Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα benchmarks για το Apple M2 SoC δείχνουν απόδοση σχεδόν εφάμιλλη του Intel Core i9-12900K

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, Herald είπε

Πχ το z13 της asus εχει ολα τα παραπάνω που σου ανεφερα, περιπου στα 2.200 ευρα. Με τον m2 προφανώς δεν γινεται να συγκρινω καθως ακομα δεν εχει βγει. 

Η dgpu δεν γίνεται να μεινει εκτος, μιλαμε σε laptop ίδιας / μικρότερης τιμής που ζυγίζει πολυ λιγότερο να έχεις και δυνατη dgpu ειναι μεγαλο +

Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε καθώς είναι μεν με οθόνη αφής, αλλά με 1920x1200 ανάλυση. 

Μετά τη retina των macbook, από εποχές 2016 κιόλας, οτιδήποτε χαμηλότερο απλά δεν μου κάνει. 

Όμως όπως είπα, αν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αφής, τα macbook δεν είναι για σένα. 

Προφανώς και η GPU είναι μέρος του συστήματος, αλλά υπάρχουν πολλές κατηγορίες τόσο casual χρηστών όσο και επαγγελματιών που τους είναι παντελώς άχρηστη. Στα συν φυσικά, αλλά αν εγώ που είμαι μόνο με browsing, word excel και Outlook, δεν με ενδιαφέρει η GPU καθόλου. Θα ήθελα όμως οθόνη αφής, μιας και σε ένα Surface που είχα για ένα 3μηνο-4μηνο την ειχα χρησιμοποιήσει αρκετά. 

10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Βγάλε τα γυαλιά είπαμε. Cinebench 15 με Rosetta 2 είναι για m1... Καμία σχέση με native. Ξεκωλα την κεφαλή σου.🤗😂 Προτάσεις για laptop ή mini desktop με voucher κοντά σε τιμή με τα air και mac mini. Πάλι τα ίδια θα λέμε;

Περιμένω τις προτάσεις και εγώ από προχτές, αλλά δε βλέπω κάποια.. Γιατί άραγε. Και όχι, πρόταση με 1920 x 1200 οθόνη δεν είναι πρόταση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

54 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε καθώς είναι μεν με οθόνη αφής, αλλά με 1920x1200 ανάλυση. 

Μετά τη retina των macbook, από εποχές 2016 κιόλας, οτιδήποτε χαμηλότερο απλά δεν μου κάνει. 

Όμως όπως είπα, αν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αφής, τα macbook δεν είναι για σένα. 

Προφανώς και η GPU είναι μέρος του συστήματος, αλλά υπάρχουν πολλές κατηγορίες τόσο casual χρηστών όσο και επαγγελματιών που τους είναι παντελώς άχρηστη. Στα συν φυσικά, αλλά αν εγώ που είμαι μόνο με browsing, word excel και Outlook, δεν με ενδιαφέρει η GPU καθόλου. Θα ήθελα όμως οθόνη αφής, μιας και σε ένα Surface που είχα για ένα 3μηνο-4μηνο την ειχα χρησιμοποιήσει αρκετά. 

Περιμένω τις προτάσεις και εγώ από προχτές, αλλά δε βλέπω κάποια.. Γιατί άραγε. Και όχι, πρόταση με 1920 x 1200 οθόνη δεν είναι πρόταση. 

Μαλλον κοιτας αλλο μοντέλο, βγαινει σε 3840x2400 το z13. Είναι πολυ πιπ ελαφρύ και με dgpu, μεγαλύτερο ssd κλπα κλπα. 

1 ώρα πριν, Herald είπε

Μαλλον κοιτας αλλο μοντέλο, βγαινει σε 3840x2400 το z13. Είναι πολυ πιπ ελαφρύ και με dgpu, μεγαλύτερο ssd κλπα κλπα. 

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/asus-rog-flow-z13-gz301ze-ld183w-laptop-core-i9-12900h-16-gb-1-tb-rtx-3050-ti-4-gb-_3859681?gclid=Cj0KCQjw2MWVBhCQARIsAIjbwoMciK8T-_SI_oJbEwWk-YML3z7npUR8K1bxFChNPO_iVInz5k56kGIaAnWyEALw_wcB

Αυτό δεν λέμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Herald είπε

Aπο μένα περιμένεις να σου δώσω προτάσεις? LOL.

