Angeldust Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, lk24 είπε Καλησπέρα παιδιά. Εαν γνωρίζει κάποιος γιατί εγώ δεν ξέρω. Είμαι φοιτητής εδώ ερχόμενος απο Κύπρο. Έκανα κανονικά φορολογική μηδενική μόνο και μόνο για να δηλώσω κύρια κατοικία το διαμέρισμα που ενοικιάζω έτσι ώστε να έχω επιδότηση. Το ερώτημα μου είναι , θα με αφήσει να δηλώσω IBAN μη ελληνικής τράπεζας ? Γιατί φαντάζομαι θα πρέπει να είναι στο δικό μου όνομα ο τραπεζικός λογαριασμός που θα δηλωθεί ! Όχι. Μόνο Ελληνικό ΙΒΑΝ δέχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lk24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, Angeldust είπε Όχι. Μόνο Ελληνικό ΙΒΑΝ δέχεται. Τέλεια... Να με αφήσει να βάλω iban τρίτου δεν παίζει οπότε power pass γιοκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, lk24 είπε Να με αφήσει να βάλω iban τρίτου δεν παίζει .. Γιατι οχι? Δεν σε ρωταει παραπανω στοιχεια για το ΙΒΑΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lk24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, stormrain είπε Γιατι οχι? Δεν σε ρωταει παραπανω στοιχεια για το ΙΒΑΝ. Αυτό νομίζω αυτό λέει (το γράφει στο σάιτ ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Εν το μεταξύ όπως έγραψε και κάποιος φιλος πιο πάνω είναι για λογαριασμούς που εκδόθηκαν μέχρι 31/05 . Έχουν ξεκινήσει και έρχονται οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί μεγάλης κατανάλωσης (Φεβρ.εως Μαιο) που εκδίδονται αρχές Ιουνίου με τρελά ποσά , που δεν περιλαμβάνονται στη επιδότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Αν χθες που άνοιξε η πλατφόρμα δεχόταν ΑΦΜ που έληγαν σε 1 πότε θα γυρίσει στο 2? Τόσο δύσκολο να έβαζαν στην αρχική σελίδα ποιος ΑΦΜ λήγοντας γίνεται δεκτός?Επιπλέον γιατί μόνο 15 μέρες προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, TR-909 είπε Αν χθες που άνοιξε η πλατφόρμα δεχόταν ΑΦΜ που έληγαν σε 1 πότε θα γυρίσει στο 2? Τόσο δύσκολο να έβαζαν στην αρχική σελίδα ποιος ΑΦΜ λήγοντας γίνεται δεκτός?Επιπλέον γιατί μόνο 15 μέρες προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης? Αυτή τη στιγμή αίτηση μπορούν να κάνουν οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1 και 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Με 2 πάντως έκανα μόλις τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Για αφμ 1&2 ισχύει από το απόγευμα ,την έκανα κι εγώ δείχνει ιδιαίτερα εύκολη στην υποβολή καθώς δεν ζητάει αριθμό παροχής ρεύματος το μόνο που μου ζήτησε να συμπληρώσω ήταν τηλέφωνο mail και iban λογαριασμού τραπεζης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALMPANIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι φοιτητής έχω νοικιάσει σπίτι στο όνομα μου αλλά το ρεύμα είναι στο αδερφό μου θα δικαιούμαι την επιδότηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 11:26 ΜΜ, dieksodo είπε Εμενα παιδια το ρευμα τους τελευταιους μηνες μου ερχεται 65 ευρω μηπως να ανυσηχω θα μου φερουν κερατιατικα σε κανα μηνα 500 ευρω; Εχω ηρων παλιο συμβολαιο Ναι, εμένα μου ήρθε ένα 770€ όλο δικό μου τον Φεβρουάριο. Τώρα έχω φτάσει τα 1100€ και στα @@ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Για 1 το έκανα χθές (για τους γονείς μου) για 2 μόλις υπέβαλα την αίτηση (για μένα). Και τώρα η ερώτηση του αιώνα. Πως είναι δυνατόν στο σύστημα τους να έρχεται η διευθυνση μου με το τελευταίο γράμμα λάθος (αντί για Ν, Μ, λολ) ενώ των γονιών μου (ιδια ακριβώς διευθυνση, ιδια πολυκατοικια) να ερχεται σωστά. Σου λενε αν δεν συμφωνουν τα στοιχεια κανε αιτηση να αλλαξεις/δηλωσεις αλλη πρώτη κατοικια. Και φυσικα οταν πας να το κανεις σου λενε, μεγαλε, κάνε το αν δεν συμφωνει με το Ε0. Εμ η διευθυνση ειναι σωστή και στο Ε0 (εδώ και 35 χρόνια) και προφανως στην ΔΕΗ, τι σκατά, με το χέρι τα βάζουν τα στοιχεία στο power pass? Και εγώ τώρα τι θα πρέπει να κανω δηλαδή, για να καταλάβω (δεχτηκε την αιτηση, υπο επεξεργασία ειναι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Γιατί υπάρχουν 2 θέματα??? Υπάρχει και αυτό Ας κλειδωθεί το ένα γιατί χάνεται η μπάλα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις