Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρήματα: έως 600€

Κατάστημα : Cosmote ή Γερμανός αποκλειστικά λόγω επιδότησης

Οθόνη: έως 6.5"

Κάμερα: αντάξια του P20 pro ή καλύτερη 

Αυτονομία: τουλάχιστον 1 μέρα

Χαρακτηριστικά: 5g και αν έχει κάποια προστασία για τη βροχή

Χρήση: απλή χρήση, social,  φωτογραφίες και σπάνια παιχνίδια. 

Έχω ξεχωρίσει S21 fe αλλά δεν είμαι σίγουρος για κάμερα και αυτονομία αν με καλύπτει. 

Δημοσ.

τι αξια εχουν οι κριτικες χρηστων εαν στο ενα κινητο εχουν γινει το 2018 και στο αλλο το 2022?

Με αλλα standards βαθμολογουσαν οι χρηστες 4 χρονια πριν...

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι εχω καταλαβει ερχεται η ωρα της αλλαγης των παλιων καλων huawei που καποτε πουλιοντουσαν σε καλες τιμες και δινανε οτι καλυτερο.

Νομιζω οτι αυτες οι εποχες περασανε.

Καλο κινητο σημερα στα λεφτα  και στις δυνατοτητες των huawei του τοτε, χλωμο εως δυσκολο.

Επεξ/σία από Bullrich
Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 8:23 ΜΜ, Bullrich είπε

Απο οτι εχω καταλαβει ερχεται η ωρα της αλλαγης των παλιων καλων huawei που καποτε πουλιοντουσαν σε καλες τιμες και δινανε οτι καλυτερο.

Νομιζω οτι αυτες οι εποχες περασανε.

Καλο κινητο σημερα στα λεφτα  και στις δυνατοτητες των huawei του τοτε, χλωμο εως δυσκολο.

Αυτό βλέπω και εγώ και μάλλον θα μεγαλώσω το budget να πάω +250€ γιατί δε ξέρω αν αξίζει να χαλάσω 600 και να μην δω μεγάλη διαφορά στο κινητό, ειδικά στις φωτογραφίες. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Fotia είπε

Για την χρήση που ανέφερες και με φθηνότερο κάνεις την δουλειά σου .

Προτείνεις κάποιο καλύτερο σε φωτογραφίες από το P20 pro; 

Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι σχετικο ,αναλογα τι φωτογραφίες έβγαζες με το προ και σου άρεσαν . Aναφέρεις απλη χρήση

Πολυ καλες επιδόσεις και καλή τιμή εχουν τα παρακάτω που έχουν αναφερθεί πολλες φορές

https://www.skroutz.gr/s/30662995/Samsung-Galaxy-A52s-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/34037370/Realme-9-Pro-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Midnight-Black.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...