Αν λοιπόν δεν έχεις καλύτερες προτάσεις από αυτά που σου είπα, προσπαθείς να δεις με πιο καθαρό μυαλό και ανοιχτά μάτια το ότι στα χρήματα και στα κυβικά των air m1 δεν υπάρχει καν κοντινός αντίπαλος και ότι ο m1 είναι εξαιρετικό τσιπάκι ακόμη και 2 χρόνια μετά και στην κορυφή της κατηγορίας του.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Sad 1

10 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αν λοιπόν δεν έχεις καλύτερες προτάσεις από αυτά που σου είπα, προσπαθείς να δεις με πιο καθαρό μυαλό και ανοιχτά μάτια το ότι στα χρήματα και στα κυβικά των air m1 δεν υπάρχει καν κοντινός αντίπαλος και ότι ο m1 είναι εξαιρετικό τσιπάκι ακόμη και 2 χρόνια μετά και στην κορυφή της κατηγορίας του.

Επειδη βαριέμαι να ψαχνω να κανω προτάσεις δωρεαν σε καποιον αγνωστο στο internet σημαίνει ότι δεν υπάρχουν? Μιλαμε ομίχλη... 

Ηδη σου ειπα, στα χρήματα του mini υπαρχει mini pc με 12400t

13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

φοβερό chipaki πασχετζα παίζει? αα ξέχασα δεν υποστηρίζει είναι μονο για να τα έχουν οι dj και οι γιατροί :P 

• Sad 1

4 ώρες πριν, Herald είπε

Επειδη κυριως μιλαμε για laptop που λογικα τον χρηστη τον ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και η αυτονομια τα νουμερα του συγκεκριμενου ουτε αξια αναφορας δεν ειναι απεναντι σε macbook pro. 

1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Επειδη κυριως μιλαμε για laptop που λογικα τον χρηστη τον ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και η αυτονομια τα νουμερα του συγκεκριμενου ουτε αξια αναφορας δεν ειναι απεναντι σε macbook pro. 

Επειδη κυριως μιλαμε για laptop που λογικα τον χρήστη τον ενδιαφέρει κυριως η φορητοτητα, το βαρος του macbook pro ούτε άξιο αναφοράς δεν είναι απεναντι στο asus. 

Χαιρω πολυ ρε φιλε, 50% παραπανω ζυγίζει το macbook, προφανώς θα εχει μεγαλύτερη μπαταρία αφού είναι πανβαρο. 

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Επειδη κυριως μιλαμε για laptop που λογικα τον χρήστη τον ενδιαφέρει κυριως η φορητοτητα, το βαρος του macbook pro ούτε άξιο αναφοράς δεν είναι απεναντι στο asus. 

Χαιρω πολυ ρε φιλε, 50% παραπανω ζυγίζει το macbook, προφανώς θα εχει μεγαλύτερη μπαταρία αφού είναι πανβαρο. 

Αν το πας ετσι παιρνεις ipad m1 για φορητοτητα και το asus φαινεται βαριδι...laptop ειναι εργασια και αυτονομια πρωτα

11 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Αν το πας ετσι παιρνεις ipad m1 για φορητοτητα και το asus φαινεται βαριδι...laptop ειναι εργασια και αυτονομια πρωτα

Tι σχέση έχει το ipad ρε μάν, λολ. Σύγκρινα δύο συσκευές που είναι κοντά και σε μέγεθος και σε τιμή, και το apple χάνει στα ΠΑΝΤΑ πλήν της μπαταρίας, και ο μόνος λόγος που κερδίζει στην μπαταρία είναι ότι είναι τούβλο και ζυγίζει 50% παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Herald είπε

Tι σχέση έχει το ipad ρε μάν, λολ. Σύγκρινα δύο συσκευές που είναι κοντά και σε μέγεθος και σε τιμή, και το apple χάνει στα ΠΑΝΤΑ πλήν της μπαταρίας, και ο μόνος λόγος που κερδίζει στην μπαταρία είναι ότι είναι τούβλο και ζυγίζει 50% παραπάνω.

Όταν μιλάω εγώ, εσύ νομίζεις ότι σου την λέω και αρχίζεις τα απαξιωτικά, μετά τις δικαιολογίες ώσπου να φτάσεις να μην απαντάς…

κούρασες, πραγματικά όμως…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Όταν μιλάω εγώ, εσύ νομίζεις ότι σου την λέω και αρχίσεις τα απαξιωτικά, μετά τις δικαιολογίες ώσπου φτάνεις να μην απαντάς κιόλας…

κούρασες, πραγματικά όμως…

Tι σε πείραξε πάλι? Που δεν σου απάντησα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...