gazp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και θα ήθελα τη γνώμη σας, για να ξέρω πως θα κινηθώ. Πήγα σήμερα για βενζίνη και το αμάξι ήταν σχεδόν άδειο, δεν είχε ανάψει λαμπάκι πάντως. Πάντα μόλις φτάνει προς το τέλος το γεμίζω, πάντα από το ίδιο εταιρικό πρατήριο εδώ και 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα και την αποδοτικοτητα του καυσίμου τόσο στο δρόμο όσο και σε χιλιόμετρα. Έτσι και σήμερα, πήγα για γέμισμα μιας και δεν έχω άλλο τρόπο να πηγαίνω στη δουλειά. Πάντα επειδή έχω εφαρμογή και περνάω τους ανεφοδιασμού, τα λίτρα που βάζω είναι κοντά στη χωρητικότητα της δεξαμενής (35 λίτρα χωράει σύμφωνα με τον κατασκευαστή) και μέχρι στιγμής το πιο πολύ που είχα βάλει ήταν 34,72 λίτρα, με εξαίρεση μια φορά που είχα βάλει 37 αλλά λέω οκ, μπορεί να είναι νορμάλ,να υπάρχουν ανοχές κλπ. Ε, σήμερα μόλις είδα την απόδειξη μου είχαν βάλει κοντά 43 λίτρα. Και ρωτώ, είναι νορμάλ; η να πάω με την απόδειξη και να τους το πω; γενικώς τι πρέπει να κάνω; ξαναλέω, το αμάξι ήταν σχεδόν άδειο από βενζίνη και το γέμισα όπως πάντα. Τα στατιστικά πάντως που έχω εδώ και μήνες άλλα λένε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, gazp είπε Καλησπέρα σε όλους. Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και θα ήθελα τη γνώμη σας, για να ξέρω πως θα κινηθώ. Πήγα σήμερα για βενζίνη και το αμάξι ήταν σχεδόν άδειο, δεν είχε ανάψει λαμπάκι πάντως. Πάντα μόλις φτάνει προς το τέλος το γεμίζω, πάντα από το ίδιο εταιρικό πρατήριο εδώ και 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα και την αποδοτικοτητα του καυσίμου τόσο στο δρόμο όσο και σε χιλιόμετρα. Έτσι και σήμερα, πήγα για γέμισμα μιας και δεν έχω άλλο τρόπο να πηγαίνω στη δουλειά. Πάντα επειδή έχω εφαρμογή και περνάω τους ανεφοδιασμού, τα λίτρα που βάζω είναι κοντά στη χωρητικότητα της δεξαμενής (35 λίτρα χωράει σύμφωνα με τον κατασκευαστή) και μέχρι στιγμής το πιο πολύ που είχα βάλει ήταν 34,72 λίτρα, με εξαίρεση μια φορά που είχα βάλει 37 αλλά λέω οκ, μπορεί να είναι νορμάλ,να υπάρχουν ανοχές κλπ. Ε, σήμερα μόλις είδα την απόδειξη μου είχαν βάλει κοντά 43 λίτρα. Και ρωτώ, είναι νορμάλ; η να πάω με την απόδειξη και να τους το πω; γενικώς τι πρέπει να κάνω; ξαναλέω, το αμάξι ήταν σχεδόν άδειο από βενζίνη και το γέμισα όπως πάντα. Τα στατιστικά πάντως που έχω εδώ και μήνες άλλα λένε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ποιο αυτοκίνητο? Μου φαίνεται πολύ λίγο το 35 λίτρα.
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, gazp είπε Πήγα σήμερα για βενζίνη και το αμάξι ήταν σχεδόν άδειο, δεν είχε ανάψει λαμπάκι πάντως. Πάντα μόλις φτάνει προς το τέλος το γεμίζω ποτέ δεν ήταν , ούτε πρόκειται να είναι σωστός τρόπος μέτρησης . αλλά 3 λεπτά πριν, gazp είπε (35 λίτρα χωράει σύμφωνα με τον κατασκευαστή) 3 λεπτά πριν, gazp είπε Ε, σήμερα μόλις είδα την απόδειξη μου είχαν βάλει κοντά 43 λίτρα. τότε μιλάς με αντιπροσωπία να επιβεβαιώσεις οτι μέχρι το "λαιμό" είναι λιγότερα λίτρα και αν ναι κάνεις καταγγελία 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε Ποιο αυτοκίνητο? Μου φαίνεται πολύ λίγο το 35 λίτρα. Το panda πχ τόσα λέει 1
nik0laus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Αστα φιλε εχει παραγινει το κακο....εγω απηύδησα και εχω παρει ενα δοχειο εικοσι λιτρων... παω το γεμιζω και κατοπιν το αδειαζω στο αυτοκινητο μολις φτασω στο σπιτι 6
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Πλήρωσες μετρητά; Αν ναι, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν έχεις καμία απόδειξη ότι έβαλε 43 λίτρα σε ΑΥΤΟ το αμάξι. Έχεις απλά μία απόδειξη ότι την τάδε ημέρα και ώρα, το βενζινάδικο αυτό έβαλε ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 43 λίτρα βενζίνης. Μπορεί η απόδειξη να βρέθηκε πεταμένη κάτω... Εάν πλήρωσες με κάρτα, οπότε μπορεί να διασταυρωθεί η πληρωμή με την απόδειξη, κάνε αυτό που λέει ο @korakios. Γραπτή επιβεβαίωση από την αντιπροσωπεία ότι το αυτοκίνητό σου "σκάει" στα π.χ. 40 λίτρα, και μετά καταγγελία. Την επόμενη φορά, το αναφέρεις επί τόπου, και κάνεις οτιδήποτε είναι να κάνεις (αστυνομία για καταγραφή κ.λπ) ΧΩΡΙΣ να φύγεις από το βενζινάδικο. 2
