Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιήθηκε το Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr

Crash24
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση για το Power Pass συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτή τη στιγμή υποβάλλουν αιτήσεις όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε "1".

Επίσης καλό θα ήταν από τώρα να πάτε και να δηλώσετε τα σωστά στοιχεία μόνιμης κατοικίας για τους μήνες Δεκέμβριο 2021 έως Μαϊο 2022 στο https://www1.aade.gr/saadeapps3/powerpass/katoikia. Αν μένετε σε ενοίκιο θα χρειαστείτε και τον κωδικό της δήλωσης μίσθωσης από το taxis.

:) 

Εμένα πάντως που λήξει σε «1» μου βγάζει μήνυμα ότι σύμφωνα με τον αριθμό μου η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Simon660r είπε

Κι εγώ θα ήθελα λίγη βοήθεια εδώ, αν ξέρει κάποιος. Φιλοξενούμενος, με τον λογαριασμό στο όνομά μου.  Στην πρώτη σελίδα, κάτω από Αρ. Παροχής γράφει σε όλους τους μήνες «0» και στη διεύθυνση «,0». Πάω « φόρμα δήλωσης Μόνιμης Κατοικίας» και πάνω μου δείχνει πού μένω. Κάτω, όμως, όταν βάζω Αρ. Παροχής, μου λέει «Δεν βρέθηκε διεύθυνση που να αντιστοιχεί ο συγκεκριμένος αριθμός παροχής». Τι παίζει;

Καλημέρα, επειδή το έψαξα για τον ίδιο λόγο, η αίτηση θα γίνει με τα στοιχεία αυτού που δηλώνει στο Ε9 την κύρια κατοικία και την παροχή ρεύματος.. Κι εγώ έχω τον λογαριασμό στο όνομά μου αλλά είμαι φιλοξενούμενος.. Μπήκα με τα στοιχεία της μητέρας μου που δηλώνει το σπίτι στο Ε9 και τα έχει όλα περασμένα εκεί.. 

PIC 1.JPG

• Like 3

13 λεπτά πριν, Balerama είπε

Καλημέρα, επειδή το έψαξα για τον ίδιο λόγο, η αίτηση θα γίνει με τα στοιχεία αυτού που δηλώνει στο Ε9 την κύρια κατοικία και την παροχή ρεύματος.. Κι εγώ έχω τον λογαριασμό στο όνομά μου αλλά είμαι φιλοξενούμενος.. Μπήκα με τα στοιχεία της μητέρας μου που δηλώνει το σπίτι στο Ε9 και τα έχει όλα περασμένα εκεί.. 

PIC 1.JPG

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Makis38 είπε

Μπήκα με free vpn αλλά για να κάνω επιλογή Ελλάδα πρέπει να πλερώ, οπότε ψάχνω...

Με win linux λίγο δύσκολο για free (και το openvpn δεν έχει Ελληνικές IP) , με Android έχει πολλά (https://play.google.com/store/apps/details?id=super.fast.free.vpn.unblock.speedvpn)

Επεξ/σία από lost2
  • Like 1

2 ώρες πριν, Makis38 είπε

Μπήκα με free vpn αλλά για να κάνω επιλογή Ελλάδα πρέπει να πλερώ, οπότε ψάχνω...

Αν δεν βρεις, πες σε ένα φίλο σου στην Ελλάδα να βάλει για λίγο ένα SSH server σε κάποιο μηχάνημα, να σου ανοίξει μια πόρτα και με το putty φτιάξε ένα SSH proxy και δήλωσε στον browser το 127.0.0.1. Θα βγαίνεις internet από το μηχάνημα του φίλου με ελληνική IP. Υπάρχουν πολύ απλές οδηγίες για το πώς να το κάνεις αυτό εκεί έξω :)

• Like 1

• Super Moderators
5 minutes ago, DjAkis said:

εμείς που έχουμε τελευταίο ψηφίο μηδέν μας έφαγε ο γάιδαρος;  :D

Είστε το 10, άρα υπομονή. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dieksodo είπε

Εμενα παιδια το ρευμα τους τελευταιους μηνες μου ερχεται 65 ευρω

μηπως να ανυσηχω θα μου φερουν κερατιατικα σε κανα μηνα 500 ευρω; Εχω ηρων παλιο συμβολαιο

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρώτα τι παίζει φίλε.

Αν θυμάμαι σωστά από γνωστό που του συνέβαινε αυτό (ή κάτι παρόμοιο. Έχει περάσει και καιρός), κάποια στιγμή του ήρθε ξαφνικά 600+ ευρώ, γιατί του έστελναν μόνο φόρους/πλασματική κατανάλωση στους προηγούμενους λογαριασμούς. Εννοείται μάλιστα, πως για να βρει άκρη αναγκάστηκε να πάει σε φυσικό κατάστημα.

Πάντα με κάθε επιφύλαξη.

Επεξ/σία από GrigM

18 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Ξερει κανεις τις ημερομηνιες για αφμ ?

Διάβασα αυτό :

Από την Παρασκευή 17-06-2022 το vouchers.gov.gr θα είναι διαθέσιμο για πολίτες με ΑΦΜ που λήγει σε 1 και, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, η πλατφόρμα θα ανοίγει κλιμακωτά για το σύνολο των δικαιούχων και θα εκδίδονται νεότερες ανακοινώσεις.

Πηγή

Οπότε φαντάζομαι για κάθε μέρα υπολογίζεις και τον λήγοντα

Καλησπέρα παιδιά. Εαν γνωρίζει κάποιος γιατί εγώ δεν ξέρω. Είμαι φοιτητής εδώ ερχόμενος απο Κύπρο. Έκανα κανονικά φορολογική μηδενική μόνο και μόνο για να δηλώσω κύρια κατοικία το διαμέρισμα που ενοικιάζω έτσι ώστε να έχω επιδότηση. Το ερώτημα μου είναι , θα με αφήσει να δηλώσω IBAN μη ελληνικής τράπεζας ? Γιατί φαντάζομαι θα πρέπει να είναι στο δικό μου όνομα ο τραπεζικός λογαριασμός που θα δηλωθεί ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...