gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, μάξιμουμ budget 250-300€ Χωρίς οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι και ssd, dvdrw,τα οποία τα έχω ήδη. Τι θα προτείνατε; Εχω5 χρόνια να ασχοληθώ και βλέπω ότι οι τιμές έχουν πάρει φωτιά! Το παρακάτω setup βγαίνει στα 289€, έχετε κάποια ένσταση; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από gherudos
nickol-us Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς να συαρμολογήσεις, ίσως πιάσεις καλύτερο deal... Ενστάσεις στο build... Τροφοδοτικό, όσο και αν δεν έχω πρόβλημα με τα force, σε καινούργιο build και για δουλειά γραφείου με πολλές ώρες, θα έδινα κάτι παραπάνω για αξιοπιστία. Έχεις βάλει πολύ φτηνή μητρική, έχεις συνδυάσει με οικονομικό επεξεργαστή χωρίς γραφικά και έχεις επιλέξει κάρτα γραφικών στα 60 ευρώ που δεν είναι ικανή για τίποτα. Τέλος, single channel και μόλις 4gb ram είναι το ελάχιστο για βασικές εργασίες και θα σου συνιστούσα να το αποφύγεις. Από eshop, κρατώντας οικονομικά το build, θα πήγαινα κάπως έτσι O 10100 είναι εφάμιλλος του 4100, έχει ενσωματωμένα γραφικά πιο δυνατά από αυτά της gt 610 και παρόλο που πληρώνεις πιο ακριβά τη μητρική, πρακτικά σου έρχεται πιο φτηνά. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από nickol-us 5
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 18/6/2022 στις 10:45 ΠΜ, gherudos είπε Καλημέρα παιδιά, μάξιμουμ budget 250-300€ Χωρίς οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι και ssd, dvdrw,τα οποία τα έχω ήδη. Τι θα προτείνατε; Εχω5 χρόνια να ασχοληθώ και βλέπω ότι οι τιμές έχουν πάρει φωτιά! Το παρακάτω setup βγαίνει στα 289€, έχετε κάποια ένσταση; Βγάλε την κάρτα γραφικών και πάρε τον AMD Ryzen 5 5600G (που έχει ενσωματωμένα γραφικά και καλύτερα απο την 610 που έχεις στην σύνθεση) +2 παραπάνω πυρήνες απο τον 4100 της σύνθεσης σου ( και στα λεφτά βγαίνει στα 160 ευρώ όσο ο 4100 + την 610 δηλαδή) Βάλε και το τροφοδοτικό που σου δείχνει ο nickol-us και αν μπορείς βάλε μια τουλάχιστον μνήμη στα 8GB 3200 Mhz (δεν έχει τεράστια διαφορά στην τιμή απο την 4άρα 2400 που διάλεξες)και είσαι οκ. 1
nikoskola Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 καθαρα για δουλεια γραφειου βρισκεις refurbish me i5 και 8 giga με 150 eyro........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα