Nabuko Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Το topic αφορά τη σχετική διαδικασία και ΜΟΝΟ... Δεν θα ήταν καλύτερο να συγχωνευθούν τα 2 θέματα?
theoilia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, CODEC είπε Ανά μέρα θα πηγαίνει το ΑΦΜ? Πουθενά στις οδηγίες δεν μπόρεσα να βρω αυτό με τις ημερομηνίες και τα αφμ. Το κατάλαβα όταν έφαγα πόρτα στην εφαρμογή. Ρε παλιολακαμαδες γράψτε το κάπου
kax54638 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, theoilia είπε Πουθενά στις οδηγίες δεν μπόρεσα να βρω αυτό με τις ημερομηνίες και τα αφμ. Το κατάλαβα όταν έφαγα πόρτα στην εφαρμογή. Ρε παλιολακαμαδες γράψτε το κάπου Το γράφει στην κεντρική σελίδα ακριβώς πάνω από το κουμπί για την είσοδο στην εφαρμογή
martisaul Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Αν έχουμε αλλάξει από πέρυσι σπίτι τι γίνεται;
Greengreen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Εγώ που φιλοξενούμαι δικαιούμαι τίποτα; Δηλώνεται στο Ε1 και πληρώνω το ρεύμα μέσω τράπεζης
theoilia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, kax54638 είπε Το γράφει στην κεντρική σελίδα ακριβώς πάνω από το κουμπί για την είσοδο στην εφαρμογή Ουπς.... Δεν το είδα. Άδικος χαρακτηρισμός
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Να ρωτησω το ρολοι της ΔΕΗ ειναι στο ονομα της γυναικας μου αλλα επειδη το δικο μου το ΑΦΜ τελειωνει σε 1 εκανα εγω την αιτηση απλα αυτοματα μου εβγαλε κατοικια και το αφμ της γυναικας μου διπλα στο δικο μου, εκανα πατατα;
zchrisz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Σ΄εμένα αν και τα ΑΦΜ μου τελειώνει σε 7 μόλις μπήκα και την έκανα (ή νομίζω οτι την έκανα) 😄... Απλά δεν είδα πουθενά να ζητάει το IBAN!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, zchrisz είπε Σ΄εμένα αν και τα ΑΦΜ μου τελειώνει σε 7 μόλις μπήκα και την έκανα (ή νομίζω οτι την έκανα) 😄... Απλά δεν είδα πουθενά να ζητάει το IBAN!!! πως σε άφησε να την κάνεις.? είναι η απορία μου σε 7 τελειώνει και το ΑΦΜ της μάνας μου και δεν αφήνει το σύστημα λέει δεν είναι η σειρά σας. PowerPass | Σύμφωνα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ σας η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σήμερα Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σήμερα για τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ σας. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις Συχνές ερωτήσεις. Επιστροφή στην αρχική σελίδα
zchrisz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω γιατί με άφησε , αλλά δοκίμασα να κάνω και τροποποίηση και με αφήνει!!! . Παιδιά ΣΥΓΝΩΜΗ για το παραπάνω!!! Μπήκα στο "δήλωση κύριας κατοικίας" και όχι στο Power Pass.
michael92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Δλδ όσοι τόσα χρόνια είχαν ρήτρα και το έπαιζαν μούρη που πλήρωναν τα μισά σε σχέση με εμάς που είμαστε στη ΔΕΗ, ήταν καλά; Τώρα που πληρώνουν παραπανω, παίρνουν και την επιδότηση. Άντε και εγώ είμαι τυχερός, έχω σταθερή κιλοβατώρα σε χαμηλή τιμή. Όσοι γράφτηκαν πρόσφατα με διπλάσια κιλοβατώρα, ούτε αυτοί θα δικαιούνται την επιδότηση; Αν όλοι είχαν κλείσει σταθερά τιμολόγια τον Νοέμβριο, σήμερα οι εταιρείες θα είχαν χρεοκοπήσει και πάλι όλοι μαζί θα τις κάναμε bailout. Δεν υπάρχουν «δωρεάν» λεφτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, zchrisz είπε Δεν ξέρω γιατί με άφησε , αλλά δοκίμασα να κάνω και τροποποίηση και με αφήνει!!! . Παιδιά ΣΥΓΝΩΜΗ για το παραπάνω!!! Μπήκα στο "δήλωση κύριας κατοικίας" και όχι στο Power Pass. δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη φίλε μου επίσης έκανες περιττή κίνηση θα έλεγα καλύτερα να περιμένεις να ανοίξει το σύστημα για το ΑΦΜ σου και αφού διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ανακριβή στοιχεία να επιλέξεις την σωστή δήλωση τους / διόρθωση τους. αυτή είναι η προσωπική άποψη.
Tommygre Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Της συζυγου ληγει σε 0 και μπαινω σημερα και δεν με αφηνει. Μονο το 1 ειναι για χθες και σημερα? Με το 0 δεν δοκιμασα χθες αλλα τωρα αυτη τη στιγμη δεν με αφηνει.
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμεις που τελειωνουμε σε 8 και παραπερα εχουμε ακομη πολυ δρομο, περα απο αυτο αναρωτιεμαι εμεις που αλλαξαμε σε Δεη σταθερο για τους μηνες αυτους λογικα δεν θα παρουμε τιποτα απο οτι καταλαβα, λογικα θα υπολογιζουν τους λογαριασμους με περιοδο καταναλωσης απο Δεκεμβριο-Μαϊο που εχουν την ρητρα. Απο την μια ευτυχως αλλαξα σε σταθερο μεσα ιανουαριου αλλα και ετσι με 0.18 την kwh δεν το λες και λιγο κανονικα και σε μας με σταθερη χρεωση επρεπε να δινει μια επιτοδητηση χαμηλοτερου ποσοστου πχ 20% ενω σε αυτους με ρητρα αν δεν κανω λαθος ειναι 60%.Ακομη και ετσι πληρωσα 500 ευρω εκεινη την περιοδο αναρωτιεμαι ποσα λεφτα θα παρω.Τι να πω υγεια παιδες, αντε μπας και παρουμε κανα καλο ποσον να παμε διακοπες 2-3 μερες μεχρι την χαλκιδα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από icenex
Προτεινόμενες αναρτήσεις