Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους φίλους,

Πριν τα Χριστούγεννα αγόρασα μια LG NANO 65 από γνωστό πολυκατάστημα.
Μερικές ώρες μετά την αγορά και όταν έβαλα το βράδυ να δω μια ταινία, παρατήρησα διάχυση φωτός στα μαύρα, το λεγόμενο bleeding.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και την επόμενη ημέρα πήγα την τηλεόραση και μου την αλλάξανε με μια ίδια σφραγισμένη (καινούργια) η οποία είχε παρόμοιο θέμα.

Δεν έδωσα σημασία αλλά μετά σκέφτηκα ότι κόστιζε 1600 ευρώ και με προσφορά την είχα 999 και εάν δεν την άλλαζα προφανώς δεν θα σεβόμουν τον κόπο που έκανα για να την αποκτήσω, ξέροντας ότι έχω ένα προβληματικό προϊόν ένιωθα σαν να με κορόιδεψαν.

Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν, έστειλα μήνυμα στην LG και επικοινώνησε μαζί μου το service, συνεννοηθήκαμε και ήρθε να παραλάβει την τηλεόραση.
Στην ερώτηση μου σε ποσό καιρό θα έχω την τηλεόραση με ενημέρωσε σε 5-7 ημέρες.

Έπειτα από 6 εργάσιμες ημέρες τηλεφώνησα στο service και με ενημέρωσαν ότι είχε πρόβλημα το panel και θα το αντικαταστήσουν με νέο.

Αυτή τη βδομάδα έπειτα πάλι από δίκη μου τηλεφωνική επικοινωνία και με τα κεντρικά καθώς και με το service (που με είχε από μέρα σε μέρα, καθώς άργησε να έρθει το ανταλλακτικό 1.5 βδομάδα) με ενημέρωσαν τη Τετάρτη ότι ήρθε το ανταλλακτικό αλλά είχε πρόβλημα και στείλανε email στα κεντρικά για αντικατάσταση τηλεόρασης.

Τηλεφώνησα τη Τετάρτη και όντως το απόγευμα από τα κεντρικά της LG με ενημέρωσαν ότι έχει δρομολογηθεί αντικατάσταση της τηλεόρασης και θα μου τηλεφωνήσει κάποιος συνάδελφος τους από το συγκεκριμένο τμήμα που κάνουν τις αντικαταστάσεις, για να με ενημερώσει πως θα προχωρήσουμε και έως κ σήμερα (Παρασκευή) δεν με έχουν ενημερώσει.

Έχω κουραστεί αρκετά, έχω πληρώσει ένα νέο προϊόν το οποίο ήταν 2 φορές ελαττωματικό και είμαι σχεδόν 25 ημέρες χωρίς τηλεόραση.

Τι προτείνετε φίλοι;  
Επεξ/σία από dimi.d
Δημοσ.

Δεν έχω δει ούτε μια lg χωρίς bleeding ή clouding.

Για μένα πιστωτικό και πάρε τηλεόραση με oled panel ή Samsung με VA panel.

Δημοσ.

Ενημέρωσα οτι θέλω πιστωτικό, θα δούμε πως θα πάει απο βδομάδα και θα σας ενημερώσω.

Πολύ ταλαιπωρία, έπρεπε κατευθείαν να το βάλουν πιστωτικό την ίδια στιγμή να τελειώνουμε.

Το πιστωτικό βγαίνει στην τιμή που αγόρασα το προϊόν ; Η είναι στο χέρι μου να το διαπραγματευτώ ;

2 φορές μου επιβεβαίωσαν στο τηλέφωνο οτι οι NANOCEL έχουν αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, dimi.d είπε

Ενημέρωσα οτι θέλω πιστωτικό, θα δούμε πως θα πάει απο βδομάδα και θα σας ενημερώσω.

Πολύ ταλαιπωρία, έπρεπε κατευθείαν να το βάλουν πιστωτικό την ίδια στιγμή να τελειώνουμε.

Το πιστωτικό βγαίνει στην τιμή που αγόρασα το προϊόν ; Η είναι στο χέρι μου να το διαπραγματευτώ ;

2 φορές μου επιβεβαίωσαν στο τηλέφωνο οτι οι NANOCEL έχουν αυτό το πρόβλημα.

Το πιστωτικο βγαινει στα χρηματα που εδωσες. 999€ εαν δεν κανω λαθος. Απο περιεργεια ποιο ειναι το μοντελο της τηλεορασης ?

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

Τα 999€ δεν ειναι προσφορα. Αν μπορεις παρε πιστωτικο. Ιδια περιπτωση και η δικη μου. 55NANO886.

Δημοσ.

Προφανώς, εγώ απλά όταν την πήρα έλεγε ότι είχε από 1600 - 999 κατάλαβες και καλά προσφορά ! 

Ακόμα αναμένω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική επιλογή. Και εγώ την ίδια κίνηση έκανα, πήγα σε oled και δεν έχω μετανιώσει καθόλου την διαφορά στα χρήματα.

Δώσε της περίπου 200 ώρες και η εικόνα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Λίγο προσοχή για το burn in και είσαι καλυμμένος τουλάχιστον για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 10:24 ΜΜ, dimi.d είπε

Τελικα εγινε πιστωση, προσθεσα καποια χρηματα και πηρα την OLED C1 65

Ειδε το φως το αληθινο δηλαδη,αν πας σε oled δεν ξαναγυρνας πισω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...