Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, mariapad είπε Πρωτα απο ολα εγω το βλεπω για win , κανε μια επανεγκατασταση να τελειωσεις Μετα περα απο το bios εχει πολλα firmware Υλικολογισμικου , δες και κανε και αυτα. https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-probook-430-g4-notebook-pc/10477243 Καταρχάς σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις όπως έχω αναφέρει εξ αρχής ο φορητός υπολογιστής ανήκει στην εταιρεία που εργάζομαι και μου τον έχουν δώσει για την "εξ αποστάσεως" εργασία δεν μπορώ να πειράξω λειτουργικό κτλ... Όταν ο φορητός υπολογιστής περάσει στα δικά μου χέρια και γίνει δική μου περιουσία τότε θα μπει και μνήμη RAM και SSD και φυσικά θα του περάσω τα Windows 11 και θα λυθούν όλα τα προβλήματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) και όμως υπάρχει. έχει advanced / power management options / check το power control κ επιλέγεις αναμεσα σε : maximize my battery health let hp manage my battery charging maximize my battery duration παρακάτω βλέπεις φωτό από το BIOS του δικού μου ΙΔΙΟΥ ΛΑΠΤΟΠ και αναβαθμισα κ γω στο 1.41 BIOS , 29 Απρ 2022 και ακομα υπαρχει η ρυθμιση εκτος αν δεν εχεις admin δικαιώματα ούτε στο BIOS Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε και όμως υπάρχει. έχει advanced / power management options / check το power control κ επιλέγεις αναμεσα σε : maximize my battery health let hp manage my battery charging maximize my battery duration παρακάτω βλέπεις φωτό από το BIOS του δικού μου ΙΔΙΟΥ ΛΑΠΤΟΠ και αναβαθμισα κ γω στο 1.41 BIOS , 29 Απρ 2022 και ακομα υπαρχει η ρυθμιση εκτος αν δεν εχεις admin δικαιώματα ούτε στο BIOS εννοείται ότι έχω δικαιώματα διαχειριστή στον φορητό υπολογιστή δικαιώματα διαχειριστή στο εταιρικό δίκτυο δεν έχω. ότι αφορά το BIOS ναι υπάρχει η επιλογή αυτή όπως την δείχνεις στην φωτογραφία και είναι επιλεγμένο εξ ορισμού το "Let HP manage my battery charging" έτσι η μπαταρία είναι φορτισμένη στο 100% δεν φορτίζει συνέχεια και ο φορητός υπολογιστής δουλεύει από την παροχή ρεύματος θα δουλέψει από την μπαταρία μόνο όταν δεν υπάρχει παροχή ρεύματος από το δίκτυο της ΔΕΗ ή από το UPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Επιλογές παροχής ενέργειας\Ρυθμίσεις συστήματος Δοκιμασε να ξετικαρεις το Ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 8:43 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Επιλογές παροχής ενέργειας\Ρυθμίσεις συστήματος Δοκιμασε να ξετικαρεις το Ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης. καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου έχει γίνει αυτό που αναφέρεις όπως και όλα όσα έχουν πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα