Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Στην πολυκατοικία που μένω έχουμε γκαραζόπορτα απλή (συρόμενη χαμηλή, περίπου 1 μέτρο ύψος). Επειδή θα βάλω το αυτοκίνητο πλέον μέσα και βαριέμαι να κατεβαίνω να ανοίγω/κλείνω, θέλω να βρω κάποιον να βάλει ένα μοτεράκι ηλεκτρικό με τηλεχειρισμό. Έχει βάλει κανείς, το έχει ψάξει να μου πει καμμιά πρόταση? Μένω Αττική νότια (Ηλιούπολη) αν και φαντάζομαι αυτοί πάνε παντού.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από menthol1979
Δημοσ.
1 ώρα πριν, menthol1979 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Στην πολυκατοικία που μένω έχουμε γκαραζόπορτα απλή (συρόμενη χαμηλή, περίπου 1 μέτρο ύψος). Επειδή θα βάλω το αυτοκίνητο πλέον μέσα και βαριέμαι να κατεβαίνω να ανοίγω/κλείνω, θέλω να βρω κάποιον να βάλει ένα μοτεράκι ηλεκτρικό με τηλεχειρισμό. Έχει βάλει κανείς, το έχει ψάξει να μου πει καμμιά πρόταση? Μένω Αττική νότια (Ηλιούπολη) αν και φαντάζομαι αυτοί πάνε παντού.

Ευχαριστώ!

Να σου προτείνουμε μαστόρους θελεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να σου προτείνουμε μαστόρους θελεις;

Ναι βασικά, και τι περίπου κόστος να περιμένω εάν κάποιος έχει βαλει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, menthol1979 είπε

Ναι βασικά, και τι περίπου κόστος να περιμένω εάν κάποιος έχει βαλει

Αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πιστεύω πως το ελάχιστο είναι κάπου 300€.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πιστεύω πως το ελάχιστο είναι κάπου 300€.

Ωραία, να έχω μια ιδέα.

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ρευμα απο που θα πάρεις;Θα συμφωνήσουν οι άλλοι για το κοινόχρηστο;Το έχεις συζητήσει μαζί τους;

Ναι, το έχουμε αποφασίσει, σαν διαχειριστής το ψάχνω. Ρεύμα θα φέρω από το φως μιας αποθήκης κοντά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, menthol1979 είπε

Ωραία, να έχω μια ιδέα.

Ναι, το έχουμε αποφασίσει, σαν διαχειριστής το ψάχνω. Ρεύμα θα φέρω από το φως μιας αποθήκης κοντά.

Πριν είχες γράψει μόνο για σένα, και υπολόγισα για 1 τηλεχειριστήριο.

Για κάθε ένα έξτρα χρεώνουν κάπου 20-25€, ίσως και λιγότερο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεικτικες τιμες θα δεις εδω 

https://www.skroutz.gr/c/4419/mixanismoi-gkarazoportas.html?from=autocomplete&keyphrase=συρομενης+πορτας&o=μηχανισμος+συρομενης+πορτας

Το σετ συνηθως εχει το μοτερ, πλακετα, κρεμαγιερα (τα σιδερα με τα δοντακια),2 τηλεκοντρολ, +/- φωτοκυτταρα, +/- φανο ειδοποιησης. Απλα συνεννοησου αν θα κανει και τη συνδεση του ρευματος, γιατι υπαρχουν σιδεραδες που δεν ανακατευονται και σου λενε αφου τελειωσουν "φωναξε ηλεκτρολογο".

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

300€ περίπου παει το μοτερακι, βάλε σιδερά, βάλε ηλεκτρολόγο και αναλογα που ειναι η  παροχη αν θελει και σκάψιμο άστα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

300€ περίπου παει το μοτερακι, βάλε σιδερά, βάλε ηλεκτρολόγο και αναλογα που ειναι η  παροχη αν θελει και σκάψιμο άστα.

Δεν τα ξέρεις καλά, δες από πόσο ξεκινάει ένα σετ με τα απολύτως απαραίτητα μέσα:

https://www.doorado.gr/products/moter-syromenis-gkarazoportas-rib-k500-kit-basic/

και με λίγο ψάξιμο βρίσκεις ακόμα φτηνότερα, αλλά και με τόσο μια χαρά βγαίνει 300 με την τοποθέτηση αν δεν σε γδάρουν.

Σιδεράς και ηλεκτρολόγος δεν χρειάζονται, αυτός που θα το βάλει θα το συνδέσει με το ρεύμα και θα κάνει κανα δυο πονταρίσματα αν χρειαστεί.

Και φυσικά εννοείται πως θα πρέπει να υπάρχει έτοιμη γραμμή ρεύματος έως το σημείο που θα μπει το μοτέρ, αν δεν υπάρχει τότε το κόστος για να μπει θα είναι έξτρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Ήθελα λίγο να έχω ένα μπούσουλα, θα ξεκινήσω να πάρω προσφορές αλλά ήθελα πάνω κάτω να ξέρω τι παίζει. Ηλεκτρολογικά τα κατέχω, ρεύμα μέχρι εκεί περνάω εύκολα, όποτε ψάχνω τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, menthol1979 είπε

Ωραία παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Ήθελα λίγο να έχω ένα μπούσουλα, θα ξεκινήσω να πάρω προσφορές αλλά ήθελα πάνω κάτω να ξέρω τι παίζει. Ηλεκτρολογικά τα κατέχω, ρεύμα μέχρι εκεί περνάω εύκολα, όποτε ψάχνω τα υπόλοιπα.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, προσωπικά αναρωτιέμαι το τι μπορείς να κατέχεις ηλεκτρολογικά όταν παραπάνω λες ότι θα τραβήξεις ρεύμα για το μοτέρ από "το φως μιας αποθήκης κοντά"

Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, προσωπικά αναρωτιέμαι το τι μπορείς να κατέχεις ηλεκτρολογικά όταν παραπάνω λες ότι θα τραβήξεις ρεύμα για το μοτέρ από "το φως μιας αποθήκης κοντά"

Προφανώς κάποιες βασικές ηλεκτρολογικές γνώσεις και δεξιότητες όπως πχ η γνώση περί φάσης/ουδέτερου/γείωσης και η ικανότητα σύνδεσης των παραπάνω σε ένα κουτί διακλάδωσης, ε αυτά δεν τα κατέχουν όλοι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...