Axelq Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά με έχει δυσκολέψει πολύ το γεγονός ότι δεν έχω πουθενά καλό σήμα με τη Vodafone. Ειδικά σε περίπτωση που κινούμε με αυτοκίνητο, μου είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρώσω το τηλεφώνημα μου. Έχω ρωτήσει αρκετούς φίλους και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο με τη Vodafone, τα πράγματα στη Cosmote ακούω πως είναι λίγο καλύτερα και όσοι έχουν Wind δεν έχουν κανένα θέμα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω ανάμεσα σε Cosmote και Wind. Περιοχή Θεσσαλονίκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε wifi calling στη Vodafone το έχω γτ στο σπίτι δεν πιάνει καλώ σήμα Γενικά όταν είσαι σε σπίτι (κλειστό χώρο) έχω παρατηρήσει δυο γραμμες max πιάνω.. Αλλά μπορεί να είμαι μόνο εγώ.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από vagelis2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Axelq είπε Δεν ξέρω τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά με έχει δυσκολέψει πολύ το γεγονός ότι δεν έχω πουθενά καλό σήμα με τη Vodafone. Ειδικά σε περίπτωση που κινούμε με αυτοκίνητο, μου είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρώσω το τηλεφώνημα μου. Έχω ρωτήσει αρκετούς φίλους και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο με τη Vodafone, τα πράγματα στη Cosmote ακούω πως είναι λίγο καλύτερα και όσοι έχουν Wind δεν έχουν κανένα θέμα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω ανάμεσα σε Cosmote και Wind. Περιοχή Θεσσαλονίκη Χαοτικα καλυτερο σημα εχει η Cosmote, μετα η vodafone και στον αποπατο της κοινωνιας ειναι η wind, πραγματικα δεν πιανει πουθενα. αυτη τη στιγμη εχω dual sim στο κινητο cosmote και wind και περσι ειχα dual sim cosmote και vodafone περιοχη Αττικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα