Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Γιατί ενώ στον ίδιο πάντα λογαριασμό youtube που έχω ενώ έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις του yt να μην εμφανίζει υποχρεωτικά υπότιτλους σε κάποια κανάλια yt εμφανίζει υποχρεωτικά υπότιτλους ακόμα και στην τηλεόραση που έχω συνδέσει τον ίδιο λογαριασμό.

image.jpg

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς τους προεπιλεγμένους υπότιτλους από όλα τα κανάλια και απλά αν θέλω σε κάποιο κανάλι να τους ενεργοποιήσω.

Επίσης γιατί κάθε φορά που συνδέομαι στο yt μου έρχεται μήνυμα στο μειλ ότι συνδέθηκα στο yt παρόλο που έχω απενεργοποίηση από τον ίδιο λογαριασμό αυτή την επιλογή.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει λύση σε αυτό ;

Δηλαδή να μην δείχνει πότε υπότιτλους υποχρεωτικα μόνο αν το θέλει ο θεατής

Δημοσ.

Εδώ και 3 χρόνια που έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή βλέπω youtube (μέσω του λογαριασμού μου), είτε είναι PC είτε tablet είτε TV, η μόνη "λύση" που χρησιμοποιώ είναι να κάνω τους υπότιτλους όσο μικρότερους γίνετε και διαφανείς ώστε να μην τους προσέχει το μάτι μου κατά την αναπαραγωγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να τους απενεργοποιησεις απλά θα πρέπει να τους απενεργοποιεις κάθε φορά 

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά επειδή δεν γίνετε να τους απενεργοποιώ συνέχεια σε κάθε βίντεο - ειδικά στην TV που θέλει και 3-4 κλικ στο τηλεκοντρόλ - το έχω μόνιμα έτσι και "βολεύομαι" όσο είναι το δυνατό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...