paulJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας πως μπορώ να ξεκλειδώσο και να κάνω BIOS mod στην Gigabyte F2A88XM-DS2, για να προσθέσω δυνατότητες που θέλω να έχει η μητρική ;🤔
@11h Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 https://www.bios-mods.com/forum/Forum-Bios-Mods-Forum
paulJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Για την μητρική μου πως γίνεται, π.χ θέλω να προσθέσω την δυνατότητα του undervolt ;
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 εκει που εχω κιτρινο γραφει τι rev. ειναι η μητρικη σου Αν ειναι να κανεις εσυ κατι τετοιο και το κατεχεις κατα καποιο τροπο ακολουθησε τον οδηγο στο βιντεο , αν δε το κατεχεις ξέχνα το.
paulJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας ! Είναι η GA-F2A88XM-DS2 (rev. 3.2) Οκ ευχαριστώ θα το δό 👍 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από paulJ
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Σου εχει μπει στοχος χωρις λογο, και θα βρεθεις με τουβλο στα χερια σου. Go for it 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Παιδεύεσαι χωρίς λόγο , αν θες καλύτερες θερμοκρασίες ξεκινάς από μια καλύτερη ψήκτρα ειδικά εφόσον η μητρική δεν υποστηρίζει uv βλέποντας τα screenshot σου Βλέπω θερμοκρασία 27 βαθμούς σε idle δηλαδή πόσο θέλεις να πας?, τζάμπα κόπος , χρόνος καθώς και μεγάλη πιθανότητα ειδικά όταν ψάχνεσαι με custom bios θα πάρεις στα χεριά μητρική και η μονή χρήση της μετά θα είναι να κρατάει χαρτιά μην στα πάρει ο αέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα