Προς το περιεχόμενο

Cosmote ott full pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχει ανανεώσει κάνεις πρόσφατα το cosmote ott full pack?Μου πρότειναν αρχικά 25,45 για ανανέωση. Μετά από αίτημα διακοπής νέα πρόταση στα 22,73 (όσα έδινα και πέρυσι,αλλα χωρις τους 2 μηνες δώρο),αλλά μου φαίνονται πολλά.

Σε συνδρομητές δορυφορικού ξέρω πολλούς που το έχουν με 20 ευρώ...και πλέον έχουν χάσει και την premier league.

Ειδικά αν εφαρμοστεί εκ νέου και το τέλος συνδρομητικης τηλεόρασης ανεβαίνει πολύ το κόστος, αφου έχω παράλληλα eon tv full pack,Netflix και disney+.

Δημοσ.

Είχα δορυφορικό πολλά χρόνια και με την υπάρχουσα τιμή χαιρέτισα επ' ευκαιρίας λήξης του συμβολαίου μου. Δεν συνάδει η υπάρχουσα τιμή με το περιεχόμενο χώρια την τεράστια υποβάθμιση της δορυφορικής υπηρεσίας.

Σε κοροϊδεύουν ξεκάθαρα: για 24 μήνες με 25,45 και δυο μήνες δώρο βγαίνει 559,90 € και για 24 μήνες με 22,73 545,52 €. Ουάου 14 ευρώ έκπτωση!!!

Το μόνο που τους έχει μείνει από τα βαριά χαρτιά είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για μένα η φυγή της premier league ήταν αυτή που το έκανε εύκολο. Η nova έχει premier league και la liga τα ΣΚ, η cote Ολυμπιακός - Λεβαδιακός :lol: . Βέβαια η united δίνει ελεεινό σήμα - χρήστες αναφέρουν πως δεν είναι ούτε HD - οπότε μας βλέπω για κανένα vpn προγραμματάκι φέτος για να δούμε μπαλίτσα.   

Η απώλεια του ondemand του bbc earth δεν καλύφθηκε....ουσιαστικά μένει μόνο το (πολύ καλό) cosmote history. 

18-20 ευρώ θα ήταν μια τίμια τιμή - μαζί με τέλος συνδρομητικής - στα 25,45 € γελάμε απλά. Κάντε hold λιγάκι θα αναγκαστούν να πέσουν μιας και θα γράψουν πολλές απώλειες συνδρομητών με αυτό το περιεχόμενο - τιμή. Ειδικά τώρα καλοκαιράκι με το απόλυτο τίποτα στα αθλητικά δεν χρειαζόμαστε συνδρομητική.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chill είπε

Είχα δορυφορικό πολλά χρόνια και με την υπάρχουσα τιμή χαιρέτισα επ' ευκαιρίας λήξης του συμβολαίου μου. Δεν συνάδει η υπάρχουσα τιμή με το περιεχόμενο χώρια την τεράστια υποβάθμιση της δορυφορικής υπηρεσίας.

Σε κοροϊδεύουν ξεκάθαρα: για 24 μήνες με 25,45 και δυο μήνες δώρο βγαίνει 559,90 € και για 24 μήνες με 22,73 545,52 €. Ουάου 14 ευρώ έκπτωση!!!

Το μόνο που τους έχει μείνει από τα βαριά χαρτιά είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για μένα η φυγή της premier league ήταν αυτή που το έκανε εύκολο. Η nova έχει premier league και la liga τα ΣΚ, η cote Ολυμπιακός - Λεβαδιακός :lol: . Βέβαια η united δίνει ελεεινό σήμα - χρήστες αναφέρουν πως δεν είναι ούτε HD - οπότε μας βλέπω για κανένα vpn προγραμματάκι φέτος για να δούμε μπαλίτσα.   

Η απώλεια του ondemand του bbc earth δεν καλύφθηκε....ουσιαστικά μένει μόνο το (πολύ καλό) cosmote history. 

18-20 ευρώ θα ήταν μια τίμια τιμή - μαζί με τέλος συνδρομητικής - στα 25,45 € γελάμε απλά. Κάντε hold λιγάκι θα αναγκαστούν να πέσουν μιας και θα γράψουν πολλές απώλειες συνδρομητών με αυτό το περιεχόμενο - τιμή. Ειδικά τώρα καλοκαιράκι με το απόλυτο τίποτα στα αθλητικά δεν χρειαζόμαστε συνδρομητική.

Για ένα χρόνο είναι το συμβόλαιο στο ott.

Κι εγώ θεωρώ ταβάνι τα 20 ευρώ. Αν δεν πέσουν εκεί θα διακόψω. Βέβαια το επίπεδο εικόνας στην eon είναι κλασεις χαμηλότερο και ακόμα δεν έχει 4Κ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Για ένα χρόνο είναι το συμβόλαιο στο ott.

Το ίδιο νόμιζα κι εγώ, αλλά πλέον για το full pack και μόνο η δέσμευση είναι 24μηνη...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Giama είπε

Το ίδιο νόμιζα κι εγώ, αλλά πλέον για το full pack και μόνο η δέσμευση είναι 24μηνη...

Αλήθεια? Που ακριβώς τι αναγράφει?

Αν είναι έτσι απλά θα διακόψω την Πέμπτη αδιαφορώντας για όποια αντιπροσφορα. Πάντως στην προσφορά ανανέωσης που βλέπω στο app γράφει για 12 μήνες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Αλήθεια? Που ακριβώς τι αναγράφει?

Αν είναι έτσι απλά θα διακόψω την Πέμπτη αδιαφορώντας για όποια αντιπροσφορα. Πάντως στην προσφορά ανανέωσης που βλέπω στο app γράφει για 12 μήνες. 

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2260055_prod

(Για νέες συνδέσεις τουλάχιστον)

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Giama είπε

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2260055_prod

(Για νέες συνδέσεις τουλάχιστον)

Μάλιστα...δεν το είχα προσέξει. Απαραίτητη λοιπόν η διευκρίνηση ότι αφορά 12μηνη δέσμευση η ανανέωση αν πέσουν στο οικονομικό. 

Με 25,45 τιμή πάντως και 24μηνη δέσμευση θα πάει ακλαυτο το πακέτο για νεες συνδέσεις,το  υπογράφω.

Αν προστεθεί και το τέλος συνδρομητικής δε...

• Like 1
Δημοσ.

Μας είπαν προχθές ότι μετά την λήξη του συμβολαίου μας με τον νέο steaming αποκωδικοποιητή θα έχουμε αύξηση στο full pack κατα 7 ευρώ! Έχουμε σταθερό, ίντερνετ 100/10 και τηλεόραση.

Ισχύει κάτι τέτοιο, σας είπαν κάτι και εσάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...