καπως αλλιως?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Akis2015 είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε. Γνωριζεις αν στο σημειο που ζηταει τραπεζικο λογαριασμο, αν μπορουμε να βαλουμε την revolut, και αν ναι, με ποια ονομασια ακριβως?

Revolut, revolut bank, καπως αλλιως?

Δύσκολο να στο απαντήσω αυτό.

Όμως αυτό που είδα αν δεν κάνω λάθος είναι ότι απευθύνεται σε εταιρίες...?!?!

https://payouts.payoneer.com/partners/Default/AccountRegistration.aspx?token=3534d0c7fa1243bc8bcaf4aa0b144315A13DB65512&ref=or

F49103DB-AC5A-4133-A2E5-52CE3ED4B78D.jpeg

Δημοσ.

Εχει και επιλογη κατα την εγγραφη για παροχη υπηρεσιων ως ατομο. Στην συνεχεια απλα.ζηταει τραπεζα και το IBAN.  Εχει με βελακι που σνοιγουν καποια ονοματα τραπεζω, Πειραιως Αλφα κτλ και στο τελος εχει επιλογη " Άλλο" , οποτε εκει αν πατησω, ζηταει να γραψω εγω το ονομα της τρσπεζας που θελω, πχ revolut. Απλα νομιζω θελει την επισημη ονομασια της. Καπου το ειχα βρει στην ρεβολουτ αλλα δεν το βρισκω για αυτο ρωτησα. Θα το ξεψαχνησω, δεν μπορει, θα το ξαναβρω.

Ευχαριστω οπως και να εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2022 στις 5:20 ΜΜ, Akis2015 είπε

Εχει και επιλογη κατα την εγγραφη για παροχη υπηρεσιων ως ατομο. Στην συνεχεια απλα.ζηταει τραπεζα και το IBAN.  Εχει με βελακι που σνοιγουν καποια ονοματα τραπεζω, Πειραιως Αλφα κτλ και στο τελος εχει επιλογη " Άλλο" , οποτε εκει αν πατησω, ζηταει να γραψω εγω το ονομα της τρσπεζας που θελω, πχ revolut. Απλα νομιζω θελει την επισημη ονομασια της. Καπου το ειχα βρει στην ρεβολουτ αλλα δεν το βρισκω για αυτο ρωτησα. Θα το ξεψαχνησω, δεν μπορει, θα το ξαναβρω.

Ευχαριστω οπως και να εχει.

Εγώ χρησιμοποιώ Payoneer και revolut. Μπορείς να στείλεις από Payoneer σε revolut όπως λες αλλά θα σου πάρει προμήθεια. Καλύτερα να βγάλεις κάρτα Payoneer (30€ το χρόνο) και να τη χρησιμοποιείς για αγορές ή για να φορτώσεις τη revolut. 

Επίσης, μπορείς να δέχεσαι πληρωμές μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς. Δεν είναι για να στείλεις σε φίλους πχ. Το καλό που έχει είναι ότι σου δίνει στοιχεία αμερικανικής τράπεζας (όχι iban) για να δέχεσαι πληρωμές σε δολάρια από αμερικανικές εταιρείες.

Επεξ/σία από me3ikan
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/6/2022 στις 12:16 ΠΜ, me3ikan είπε

Εγώ χρησιμοποιώ Payoneer και revolut. Μπορείς να στείλεις από Payoneer σε revolut όπως λες αλλά θα σου πάρει προμήθεια. Καλύτερα να βγάλεις κάρτα Payoneer (30€ το χρόνο) και να τη χρησιμοποιείς για αγορές ή για να φορτώσεις τη revolut. 

Επίσης, μπορείς να δέχεσαι πληρωμές μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς. Δεν είναι για να στείλεις σε φίλους πχ. Το καλό που έχει είναι ότι σου δίνει στοιχεία αμερικανικής τράπεζας (όχι iban) για να δέχεσαι πληρωμές σε δολάρια από αμερικανικές εταιρείες.

Καλησπερα, εγω την θελω για να κανω προσφερω καποιες υπηρεσιες σε αμεικανικη εταιρεια, η οποια ομως εχει επιλογη να με πληρωνει με payoneer και αν θυμαμαι καλα εναν ακομα τροπο που πρεπει ομως να ειμαι πολιτης των ΗΠΑ, που δεν ειμαι. Οποτε μου μενει μονο η επιλογη της payoneer. 

Εφοσον λοιπον ανοιξω λογαρισαμο σε payoneer θα παρω ενα IBAN  και θα το δωσω ωστε να με πληρωνουν μεσω του  IBAN,  ή ειναι απαραιτητο να βγαλω και καρτα(χρεωστικη ειναι?) ? 

Επισης, γνωριζεις ποση ειναι η προμηθεια μεταφορας απο payoneer σε revolut?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2022 στις 1:44 ΜΜ, Akis2015 είπε

Καλησπερα, εγω την θελω για να κανω προσφερω καποιες υπηρεσιες σε αμεικανικη εταιρεια, η οποια ομως εχει επιλογη να με πληρωνει με payoneer και αν θυμαμαι καλα εναν ακομα τροπο που πρεπει ομως να ειμαι πολιτης των ΗΠΑ, που δεν ειμαι. Οποτε μου μενει μονο η επιλογη της payoneer. 

Εφοσον λοιπον ανοιξω λογαρισαμο σε payoneer θα παρω ενα IBAN  και θα το δωσω ωστε να με πληρωνουν μεσω του  IBAN,  ή ειναι απαραιτητο να βγαλω και καρτα(χρεωστικη ειναι?) ? 

Επισης, γνωριζεις ποση ειναι η προμηθεια μεταφορας απο payoneer σε revolut?

Σωστά, θα σου δώσουν στοιχεία τράπεζας για να σου καταθέτουν. Δεν είναι iban είναι στοιχεία αμερικανικού λογαριασμού τράπεζας.

Η προμήθεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αναφέρονται όλα στο help center

Καλύτερα πάντως να βγάλεις την κάρτα και να φορτώνεις με αυτήν την revolut σε δολάρια. Έτσι δε θα έχεις προμήθεια.

Επεξ/σία από me3ikan
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν την ξρρω την wise. Την εχω ακουστα αλλα δεν την εχω ψαξει καθολου. Ευκαιρια να την ψαξω ! Σε ευχαριστω φιλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...