Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο σήμα στο κινητό: Cosmote vs Vodafone vs Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά με έχει δυσκολέψει πολύ το γεγονός ότι δεν έχω πουθενά καλό σήμα με τη Vodafone.

Ειδικά σε περίπτωση που κινούμε με αυτοκίνητο, μου είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρώσω το τηλεφώνημα μου.

Έχω ρωτήσει αρκετούς φίλους και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο με τη Vodafone, τα πράγματα στη Cosmote ακούω πως είναι λίγο καλύτερα και όσοι έχουν Wind δεν έχουν κανένα θέμα.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω ανάμεσα σε Cosmote και Wind.

Περιοχή Θεσσαλονίκη

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε wifi calling στη Vodafone το έχω γτ στο σπίτι δεν πιάνει καλώ σήμα 

Γενικά όταν είσαι σε σπίτι (κλειστό χώρο) έχω παρατηρήσει δυο γραμμες max πιάνω.. 

Αλλά μπορεί να είμαι μόνο εγώ.. 

Επεξ/σία από vagelis2019

20 λεπτά πριν, Axelq είπε

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά με έχει δυσκολέψει πολύ το γεγονός ότι δεν έχω πουθενά καλό σήμα με τη Vodafone.

Ειδικά σε περίπτωση που κινούμε με αυτοκίνητο, μου είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρώσω το τηλεφώνημα μου.

Έχω ρωτήσει αρκετούς φίλους και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο με τη Vodafone, τα πράγματα στη Cosmote ακούω πως είναι λίγο καλύτερα και όσοι έχουν Wind δεν έχουν κανένα θέμα.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω ανάμεσα σε Cosmote και Wind.

Περιοχή Θεσσαλονίκη

Χαοτικα καλυτερο σημα εχει η Cosmote,

μετα η vodafone 

και στον αποπατο της κοινωνιας ειναι η wind, πραγματικα δεν πιανει πουθενα.

αυτη τη στιγμη εχω dual sim στο  κινητο cosmote και wind

και περσι ειχα dual sim cosmote και vodafone

περιοχη Αττικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...