cumulus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, gazp είπε E σε εσένα ήταν κλοπή χωρίς αμφιβολία....Ρε τους αλήτες... Το ιδιο μου ειχαν περυσι και μενα στη Ροδο σε ενα κουβα που ειχα νοικιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Maurikycli είπε Και; το τι εκαναν δεν ξέρω απο μένα το μόνο που ήθελαν ειναι ακριβός ποια μηχανή ειναι κλπ και την απόδειξη τα έβγαλαν φώτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, gx2 είπε Δηλαδή με 32-33 λίτρα που έβαζες τις προηγούμενες φορές έκανες 600-630 χιλιόμετρα; Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχεις μέση κατανάλωση λίγο πάνω από τα 5lt/100km. Είναι τόσο οικονομικό το αυτοκίνητο σου; 🤔 Η καταναλωση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.. Μπορει πχ να κανει μεγαλες διαδρομες σε συνδιασμο με οικονομικη οδηγηση και σιγουρα αν τα κανει μεσα στην πολη δεν εχει πολλα σταματα-ξεκινα! Εμενα πχ μπορει να καψει εντος απο 6.2-8λ! Και σε ταξιδι το χαμηλοτερο που εχω δει ειναι 5.2λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, moure είπε Στα πρατηρια είναι μέσα η μαφία εδώ και αρκετά χρόνια.https://www.kathimerini.gr/society/561871003/o-theios-tzo-kai-i-notheia-venzinis/ Ελπίζω τώρα με τον νέο νόμο που θα σφραγίζεται η αντλία και θα κρεμάνε στα μανταλάκια τους παραβάτες να γίνουν τα πράγματα καλύτερα για τώρα απλά αλλάζει επωνυμία το πρατήριο με έναν άλλο αχυράνθρωπο υπεύθυνο και συνεχίζουν να δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε επωνυμία αλλάζουν κάποιοι. Αλλάζουν περιοχή, όπως διαπιστώσαμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Τώρα λένε ότι θα είναι κλειστοί με ταμπέλες «λόγω νοθείας». Βέβαια αυτό ίσως αφορά μόνο σε νοθεία και όχι σε κλοπή. Εξάλλου δεν ξέρω αν έχει διαπιστωθεί ποτέ κλοπή απ' το πρατήριο προς τον καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, gx2 είπε Δηλαδή με 32-33 λίτρα που έβαζες τις προηγούμενες φορές έκανες 600-630 χιλιόμετρα; Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχεις μέση κατανάλωση λίγο πάνω από τα 5lt/100km. Είναι τόσο οικονομικό το αυτοκίνητο σου; 🤔 που το κουλο εγω εχω το colt 2012 1.3 clearterc ταξιδι με 100 105 χιλομετρα ωρα που τα κρατάει το cruize μου εβγαλε 760 χιλομετρα με ένα γέμισμα μεχρι το λαμπάκι 43 λίτρα (47 ειναι το ρεζερβουάρ στα 43 ανάβει) απο την άλλη με το ιδιο αυτοκίνητο εχω κάνει και 260 χιλομετρα με ίδια λίτρα (δεν χρειαζεται να πω το πως καταλαβαίνεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Ενημερώνω για την κατάληξη μιας και τελικά το χρησιμοποίησα αρκετά το αμάξι. 45 λίτρα χωράει και όχι 35, δεν ξέρω γιατί δεν άναψε το λαμπάκι αλλά η βενζίνη με έβγαλε 170 - 180 χιλιόμετρα παραπάνω. Οπότε όλα καλά με το πρατήριο, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα σε όλους, Ενημερώνω για την κατάληξη μιας και τελικά το χρησιμοποίησα αρκετά το αμάξι. 