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Πλήρωσες μετρητά; Αν ναι, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν έχεις καμία απόδειξη ότι έβαλε 43 λίτρα σε ΑΥΤΟ το αμάξι. Έχεις απλά μία απόδειξη ότι την τάδε ημέρα και ώρα, το βενζινάδικο αυτό έβαλε ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 43 λίτρα βενζίνης. Μπορεί η απόδειξη να βρέθηκε πεταμένη κάτω... έχουν κάμερες συνήθως , αλλά μπορεί να χαθεί τυχαία το βίντεο 😁
gazp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Έχω πληρώσει με κάρτα, έχω την απόδειξη σφραγισμένη. Ένα i20 του 2009 είναι το αμάξι. Το καλό είναι ότι επειδή όπως είπα κρατάω αρχείο σε εφαρμογή στο κινητό, έχω όλους τους ανεφοδιασμούς με ημερομηνία και ώρα και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Αναμονή ως τη Δευτέρα λοιπόν να μιλήσω με τη Hyundai και θα προχωρήσω ανάλογα. Θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, gazp είπε Ένα i20 του 2009 είναι το αμάξι. 45l λέει πάντως ότι είναι η χωρητικότητα
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Αυτό με την αντιπροσωπεία δεν το έχω ξανακούσει. Μου φαίνεται περίεργο να πάρει τέτοια ευθύνη και αν υπάρχει αυτή η μέτρηση γιατί να μην την είχαν δώσει σε ένα χαρτί αρχικά από το εργοστάσιο?
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό με την αντιπροσωπεία δεν το έχω ξανακούσει. Μου φαίνεται περίεργο να πάρει τέτοια ευθύνη και αν υπάρχει αυτή η μέτρηση γιατί να μην την είχαν δώσει σε ένα χαρτί αρχικά από το εργοστάσιο? το εργοστάσιο αναφέρει τα λίτρα της δεξαμενής , για το πόσο παραπάνω μπορεί να χωρέσει μέχρι τέρμα, μόνο απο αντιπροσωπία μπορεί να πάρει χαρτί , αν έχουν την πληροφορία φυσικά βέβαια αν είναι 45 λίτρα και όχι 35 λίτρα δε μπορεί να κάνει τίποτα.
gazp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Nabuko είπε 45l λέει πάντως ότι είναι η χωρητικότητα Τώρα το κοίταζα κι εγώ αλλά δεν έχω βάλει ποτέ πάνω από 37 λίτρα. Θα δω τα στατιστικά μου πάλι. 1 ώρα πριν, korakios είπε ποτέ δεν ήταν , ούτε πρόκειται να είναι σωστός τρόπος μέτρησης . αλλά Καλά, σίγουρα, απλά είδα μεγάλη απόκλιση. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες όμως. 14 λεπτά πριν, korakios είπε το εργοστάσιο αναφέρει τα λίτρα της δεξαμενής , για το πόσο παραπάνω μπορεί να χωρέσει μέχρι τέρμα, μόνο απο αντιπροσωπία μπορεί να πάρει χαρτί , αν έχουν την πληροφορία φυσικά βέβαια αν είναι 45 λίτρα και όχι 35 λίτρα δε μπορεί να κάνει τίποτα. Αν είναι 45 ναι, όντως. Μακάρι να είναι δηλαδή γιατί θα στεναχωρηθω πολύ αν δω ότι όντως έκλεβε. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από gazp
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, gazp είπε Έχω πληρώσει με κάρτα, έχω την απόδειξη σφραγισμένη. Ένα i20 του 2009 είναι το αμάξι. Το καλό είναι ότι επειδή όπως είπα κρατάω αρχείο σε εφαρμογή στο κινητό, έχω όλους τους ανεφοδιασμούς με ημερομηνία και ώρα και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Αναμονή ως τη Δευτέρα λοιπόν να μιλήσω με τη Hyundai και θα προχωρήσω ανάλογα. Θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Που το είδες ότι χωράει 35 λίτρα;Το γράφει το μάνουαλ;
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, gazp είπε Τώρα το κοίταζα κι εγώ αλλά δεν έχω βάλει ποτέ πάνω από 37 λίτρα. Θα δω τα στατιστικά μου πάλι. Δεν λέει κάτι αυτό. Εκτός κι αν πηγαίνεις στο πρατήριο τελείως στεγνός από καύσιμο και σπρώχνωντας.
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Spoiler Εγώ πάλι αν έκανα >5000χλμ/ετος θα είχα ήδη βάλει υγραέριο 😁
Bitbit Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Πόσα παρόμοια θέματα έχουν ανοιχτεί; Στη θέση σου δε θα έκανα τίποτα. Θα κοιτούσα να δω ποσα χιλιόμετρα θα μου βγάλει. Μετά βλέπουμε. Το ίδιο ακριβώς είχα γράψει και σε άλλον χρήστη του ινσομνια που είχε το ίδιο θέμα αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε να μας πει τι έγινε τελικά. Εκτός αν μου ξέφυγε Με 8 λίτρα παραπάνω κάνεις 100+ χιλιόμετρα. Πρέπει να φανεί η διαφορά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα