Προς το περιεχόμενο

Πώς να κάνω καταγγελία σε βενζινάδικο με νοθευμένη βενζίνη?

bdfzbfbd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, bdfzbfbd είπε

Ο μηχανικός έδειξε ότι είχε βάλει νερό και κόλλησε το καρμπιρατέρ και έδειξε το καρμπυρατέρ. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια 

Ήθελα να ξερα ποιος ξεκίνησε την ανοησία με το νερό στη βενζινη. Απλή φυσική ειναι ρε παιδιά. Η βενζινη ειναι πιο βαρια απο το νερο...παντα θα ηταν απο κατω η βενζινη και στις δεξαμενες και στα ντεποζιτα με αποτελεσμα να μην φτασει σχεδον ποτε στη μηχανη. 
Χώρια οι έλεγχοι που γίνονται. 

Οι νοθείες όταν γίνονται είναι χημικά υποκατάστατα. Άκου νερό...

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Backpacker είπε

Ήθελα να ξερα ποιος ξεκίνησε την ανοησία με το νερό στη βενζινη. Απλή φυσική ειναι ρε παιδιά. Η βενζινη ειναι πιο βαρια απο το νερο...παντα θα ηταν απο κατω η βενζινη και στις δεξαμενες και στα ντεποζιτα με αποτελεσμα να μην φτασει σχεδον ποτε στη μηχανη. 
Χώρια οι έλεγχοι που γίνονται. 

Οι νοθείες όταν γίνονται είναι χημικά υποκατάστατα. Άκου νερό...

Ανάποδα είναι....

Η βενζίνη/πετρέλαιο είναι πιο ελαφρά από το νερό και ανεβαίνουν πάνω και το νερό κάθετε κάτω.... και επειδή καμιά αντλία δεν τραβά από τον πάτο πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα νερού για να το τραβήξει.... επίσης  όπως σωστά  γράφεις βενζίνη/πετρέλαιο  με νερό δεν αναμειγνύονται  και οποιαδήποτε νοθεία γίνεται δεν γίνετε με νερό αλλά με άλλα χημικά πρόσθετα..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, teot είπε

Ανάποδα είναι....

Η βενζίνη/πετρέλαιο είναι πιο ελαφρά από το νερό και ανεβαίνουν πάνω και το νερό κάθετε κάτω.... και επειδή καμιά αντλία δεν τραβά από τον πάτο πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα νερού για να το τραβήξει.... επίσης  όπως σωστά  γράφεις βενζίνη/πετρέλαιο  με νερό δεν αναμειγνύονται  και οποιαδήποτε νοθεία γίνεται δεν γίνετε με νερό αλλά με άλλα χημικά πρόσθετα..

Σωστός στη βιασύνη τα εγραψα αντίστροφα. Η ουσία βέβαια ειναι αυτό που αναφέρουμε. Πάντα βενζίνη/πετρελαιο τραβαει η αντλια αν εχει και νερο μεσα(που φυσικα δεν εχει)

Είναι κλασσικη ατάκα ολων των μηχανικων να τα ριχνουν στη βενζινη και επειδή ο κόσμος δεν εχει ιδεα και ψαχνει να κατηγορησει τα χάφτει όλα αμάσητα. 
όχι οτι δεν υπαρχει νοθεια. Αλλα οχι στα ποσοστα που φανταζεται και πιστευει ο κοσμος και ουτε κατά διανοια με τον τροπο που φαντάζεται ο κοσμος όπως εδώ καλή ώρα. (νερο πχ)

Αν βρεθεί νερό στο ντεπόζιτο είναι κατά 99% απο κάποια φθαρμενο πλαστικο ή λαστιχενιο εξαρτημα του αμαξιου και οταν βρεχει καπως γλείφει και περνάει μέσα. 
Αν υπάρχει στη βενζινη θα είναι απειροελάχιστη ποσοτητα και δεν θα οφείλεται σε νοθεία αλλά σε κακη συντήρηση των υπόγειων δεξαμενών με αποτέλεσμα να εχει παρεισφρήσει μέσα υγρασία απτον υδροφόρο ορίζοντα

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 3

2 ώρες πριν, Backpacker είπε

Σωστός στη βιασύνη τα εγραψα αντίστροφα. Η ουσία βέβαια ειναι αυτό που αναφέρουμε. Πάντα βενζίνη/πετρελαιο τραβαει η αντλια αν εχει και νερο μεσα(που φυσικα δεν εχει)

Είναι κλασσικη ατάκα ολων των μηχανικων να τα ριχνουν στη βενζινη και επειδή ο κόσμος δεν εχει ιδεα και ψαχνει να κατηγορησει τα χάφτει όλα αμάσητα. 
όχι οτι δεν υπαρχει νοθεια. Αλλα οχι στα ποσοστα που φανταζεται και πιστευει ο κοσμος και ουτε κατά διανοια με τον τροπο που φαντάζεται ο κοσμος όπως εδώ καλή ώρα. (νερο πχ)

Αν βρεθεί νερό στο ντεπόζιτο είναι κατά 99% απο κάποια φθαρμενο πλαστικο ή λαστιχενιο εξαρτημα του αμαξιου και οταν βρεχει καπως γλείφει και περνάει μέσα. 
Αν υπάρχει στη βενζινη θα είναι απειροελάχιστη ποσοτητα και δεν θα οφείλεται σε νοθεία αλλά σε κακη συντήρηση των υπόγειων δεξαμενών με αποτέλεσμα να εχει παρεισφρήσει μέσα υγρασία απτον υδροφόρο ορίζοντα

Υγρασία πάντα θα υπάρχει ,δεν χρειάζεται να μπαίνει νερό απο τον υδροφόρο ορίζοντα.

Τα  πρατήρια έχουν τρόπο να ξέρουν αν υπάρχει νερό στις δεξαμενές τους https://www.spyrides.gr/el/εξοπλισμός-πρατηριών/αλοιφές-νερού-καυσίμου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αντε να πω και εγω τον πονο μου😁Καινουργιο βενζιναδικο στη γειτονία -2 μηνες που ειχε ανοιξει- αντε λεω να παω εκει να βαλω λογικα εφοσον ειναι νεος δεν θα κανει μαιμουδιες Βαζω και πολυ βενζινη -100 ευρω- και μετα απο κανα 2 ωρες αρχισαν τα οργανα Το παω στον μηχανικο μου που τον εχω 25 χρονια με παιρνει τηλ μετα απο κανα 2 ωρες ελα μου λεει.Απο που εβαλες βενζινη ; Του λεω....Α καλα μονο εγω εχω αλλαξει το τελευταιο μηνα 15 αντλιες βενζινης απο πελατες μου που εβαλαν απο αυτον Το ιδιο μου ειπαν  λεει και αλλοι συναδελφοι εδω γυρω που μιλαμεΤι να κανω τωρα του λεω; Τον λαλάκα  μου λεει ειναι νονος της νυχτας και εκτος απο τη νοθεια κανει και ξεπλυμα μαυρου χρηματος Αν πας απο εκει να κανεις φασαρια στη καλλυτερη περιπτωση θα φας το ξυλο της αρκουδας .Καλα του λεω δεν φοβαται τα προστιμα; Θα αστειευεσαι μου λεει Και να τον πιασουνε θα βγει το προστιμο μετα απο 2-3 χρονια και θα ειναι 5-10 χιλιαδες Αυτα τα βγαζει σε μια βδομαδα Με συμβουλεψε σε ποια βενζιναδικα στη περιοχη μας ειναι καθαρα και μου ειπε το εξης Δεν θα μπαινεις σε βενζιναδικα που πουλανε φτηνη βενζινη Αυτοι η κλεβουν στη ποσοτητα η τη νοθευουν με διαλυτες η και τα 2 Ευτυχως εγω την εβγαλα φτηνα γιατι ειναι παλιο επαγγελματικο το δικο μου και ειναι ολα μηχανικαΑν ηταν απο τα καινουργια μου ειπε πηγαινες για αντλια και βενζινης και καταλυτη πιθανωτατα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2022 στις 10:38 ΜΜ, bdfzbfbd είπε

Έβαλα βενζίνη σε bp βενζίναδικο και το πήγα συνεργείο και μου έδειξε ο μηχανικός ότι είχα νοθευμένη βενζίνη 

Στην ΑΑΔΕ-ΣΔΟΕ ανώνυμη.

Πάει κλιμάκιο και κάνει έλεγχο.

Επεξ/σία από Jlaxy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...