45 λίτρα χωράει και όχι 35, δεν ξέρω γιατί δεν άναψε το λαμπάκι αλλά η βενζίνη με έβγαλε 170 - 180 χιλιόμετρα παραπάνω. Οπότε όλα καλά με το πρατήριο, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Ειχες γραψει πιο πισω οτι καταγραφεις ολα τα γεμισματα σε εφαρμογη, οτι φουλαρεις λιγο πριν αναψει λαμπακι και οτι η πλειοψηφια των φουλαρισματων ειναι γυρω στα 32-33-34 λιτρα και οτι με αυτα τα λιτρα διανυεις περιπου ~600 χιλιομετρα καθε φορα. Αυτη την φορα δηλαδη το αμαξι αγγιξε 800 χιλιομετρα αυτονομια? (λες εκανε 170-180 χιλιομετρα παραπανω) Στο τωρινο φουλαρισμα ποσα λιτρα πηρε χωρεσε? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ειχες γραψει πιο πισω οτι καταγραφεις ολα τα γεμισματα σε εφαρμογη, οτι φουλαρεις λιγο πριν αναψει λαμπακι και οτι η πλειοψηφια των φουλαρισματων ειναι γυρω στα 32-33-34 λιτρα και οτι με αυτα τα λιτρα διανυεις περιπου ~600 χιλιομετρα καθε φορα. Αυτη την φορα δηλαδη το αμαξι αγγιξε 800 χιλιομετρα αυτονομια? (λες εκανε 170-180 χιλιομετρα παραπανω) Στο τωρινο φουλαρισμα ποσα λιτρα πηρε χωρεσε? Ακόμα δεν έχω φτάσει να ανάψει λαμπάκι αλλά είμαι ακριβώς στη μέση και έχω κάνει 510 χιλιόμετρα. Το μεγαλύτερο που είχα δει σε φουλαρισμα ήταν 37 λίτρα γιατί φρόντιζα να μην ανάψει λαμπάκι, γι αυτό και τώρα λίγο θορυβηθηκα και άνοιξα θέμα. Τέλος καλό όλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gazp είπε Ακόμα δεν έχω φτάσει να ανάψει λαμπάκι αλλά είμαι ακριβώς στη μέση και έχω κάνει 510 χιλιόμετρα. Το μεγαλύτερο που είχα δει σε φουλαρισμα ήταν 37 λίτρα γιατί φρόντιζα να μην ανάψει λαμπάκι, γι αυτό και τώρα λίγο θορυβηθηκα και άνοιξα θέμα. Τέλος καλό όλα καλα Πήρε περισσότερο καύσιμο γιατί είχε πέσει η στάθμη πιο χαμηλά σωστα; Η απορια μου είναι πως γίνετε απο φουλ μέχρι την μέση να σου έβγαλε περισσότερα χιλιομετρα απ ότι συνήθως. Η ποσότητα καυσίμου από φουλ μέχρι την μέση ήταν και είναι παντα ίδια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, gazp είπε Οπότε όλα καλά με το πρατήριο Ωραία, το μόνο που μένει τώρα είναι να κατανοήσεις ότι ο δείκτης σου δείχνει την ποσότητα καυσίμου στο περίπου και όχι με ακρίβεια. Χλωμό το κόβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα σε όλους, Ενημερώνω για την κατάληξη μιας και τελικά το χρησιμοποίησα αρκετά το αμάξι. 45 λίτρα χωράει και όχι 35, δεν ξέρω γιατί δεν άναψε το λαμπάκι αλλά η βενζίνη με έβγαλε 170 - 180 χιλιόμετρα παραπάνω. Οπότε όλα καλά με το πρατήριο, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. χαίρομαι που βγήκε άκρη και που επέστρεψες στο θέμα για να γράψεις το αποτέλεσμα. Πάντως ρε φίλε κι εσύ να μη ξέρεις πόσα χωράει το ρεζερβουρ. 37 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πήρε περισσότερο καύσιμο γιατί είχε πέσει η στάθμη πιο χαμηλά σωστα; Η απορια μου είναι πως γίνετε απο φουλ μέχρι την μέση να σου έβγαλε περισσότερα χιλιομετρα απ ότι συνήθως. Η ποσότητα καυσίμου από φουλ μέχρι την μέση ήταν και είναι παντα ίδια. το θέμα έχει αναλυθεί αρκετές φορές και από εμένα και από άλλους στο παρόν φόρουμ. Και όχι μόνο στο παρόν φορουμ αλλά και σε άλλα. Παρόλο αυτά μερικοί κάνουν τους έξυπνους και γράφουν βλακείες χωρίς να ακούνε καν κάποια άλλη γνώμη-εξήγηση. Δεν αναφέρομαι σε εσένα προφανώς. Γι αυτό έγραψα στην αρχή ότι δε κάνεις τίποτα και περιμένεις να δεις πόσα χιλιόμετρα θα βγάλει. Μετά βλέπουμε τι γίνεται. Και βάζω στοίχημα ότι και στο άλλο θέμα που ανοίχτηκε για το ίδιο πρόβλημα αλλά ο ts δεν απάντησε ποτέ τι έγινε, ούτε τότε τον είχαν κλέψει. Ένας "ειδικός" του ινσομνία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Bitbit είπε χαίρομαι που βγήκε άκρη και που επέστρεψες στο θέμα για να γράψεις το αποτέλεσμα. Πάντως ρε φίλε κι εσύ να μη ξέρεις πόσα χωράει το ρεζερβουρ. το θέμα έχει αναλυθεί αρκετές φορές και από εμένα και από άλλους στο παρόν φόρουμ. Και όχι μόνο στο παρόν φορουμ αλλά και σε άλλα. Παρόλο αυτά μερικοί κάνουν τους έξυπνους και γράφουν βλακείες χωρίς να ακούνε καν κάποια άλλη γνώμη-εξήγηση. Δεν αναφέρομαι σε εσένα προφανώς. Μπορείς να κανείς τον κοπο να το εξηγήσεις άλλη μια φορά και εδώ πως γίνετε γιατί πραγματικά το έχω απορια; Έγραψε ο ts ότι στο τελευταίο γέμισμα φούλαρε με περισσότερα λίτρα καυσίμου απ όσο συνήθως , πήρε μεγαλύτερη ποσότητα επειδή λογικά είχε πέσει χαμηλότερα η στάθμη καυσίμου σε σύγκριση με άλλες φορές. Όμως λέει ότι ήδη με τον δείκτη καυσίμου να δειχνει μισό τεπόζιτο έχει κάνει 170-180 χιλιομτρα παραπάνω απο ότι έκανε συνήθως. Αυτό πως γίνετε; Η ποσότητα καυσίμου απο το Φουλ έως το μισό τεπόζιτο δεν ήταν παντα ίδια σε ολα τα φουλαρίσματα; Πως γίνετε αυτή την φορά να βλέπει 170-180 χιλιομετρα μεγαλύτερη αυτονομία σε αυτό το φουλάρισμα απο φουλ μέχρι την μέση; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Μπορείς να κανείς τον κοπο να το εξηγήσεις άλλη μια φορά και εδώ πως γίνετε γιατί πραγματικά το έχω απορια; Έγραψε ο ts ότι στο τελευταίο γέμισμα φούλαρε με περισσότερα λίτρα καυσίμου απ όσο συνήθως , πήρε μεγαλύτερη ποσότητα επειδή λογικά είχε πέσει χαμηλότερα η στάθμη καυσίμου σε σύγκριση με άλλες φορές. Όμως λέει ότι ήδη με τον δείκτη καυσίμου να δειχνει μισό τεπόζιτο έχει κάνει 170-180 χιλιομτρα παραπάνω απο ότι έκανε συνήθως. Αυτό πως γίνετε; Η ποσότητα καυσίμου απο το Φουλ έως το μισό τεπόζιτο δεν ήταν παντα ίδια σε ολα τα φουλαρίσματα; Πως γίνετε αυτή την φορά να βλέπει 170-180 χιλιομετρα μεγαλύτερη αυτονομία σε αυτό το φουλάρισμα απο φουλ μέχρι την μέση; Εδώ γέμιζε με αποδείξεις 33 λίτρα μέχρι τώρα, εκεί σου φαίνεται το περίεργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Απιστευτος ο αριθμος θεματων σχετικα με καταναλωση και αδυναμιας κατανοησης βασικων λειτουργιων του αυτοκινητου. Δεν ειπαμε να ξερεις να κατεβαζεις μηχανη, απλα να ξερεις ποση χωρητικοτητα εχει το ρεζερβουαρ σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα